maroka 26.03.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 (edytowane) W związku z tym, że jest już po sezonie chcę zakupić sprzęt narciarski-jest dużo taniej niż w sezonie a wiadomo sprzęt narciarski tani nie jest. Zawsze wypożyczałam sprzęt i nie wiem na co powinnam zwrócić uwagę, które powinnam wybrać choć by buty: na co zwrócić uwagę, jaka firma będzie najlepsza??Co możecie mi doradzić? Edytowane 23 Grudnia 2019 przez finlandia linki reklamowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alessandro 27.03.2015 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Przestudiuj sama... dane o Twoich umiejętnościach nikłe... http://www.skipanorama.pl/sprzet/porady/jakie_narty_kupic_-_kobiety.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FugaUga 03.08.2015 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Nie kupuj użwanych butow narciarskch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunter69 31.08.2015 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Ja mam dziecięce bo jestem niska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts