monkey222 26.03.2015 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Witam. - znajomy bardzo dobry parkieciarz w niedalekiej przyszłości chyba będzie zmuszony do wyjazdu za granice .Współpracowałem z nim od lat i moge polecić. ręcze swoją osoba:) Stąd pytanie czy jest tu ktoś kto poszukuje dobrych i pewnych pracowników do pracy ( Niemcy Austria) 33 lata , bez nałogów, zonaty ( dzieciaty). 12 lat przy parkietach i podłogach drewnianych ( kompleksowo) prawko B, wózki widłowe. Obsługa komputera , z dobrą prezencją, bardzo pracowity i wydajny .Zdrowy , nie karany .Największy minus to NIEMIECKI zerowy;/ Więcej info jeśli będzie potrzeba. Przepraszam za SPAM ale nie znam innego forum gdzie jest tylu dobrych i pewnych ludzi parkieciarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 28.03.2015 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Witam. - znajomy bardzo dobry parkieciarz w niedalekiej przyszłości chyba będzie zmuszony do wyjazdu za granice .Współpracowałem z nim od lat i moge polecić. ręcze swoją osoba:) Stąd pytanie czy jest tu ktoś kto poszukuje dobrych i pewnych pracowników do pracy ( Niemcy Austria) 33 lata , bez nałogów, zonaty ( dzieciaty). 12 lat przy parkietach i podłogach drewnianych ( kompleksowo) prawko B, wózki widłowe. Obsługa komputera , z dobrą prezencją, bardzo pracowity i wydajny .Zdrowy , nie karany . Największy minus to NIEMIECKI zerowy;/ Więcej info jeśli będzie potrzeba. Przepraszam za SPAM ale nie znam innego forum gdzie jest tylu dobrych i pewnych ludzi parkieciarzy jak dla mnie wyjezdzaja.ci co nie.sa dobrymi fachowcami, nam ktos jest naprawde dobry to ma u nas full roboty i na brak kasy nie narzeka. i na takich sie czeka zeby na.robote weszli, ja np praktycznie na.kazdego czekalem mury rok tynki 7 miesiecy kafelkarz 4 miesiace parkieciarz 3 miesiace chyba o czyms to swiadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 28.03.2015 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Ale tu nie jest napisane ze pracy szuka właściciel firmy- chodzi o zwykłego pracownika którego nie stać na wyłożenie 50-70 tys na zakup dobrych sprzetów i auta zeby samemu zacząć działac/ .Zazwyczaj jadą ci co są słabo doceniani przez pracodawce, kolega jest w takiej sytuacji ze ma bardzo dobre doświadczenie , praktyki itp itd ale pracodawca tego nie potrafi docenić . więc najprawdopodobniej będzie musiał go opuścić To jest tylko ogłoszenie grzecznościowe bo znajomy mnie o to prosił z racji że na tym forum troche już istnieje i jakieś zaufanie sobie zdobyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 28.03.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Ja nie rozumiem takiego podejscia - jezeli jego aktualny pracodawca go nie docenia - to przeciez nie jest problem poszukac kogos innego. Dobre formy szukaja dobrych ludzi i dobrze im placa. Nie trzeba jechac za granice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 28.03.2015 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Ja nie rozumiem takiego podejscia - jezeli jego aktualny pracodawca go nie docenia - to przeciez nie jest problem poszukac kogos innego. Dobre formy szukaja dobrych ludzi i dobrze im placa. Nie trzeba jechac za granice. Nie wiem, nie mnie oceniać. Jak już pisałem głoszenie grzecznościowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spt 28.03.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 (edytowane) Witam. - znajomy bardzo dobry parkieciarz w niedalekiej przyszłości chyba będzie zmuszony do wyjazdu za granice .Współpracowałem z nim od lat i moge polecić. ręcze swoją osoba:) Stąd pytanie czy jest tu ktoś kto poszukuje dobrych i pewnych pracowników do pracy ( Niemcy Austria) 33 lata , bez nałogów, zonaty ( dzieciaty). 12 lat przy parkietach i podłogach drewnianych ( kompleksowo) prawko B, wózki widłowe. Obsługa komputera , z dobrą prezencją, bardzo pracowity i wydajny .Zdrowy , nie karany . Największy minus to NIEMIECKI zerowy;/ Więcej info jeśli będzie potrzeba. Przepraszam za SPAM ale nie znam innego forum gdzie jest tylu dobrych i pewnych ludzi parkieciarzy Kolega podał nawet twojego meila kontaktowego http://www.parkieciarze.pl/index1.php?Content=gielda_ Bez znajomosci jezyka ma bardzo marne szanse na prace w swoim fachu, po drugie słyszałem duzo złego o "polaczkach" na migracji zatrudniających rodaków. Nawet jak jakims cudem trafi "na zachód" to życze powodzenia. Wynagrodzenie?, Płatność? Utrzymanie? Chcesz pracować na godz.? czy na m2. Nastepna opcja potrzbujesz 50-70 tys.pln na sprzęt ??? OK. to jest jakies 18 tys.euro. Liczyłeś ile czasu bedziesz potrzebował na "uzbieranie" takiej sumki??? POZDRAWIAM Edytowane 28 Marca 2015 przez sp**t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 28.03.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 jak dla mnie wyjezdzaja.ci co nie.sa dobrymi fachowcami, nam ktos jest naprawde dobry to ma u nas full roboty i na brak kasy nie narzeka. i na takich sie czeka zeby na.robote weszli, ja np praktycznie na.kazdego czekalem mury rok tynki 7 miesiecy kafelkarz 4 miesiace parkieciarz 3 miesiace chyba o czyms to swiadczy o tej jakości i czekaniu na fachowców przesadzasz. Wiem coś o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 29.03.2015 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 (edytowane) Kolega podał nawet twojego meila kontaktowego http://www.parkieciarze.pl/index1.php?Content=gielda_ Bez znajomosci jezyka ma bardzo marne szanse na prace w swoim fachu, po drugie słyszałem duzo złego o "polaczkach" na migracji zatrudniających rodaków. Nawet jak jakims cudem trafi "na zachód" to życze powodzenia. Wynagrodzenie?, Płatność? Utrzymanie? Chcesz pracować na godz.? czy na m2. Nastepna opcja potrzbujesz 50-70 tys.pln na sprzęt ??? OK. to jest jakies 18 tys.euro. Liczyłeś ile czasu bedziesz potrzebował na "uzbieranie" takiej sumki??? POZDRAWIAM Ja to ogłoszenie umieszczałem więc dlatego jest mój mail , zreszta jak na wielu innych serwisach parkieciarskich bo jestem troszke obeznany na portalach związanych z branżą.Jak będzie już potrzeba do dam numer tel i wtedy juz sam będzie sobie załatwiał. Czy to aż tak dziwne w dzisiejszych czasach zeby komus pomagac?? Edytowane 29 Marca 2015 przez monkey222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts