ktosiak84 24.03.2015 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Witam, Chcę kupić mały domek i zastanawiam się ile kosztowałaby wymiana i izolacja podłogi (podłogi są drewniane). Można to wykonać samemu, znacie może jakiś manual do tej wymiany? Dziękuje za informacje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 25.03.2015 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Zerwać, ususzyć , izolacja, ocieplenie, położenie. Sorry ale jakie pytanie taka odpowiedź. Wymiana podłogi starej drewnianej na????????????????????????Domek podpiwniczony? Drewniany? Murowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiak84 27.03.2015 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Zerwać, ususzyć , izolacja, ocieplenie, położenie. Sorry ale jakie pytanie taka odpowiedź. Wymiana podłogi starej drewnianej na????????????????????????Domek podpiwniczony? Drewniany? Murowany? Już doprecyzuję, zamiast podłogi drewnianej mają być docelowo panele, dom murowany, nie ma piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 29.03.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Jeżeli p[od tymi legarami nie ma żadnej wylewki a tylko piasek to wylej cieńki chydziak, daj styro później, izolację i wylewkę na to min. 5 cm grubości. Jeżeli jest już tam jakaś wylewka, to daj izolację ( najlepiej papa termozgrzewalna, później styro i wylewka pod panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczynski 31.03.2015 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Z doświadczenia wiem, że robota czegoś takiego samemu czasem mija się z celem. Chyba, że masz bardzo dużo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 31.03.2015 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Albo czas albo kasa, coś musi mieć. Ja pisałem to ze swego punktu widzenia gdyż mam sprzęt i to robiłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts