kudlatyg 25.06.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 WitamMam taką sytuacje. Sąsiad posadził na działce przylegającej do mojej od strony południowej las. Drzewka teraz mają ok 1 m wysokości i rosna! Są to sosny. Za kilka lat 8 metrów od domu będę miał ciemną sciane lasu na długości 150 metrów. Jest to grunt rolny. Uważam, że zalesienie jest niezgodne z prawem i lokalnym planem zagospoddarowania. W gminie twierdzą że mam rację, ale oni nie mają żadnych możliwości nakazania usunięcia drzewek. Czy to nie jakiś absurd? Pomóżcie. Wiem las każdy chce mieć blisko, ale nie od południa. Będę miał ciemno w domu, tymbardziej że od zachodu jest stary las państwowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
az1719499295 25.06.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 W gminie twierdzą że mam rację, ale oni nie mają żadnych możliwości nakazania usunięcia drzewek. W gminie bredzą. Koleżanka, która posadziła rząd brzózek po zewnętrznej stronie ogrodzenia otrzymała nakaz ich usunięcia. Nie pomogły tu żadne odwołania, sąsiedzi się poskarżyli a Urząd wyegzekwował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts