Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Indeco wroclaw

crazykokos

Recommended Posts

Witam,

chcialbym sie z Wami podzielic z moim doswiadczeniem z Firma INDECO SYTEM w Wroclawiu, ktore niestety zakwalifikowalbym jako jeden wielki koszmar rodem z PRL-u .

Dokladnie, za miesiac minie rok czasu od terminu kiedy rozreklamowana w calym wroclawiu FIrma INDECO miala dostarczyc meble.

Zgodnie z umowa zaplata kolejnej II-ej raty miala nastapic dzien przed montaze mebli.

Zapobiegliwa Panienka z INDECO juz 3.dni wczesniej przed montazem wydzwaniala do mnie przypominajac o dniu montazu i wplaceniu II-ej raty. Oczywiscie kasa zostala przez mnie wplacona, nawet specjalnie wzielem urlop aby byc przy tym wielkim wydarzeniu . (Nie wspominajac o tym ze musialem pokonac 900 km samochodem chcac zobaczyc ten event).

Rano w dniu montazu, montazysci sie nie pojawili w zamian za to dostalem telefon w ktorym beztroska panienka informuje mnie ze montaz jest odwolany i nie wiadomo kiedy nastapi, jednym slowem miedzy wierszami mozna bylo sobie doczytyc ze : "mamy Twoja kase i mamy Cie teraz w dupie, mozesz sobie czekac ile chcesz". Pozostalo mi tylko dzwonienie i przerzucanie sie eameilami i wyczekiwac az Indeco laskawie zamontuje meble.

Minely z dwa miesiace dostalem wiadomosc ze bedzie pierw montowany blat kamienny i faktycznie pojawili sie fachowcy. Przyszli montowac blat granitowy, podczac montazu uszkodzili kafelki. Efekt byl taki ze blat musial byc zdemontowany i wymieniane kafle. Trwalo to nastepne dwa tygodnie.

W nastepnym etapie byl montaz mebli , ktory odbywal sie na 3 etapy. Po drodze oczywiscie pelno usterke itd. Jedna z usterek to byla roznica w kolorach frontu, front tez zostal zdemontowany , montazysta obiecal sie zglosic za dwa dni z gotowym frontem . Nastepnego dnia dostaje telefon od panienki z INDECO ktora informuje mnie, ze front zostanie oddany dopiero po tym jak wplace III-a ostateczna rate za koncowy montaz mebli . Znajac "rzetelnosc" i bylejakosc INDECO to tego nie zrobilem, kase bym wplacil a frontu dalej by nie bylo.

Podsumuwajc to INDECO WROCLAW jest jednym wielkim koszmarem , a standardy obslugi klienta rodem z socrealizmu.