Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Znam taką ekipę, właśnie kończą budowę mojego domu. Nie są z Warszawy. Mieszkają na budowie, pracują od wczesnych godzin rannych do późniego wieczora, bardzo duża wiedza fachowa, nie piją, nie wiem co jeszcze...? Czhyba tylko to, że mogłabym ich polecić z czystym sumieniem.

Pozdrawiam

Przepraszam, że dopiero dzisiaj się dzywam ale problemy zdrowotne mojej teściowej troszkę mnie absorbują. Jutro będę miała telefon do p.Mariana - szefa - to podam.

U mnie już zupełnie niewiele im zostało do zakończenia budowy. Wczoraj robili wieniec a dzisiaj wylewali strop. Mój kierownik budowy ma bardzo dobre zdanie o ich robocie jak i trafności odczytywania rysunków. Budujemy ELIZĘ z prac. Archipelag. Wbrew pozorom jest to dość skomplikowana budowla technicznie, bardzo nowatorska w swoich rozwiązaniach i wymagająca dużej fachowości od wykonawcy.

Jeśli możecie, napiszcie proszę dokładnie kiedy i gdzie chcecie rozpocząć budowę, to wstępnie przekazałabym Chłopakom.

Pozdrawiam Jola

Jolu dziekuje Ci za pomoc .Budowac bede sie miedzy Rzgowem a Pabianicami.Za dwa tygodnie bede w kraju i chce dogadac sie z jakas sprawdzona ekipa.Czy ewentualnie mozna zobaczyc u Ciebie efekt ich pracy?

Pozdrawiam

• 5 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 5 months później...

Witam,

Ja też poszukuję ekipy do budowy w Warszawie w tym roku, zainteresowała mnie informacja Joli. Czy możesz podać jakies namiary (oczywiście, o ile po zakończeniu prac masz takie samo dobre zdanie). Może ktoś też ma dobrą ekipę? Mój mail [email protected]

Pozdrawiam forumowiczów.

Robert