Nolimit 23.03.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Witam, Mam problem z hałasem w domu. Pomyślałem żeby wykonać na klatce schodowej na pietrze szklaną ścianę która by wygłuszyła dzwieki z dołu... Czy coś takiego zda egzamin? Jakie to by musiało być szkło i czy faktycznie mozna dobrze wygłuszyć taką przegrodą? Wymiary wysokosc 243 cm x 207 Musi to być raczej szkło gdyż klatka schodowa jest ciemna i nie chciałbym dodatkowo zaciemniać zwykła ścianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof1966 23.03.2015 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Śzklana ścianka nie będzie izolować, dodatkowo spowoduje zwiększenie pogłosu na klatce. Może być gorzej niż jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nolimit 23.03.2015 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 w takim razie co zastosowac? W miarę prostego i żeby wyglądało? jakieś rady? Nietety jak pisałem klatka schodowa w środku ergonomiczna, z jednej strony pokój (pó piętro) i u gory korytarz. Jak zasłonie jakąś ścianą zwykła będzie mega ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts