konki 25.06.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Ceny towarow budowlanych w ponad 100 branzach.http://www.informatorbudowlany.pl/02towary/index.php?skad=murator Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.06.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 konki,natychmiast po tym jak się dodałeś do jednego z moich postów, zajrzałam na stronę ale coś nie tak - bo wysłałam maila, podałam swoje namiary, a tu nic.Cisza i głusza. Chodziło o materiały na dach i więźbę w systemie mitek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jambrozy 25.06.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 W dniu wczorajszym o 22.29 wysłałem wiadomość na skrzynkę:Szanowna Pani Beato,Pani zapytanie prześlę dalej do producentawięźby dachowej.Będziemy w kontakcie.Proszę się zarejestrować na portalubędzie łatwiej się komunikować.PozdrawiamAdministrator Gdyby Pani się zarejestrowała i z poziomu hurtowni wysłała zapytanieproducent dostałby je automatycznie.Zapytanie zostało już dalej przesłane.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.06.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 W takim razie zwracam honor - ale naprawdę nic nie dostałam! Oczekuję zatem na odpowiedź i międzyczasie pędzę się zarejestrować. Pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts