sokratis 28.03.2015 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 źle wyregulowane sprężyny bądź prowadnice za bardzo w górze na końcu, tzn za bardzo nie w pionie Podniesienie powinno być albo w poziomie albo 1% w górę od strony napędu Ja zawsze montuję poziomo i takiego zjawiska nie ma. Bez napędu ze skrajnego otwarcia bramy lekko się cofa ale sama się nie zamyka Zgadzam się z kolegą. Przykład pokazuje jak ważne jest dobre zamontowanie bramy garażowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 28.03.2015 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 sokratis no to teraz dużo wniosłeś do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwasniak 13.11.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Podłącze się pod temat. Brama Wiśniowski napęd mido po otwarciu sama się zamyka w różnych czasach raz po minucie raz po trzech itp. Na Pilota praktycznie nie reaguje (bateria nowa). Wykonałem według instrukcji uczenia zamykania i otwierania przypisałem ponownie pilota i było ok dopóty nie otworzyłem jej ze trzy razy i znów nie chce się otwierać a jak już zadziała to zamyka się sama. Jest jakieś menu serwisowe które przywróci ustawienia fabryczne czy tylko serwis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebastek09 21.04.2016 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Podłączę się.Czyli co - jak prądu nie ma, a chcę wyjechać autem, to sznureczkiem wysprzęglam bramę, otwieram ją ręcznie i zakładając że nie opada sama, to bezpiecznie wyjeżdżam i znowu ręcznie zamykam. I potem jak zablokować ją z powrotem - da się ją zasprzęglić z powrotem żeby napęd trzymał, czy jakiś dodatkowy rygiel muszę zastosować żeby mieć ją bezpiecznie zamkniętą?Ps. O tym Wiśniowskim z Mido piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts