fili 01.07.2002 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2002 Szkam taniej i solidnej ekipy do budowy parterowego domu pod Lodzia.Moze ktos z uzytkownikow ma jakies namiary na taka druzyne.kontakt najlepiej przez e-mail, [email protected] lub tel. 042-650-1634 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 05.07.2002 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2002 Znam taką ekipę, właśnie kończą budowę mojego domu. Nie są z Warszawy. Mieszkają na budowie, pracują od wczesnych godzin rannych do późniego wieczora, bardzo duża wiedza fachowa, nie piją, nie wiem co jeszcze...? Czhyba tylko to, że mogłabym ich polecić z czystym sumieniem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fili 06.07.2002 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2002 Dzieki za odzew Jolu.Czy moge dostac jakies blizsze namiary na tych ludzi?pozdrawiam, pozdrawiam.fili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piano 07.07.2002 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2002 Też proszę o namiary !Pozdrawiam i życzę sprawnego budowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 11.07.2002 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2002 Przepraszam, że dopiero dzisiaj się dzywam ale problemy zdrowotne mojej teściowej troszkę mnie absorbują. Jutro będę miała telefon do p.Mariana - szefa - to podam.U mnie już zupełnie niewiele im zostało do zakończenia budowy. Wczoraj robili wieniec a dzisiaj wylewali strop. Mój kierownik budowy ma bardzo dobre zdanie o ich robocie jak i trafności odczytywania rysunków. Budujemy ELIZĘ z prac. Archipelag. Wbrew pozorom jest to dość skomplikowana budowla technicznie, bardzo nowatorska w swoich rozwiązaniach i wymagająca dużej fachowości od wykonawcy.Jeśli możecie, napiszcie proszę dokładnie kiedy i gdzie chcecie rozpocząć budowę, to wstępnie przekazałabym Chłopakom. Pozdrawiam Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fili 11.07.2002 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2002 Jolu dziekuje Ci za pomoc .Budowac bede sie miedzy Rzgowem a Pabianicami.Za dwa tygodnie bede w kraju i chce dogadac sie z jakas sprawdzona ekipa.Czy ewentualnie mozna zobaczyc u Ciebie efekt ich pracy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek 10.08.2002 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2002 Ja też poszukuje ekipy na podwarszawską budowę !!! byłbym wdzieczny za konkretne kontakty do solidnych ekip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel.k2 04.09.2002 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2002 Dobra ekipa w Łodzi : tel. 0-602-236-916, (42)715-13-26 wł. Krzysztof Miazek, sprawdzeni.Do wykończenia, zobacz moje www.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertk 24.02.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Witam,Ja też poszukuję ekipy do budowy w Warszawie w tym roku, zainteresowała mnie informacja Joli. Czy możesz podać jakies namiary (oczywiście, o ile po zakończeniu prac masz takie samo dobre zdanie). Może ktoś też ma dobrą ekipę? Mój mail [email protected]Pozdrawiam forumowiczów.Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2003 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Witam ! Jeżeli jest możliwość noclegu, przyjedziemy, zbudujemy, z nadzorem i za rozsądną cenę. Pozdrawiam ! 032/ 22 42 369 504 666 511 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts