sherif 23.03.2015 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Witam ! Mam taki problem, że od czasu wykończenia i zamieszkania, coś mi śmierdzi w jednej łazience, tj kanalizacją, ale nie jest to mega intensywne.W tej łazience mam wannę z zabudową, bidet, kibel i umywalkę.Tak myślę, że albo gdzieś jest nieszczelność albo brak syfonu.Czy można to zweryfikować, poprzez np puszczenie dymu w pion ? Na strychu mam wywietrznik idący do dachu, tak pomyślałęm, że może go rozpiąć i puścić tam dym. Ma to sens ? JEżeli tak to czym i jak tego dokonać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 26.03.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Upewnij się najpierw, czy z któregoś syfonu nie odparowuje Ci woda, lub nie jest wysysana (np z umywalki, wanny podczas spłukiwania toalety). To najczęstszy problem/przyczyna smrodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sherif 26.03.2015 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 dzięki, posprawdzam. Jeżeli to nie da rezultatu, czy ktoś przeprowadzał taki test dymem, czy może są jakieś inne patenty na sprawdzenie szczelności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts