bagi69 25.03.2015 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Przy kominku na wystawionych z framugi drzwiach śpi blondynka.Dlaczego i w jakim celu te poświęcenie?Otóż , aby rano pochwalić się przyjaciółkom, że spała na zamku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechoski 27.03.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 a piosenkę taką zna ? "Na kominku ogień płonie syczy sykiem smolnych szczapPrzy kominku grzeje dłonie odrażający drabdobry Boże trap sie trap, odrażający drab" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 27.03.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Wchodzi facet do baru z pistoletem w ręku i pyta wk-..ny :Kto spał z moją żoną?A facet , który siedział przy kominku odezwał się: Nie masz tylu naboi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 28.03.2015 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Rozmawia kura z kogutem:Ko ko ko chanie , ko ko ko cham , twoje, ko ko ko minki kiedy jesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechoski 28.03.2015 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 no to się położyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 29.03.2015 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Przy kominku na wystawionych z framugi drzwiach śpi blondynka. Dlaczego i w jakim celu te poświęcenie? Otóż , aby rano pochwalić się przyjaciółkom, że spała na zamku. Ludzie , co wy macie do blondynek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 29.03.2015 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Ludzie , co wy macie do blondynek ? Nic. Z innej beczki .Pytanie: Co robi brunet przy kominku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechoski 29.03.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Szukac w googlu czy odpowiesz?Nic. Z innej beczki .Pytanie: Co robi brunet przy kominku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 29.03.2015 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 (edytowane) Szukac w googlu czy odpowiesz? Odpowiem .Googel nie zna odpowiedzi zrodziło sie w moim pokręconym umyśle. Co robi brunet przy kominku? odp: Jest wieczorową porą. Edytowane 29 Marca 2015 przez bagi69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 03.04.2015 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Co robi blondynka przed kominkiem? Suchar czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 03.04.2015 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Co robi blondynka przed kominkiem? Napaliła (się) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 04.04.2015 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Może być. Ale nieco spaliłem .Co robi naga blondynka przed kominkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 04.04.2015 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Blondynka kupiła kominek turbo. To kaseta z wbudowanymi wentylatorami elektrycznymi wspomagającymi wydobywanie się ciepła. Po tygodniu dzwoni mówiąc: nie grzeje!!! Po dłuższej dyskusji, przechodząc do rodzajów drewna i sposobów palenia, okazało się, że ona tylko włączała wentylatory... Trochę nie pasuje do tematu wątku, bo to z życia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 04.04.2015 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Może być. Ale nieco spaliłem .Co robi naga blondynka przed kominkiem ? podnieca ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 04.04.2015 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Blondynka kupiła kominek turbo. To kaseta z wbudowanymi wentylatorami elektrycznymi wspomagającymi wydobywanie się ciepła. Po tygodniu dzwoni mówiąc: nie grzeje!!! Po dłuższej dyskusji, przechodząc do rodzajów drewna i sposobów palenia, okazało się, że ona tylko włączała wentylatory... Trochę nie pasuje do tematu wątku, bo to z życia... Po namyśle zaskoczyłem... przecież powinna napalić drewnem w kominku.... dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 04.04.2015 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Teraz z sieci na ostro ? W kominku piękny płomień. Przed kominkiem, na bujanym fotelu siedzi dziadunio. Wokół dziadunia siedzą wnuczęta i słuchają jego historii: - Jak byłem młody, pojechałem na safari. Niestety, zepsuł mi sie samochód. Wziąłem strzelbę, i zacząłem przemierzać sawannę pieszo. Nagle z wysokiej trawy wyskakuje na mnie lew. Mierzę do niego z karabinu, strzelam... Niestety karabin nie był nabity. No to ja zaczynam uciekać. Lew coraz bliżej. Dobiegam do wielkiego baobabu. Odwracam się, widzę, że lew jest coraz bliżej. Gdy był tak blisko, że widziałem jego ślepia, lew wyskoczył. Zesrałem się... - Nic nie szkodzi dziadku - odpowiadają wnuczęta - każdy w takiej sytuacji by się zesrał. - Nie, nie wtedy. Teraz się zesrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 04.04.2015 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 muzyka z kominkiem w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 04.04.2015 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Przebijam ze swojego koszyka. Apteka w mieście Łodzi .Obok aparatu do mierzenia ciśnienia płonie kominek.Dzwonek wiszący nad drzwiami oznajmia przybycie kolejnej chorej duszy.Nieśmiało wchodzi blondynka.Aptekarz- Słucham.Blondynka- I BUM głowa w szybę podając receptę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 04.04.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Witam.No to przy obecnym święcie o jajach trochę ... Jakie hobby ma zdun ?Zdun ma jaja hoby struś ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts