margod 29.03.2015 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Jakie są wyniki tych badań ? Wszystko w swoim czasie. Wyniki zaprezentujemy na naszym kanale GTV KOMINKI. W przyszłym tygodniu pojawi się 1 odcinek telenoweli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 29.03.2015 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Czyli możesz sprawdzić działanie wężownicy? Jeżeli tak to zrób doświadczenie, rozgrzej układ do optymalnej temperatury, dołóż drewna i po kilkudziesięciu minutach wyłącz prąd . Jeżeli moje obawy się nie potwierdzą i temperatura wody w płaszczy nie przekroczy 95 st.C, to z przyjemnością "odszczekam" to co napisałem ps. Czy ja gdziekolwiek porównywałem omawiane urządzenie do tego drogiego, z którym masz tak wiele problemów? Zdjęcie, które zaprezentowałem, to wkład na poziomie cenowym 5-6 tys. Może kiedyś zrobię takie doświadczenie. Porównanie jest moje. Wkład który testujesz, pojawił się w trakcie dyskusji. Nic nie musisz odszczekiwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts