zlotko5 25.03.2015 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Witam co sądzicie o tej pompie ciepła.Pytam bo dostałem ofertę instalacji od producenta, może ktoś już użytkuje taką lub inną z tej firmy?http://www.gsj-energia.pl/Jakie macie wrażenia z obsługi itd.Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 25.03.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Ale numer Masz DOSŁOWNIE "pod nosem" instalatora, też z Toporzyska Znajdziesz z pomocą słynnego wujka. Ale on instaluje gruntowe, głównie te: http://www.hct.com.pl Co do wymienionej przez Ciebie pompy, to chińczyk jest, a czy dobry to nie mam bladego pojęcia. Na zdjęciach w ich powietrznych pompach widziałem zwykłe aluminiowe nie profilowane specjalnie skrzydła wentylatorów, co nie robi dobrego wrażenia co do wydajności i hałasu. Te ciche konstrukcje mają inny kształt i są z tworzywa sztucznego i koniecznie "ząbkowane" Pierwszy raz widzę tę firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdrianEH 25.03.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 I znowu będzie 2 lata i 3 miesiące pracować Pytanie: Czy nie szkoda pieniążków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.Krk 28.03.2015 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Mam pierwszy sezon, i na ile się znam to wszystko z tym ok, a wiatraczki ma profilowane z jakiegoś plastiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 28.03.2015 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 I znowu będzie 2 lata i 3 miesiące pracować Pytanie: Czy nie szkoda pieniążków? Może jest bogaty i stać go na jednorazowe pompy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts