niktspecjalny 24.03.2015 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Ktoś tak ma ,jest idea na to to,rozpalmy w dowolnej kolejności,wkomponowany w wystrój salonu,dysponent może wszystko.Ogień do figli pod kominkiem na skórze z dzika albo alternatywa dla dzika w postaci kafla lub jakiegoś ciepłego szamotowego itp.Co branża na to?Bez sensu czy pomysł jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 24.03.2015 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 (edytowane) Witam. Najczęściej piec lub kominek z kuchnią razem mozna zobaczyć. Ale i tak jak piszesz - jak ktoś ma fantazję i dwa kominy do dyspozycji (trzeba je wcześniej zaplanować) to i owszem. Dwa ostatnie zdjęcia to dwa przeciwległe narożniki salonu - w jednym kominek otwarty dla nastroju, w drugim z płaszczem wodnym dla grzania. Pozdrawiam. PS. Zaraz Piotr wstawi pewnie zdjęcia swoich trzech urządzeń ogniowych z salonu ... Edytowane 24 Marca 2015 przez Forest-Natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 24.03.2015 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 http://www.kominki-batura.pl/portal3_1s.html Linka pokazuje dwa z trzech. Trzeci na zdjęciu (znany już chyba dość dobrze). Wszystko w jednym pomieszczeniu ok 90-100 m2 (część otwarta na dwie kondygnacje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.03.2015 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Chyba sie nie jasno wyraziłem a co foreścik skumał o co mi kaman.. Dwa ostatnie zdjęcia to dwa przeciwległe narożniki salonu - w jednym kominek otwarty dla nastroju, w drugim z płaszczem wodnym dla grzania....... to mnie kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 24.03.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Chyba sie nie jasno wyraziłem a co foreścik skumał o co mi kaman. to mnie kręci. Otwarty mam "niestety " w bibliotece... z ażurowymi, zabytkowymi drzwiami przeciwiskrowymi http://www.kominki-batura.pl/portal3_2s.html, Do kompletu koza w łazience. Fotki zaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.03.2015 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Baturka założyłem ten wącio nie po to by mnie z zazdrości wywieźli bo mi piku piku stanie.Jeszcze tą kozę w łazience wkleisz ...........załamka, Gośce nic nie pokażę bo mnie zruga............... .Takie spaczenie -zboczenie zawodowe:), stosujecie także w domciu?. Takie wolne pytanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.03.2015 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Dlaczego tego nie opisywałeś wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 24.03.2015 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Dlaczego tego nie opisywałeś wcześniej? Ten w bibliiotece to PW + dwa piece akumulacyjne na zamianę... Pokazywałem...Tylko Ty wtedy zajęty byleś pastwieniem się nad Eniem:D Ale wam ten Eniu dał czadu! Bohusz i Bielawski cały czas czkawkę mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.03.2015 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Ten w bibliiotece to PW + dwa piece akumulacyjne na zamianę... Pokazywałem...Tylko Ty wtedy zajęty byleś pastwieniem się nad Eniem:D Ale wam ten Eniu dał czadu! Bohusz i Bielawski cały czas czkawkę mają... Jeśli możesz to w rozgrywkę typu eniu mnie nie wtrącaj.Wiem swoje i mam to gdzieś..Za to interesuje mnie -nas coraz bardziej ustawka na dwa w jednym salonie.Masz coś w zanadrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 24.03.2015 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Z wyjątkiem badziewia, mogę mieć wszystko, nawet do góry nogami... ... Najpierw jednak muszę skumać o co Ci chodzi, a to bywa czasem trudne:) A zrób może tak, że PW zostaw z spokoju, skoro bzyka jak powiadasz bez zarzutu. Dołóż piec(yk) i basta! PW najwyżej lifting delikatny zafunduj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.03.2015 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Z wyjątkiem badziewia, mogę mieć wszystko, nawet do góry nogami... ... Najpierw jednak muszę skumać o co Ci chodzi, a to bywa czasem trudne:) A zrób może tak, że PW zostaw z spokoju, skoro bzyka jak powiadasz bez zarzutu. Dołóż piec(yk) i basta! PW najwyżej lifting delikatny zafunduj... Przecież to badziew z K-G.Jego zamiana a miejsce mam np by postawić jakieś cudo.Ja nie wiem czy nie wyraźnie mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechoski 24.03.2015 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 To zrob sobie obudowe PW z szamotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.03.2015 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 To zrob sobie obudowe PW z szamotu Czyli jako pierwszy na FM proponujesz bym Aquatherma 24 kW zostawił ,a nań zastosował obudowę ciepłą szamotową???Jeśli tak to ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts