Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dwa urządzenia grzewcze w salonie

niktspecjalny

Recommended Posts

Ktoś tak ma ,jest idea na to to,rozpalmy w dowolnej kolejności,wkomponowany w wystrój salonu,dysponent może wszystko.Ogień do figli pod kominkiem na skórze z dzika albo alternatywa dla dzika w postaci kafla lub jakiegoś ciepłego szamotowego itp.Co branża na to?Bez sensu czy pomysł jest.

Witam.

Najczęściej piec lub kominek z kuchnią razem mozna zobaczyć.

Ale i tak jak piszesz - jak ktoś ma fantazję i dwa kominy do dyspozycji (trzeba je wcześniej zaplanować) to i owszem.

Dwa ostatnie zdjęcia to dwa przeciwległe narożniki salonu - w jednym kominek otwarty dla nastroju, w drugim z płaszczem wodnym dla grzania.

Pozdrawiam.

PS. Zaraz Piotr wstawi pewnie zdjęcia swoich trzech urządzeń ogniowych z salonu ...

IMG_7444 - Kopia.jpg

Kuchnia do kompletu.jpg

Prawdziwy kominek.jpg

IMG_3646.jpg

Edytowane przez Forest-Natura

Chyba sie nie jasno wyraziłem a co foreścik skumał o co mi kaman.

to mnie kręci.:yes:

Otwarty mam "niestety " w bibliotece...:( z ażurowymi, zabytkowymi drzwiami przeciwiskrowymi

http://www.kominki-batura.pl/portal3_2s.html,

Do kompletu koza w łazience. Fotki zaś...

Baturka założyłem ten wącio nie po to by mnie z zazdrości wywieźli bo mi piku piku stanie.Jeszcze tą kozę w łazience wkleisz ...........załamka, Gośce nic nie pokażę ;) bo mnie zruga...............

.Takie spaczenie -zboczenie zawodowe:), stosujecie także w domciu?. Takie wolne pytanko.

Dlaczego tego nie opisywałeś wcześniej?:(

Ten w bibliiotece to PW + dwa piece akumulacyjne na zamianę...

Pokazywałem...Tylko Ty wtedy zajęty byleś pastwieniem się nad Eniem:D

Ale wam ten Eniu dał czadu! Bohusz i Bielawski cały czas czkawkę mają...

Ten w bibliiotece to PW + dwa piece akumulacyjne na zamianę...

Pokazywałem...Tylko Ty wtedy zajęty byleś pastwieniem się nad Eniem:D

Ale wam ten Eniu dał czadu! Bohusz i Bielawski cały czas czkawkę mają...

Jeśli możesz to w rozgrywkę typu eniu mnie nie wtrącaj.Wiem swoje i mam to gdzieś.:yes::cool:.Za to interesuje mnie -nas coraz bardziej ustawka na dwa w jednym salonie.Masz coś w zanadrzu?

Z wyjątkiem badziewia, mogę mieć wszystko, nawet do góry nogami... ... Najpierw jednak muszę skumać o co Ci chodzi, a to bywa czasem trudne:)

A zrób może tak, że PW zostaw z spokoju, skoro bzyka jak powiadasz bez zarzutu. Dołóż piec(yk) i basta!

PW najwyżej lifting delikatny zafunduj...

Z wyjątkiem badziewia, mogę mieć wszystko, nawet do góry nogami... ... Najpierw jednak muszę skumać o co Ci chodzi, a to bywa czasem trudne:)

A zrób może tak, że PW zostaw z spokoju, skoro bzyka jak powiadasz bez zarzutu. Dołóż piec(yk) i basta!

PW najwyżej lifting delikatny zafunduj...

Przecież to badziew z K-G.Jego zamiana a miejsce mam np by postawić jakieś cudo.Ja nie wiem czy nie wyraźnie mówię.:(