Singer 25.06.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Waszym zdaniem z czego nalezy wykonac instalację wodna i co ? a/ miedzb/stal/ocynkc/pvc Ekipa wchodzi mi na budynek za trzy tygodnie i nie bardzo wiem co wybrac. Majster sugerowal stal/ocynk w technologii tradycyjnej (100 zl punkt) lub miedz w systemie KISAN (90 zl) .Poradzcie co wybrac. Jesli ma to jakies znaczenie to dom jest zbudowany z Porothermu i liczy 298 m2 pow. calk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 25.06.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Ja mam miedź tradycyjną. Nie żałuję jak do tej pory. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 26.06.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2004 Ja jeszcze jestem daleko przed tym wyborem ale do wyboru pozostanie mi tylko albo miedz albo PVC i nic innego. I za jednym i za drugim są argumenty przemawiające za danym materiałem ale zdecydowanie odpada stal/ ocynk.A kolejna sprawa to taki wątek już jest tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts