WLT 12.09.2016 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Hej Anulla:) Ja też bym nie dawała wanny centralnie pod oknem, ale skoro chcecie zmieścić półeczkę z płytek, to chyba nie ma innej opcji Ja tez taką zrobiłam i przynajmniej będę miała miejsce na kosmetyki Te regały, które podesłała mother_nature nie podobają mi się -p o prostu zupełnie nie mój styl Czułabym się tak, jakbym miała łazienkę w kuchni P.S. Kiedyś szukałam mieszkania na wynajem i znalazłam takie cudo- wanna była w kuchni, zaraz obok stolika :lol2: :D żyć nie umierać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 12.09.2016 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 (edytowane) Anulka, koniecznie chcesz mieć wannę centralnie pod oknem? Przesunęłabym ją do którejś ze ścian i zrobiła takie półeczki: [ATTACH=CONFIG]367052[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]367053[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]367054[/ATTACH] Mother_naturo dziękuję za twoje inspiracje podoba mi się pomysł z pułeczkami nad wanna może nie koniecznie takie jak na zdjęciach wolałabym troche inny styl wanna napewno będzie odsunięta od ściany bo mam już wypuszczone rurki do kranu do wanny to i automatycznie z drugiej strony będzie też odsunięte zobaczymy jak to wyjdzie dziękuję jeszcze raz za zdjęcia Edytowane 12 Września 2016 przez anulla1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 12.09.2016 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Hej Anulla:) Ja też bym nie dawała wanny centralnie pod oknem, ale skoro chcecie zmieścić półeczkę z płytek, to chyba nie ma innej opcji Ja tez taką zrobiłam i przynajmniej będę miała miejsce na kosmetyki Te regały, które podesłała mother_nature nie podobają mi się -p o prostu zupełnie nie mój styl Czułabym się tak, jakbym miała łazienkę w kuchni P.S. Kiedyś szukałam mieszkania na wynajem i znalazłam takie cudo- wanna była w kuchni, zaraz obok stolika :lol2: :D żyć nie umierać.. Takie rzeczy to tylko chyba jak mieszkasz sama można kompać się rownocześnie gotując Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 12.09.2016 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Oj takie drewniane półeczki przy wannie to raczej zły pomysł. Nie wyobrażam sobie utrzymania tego w czystości. To jednak łazienka.Anulla ja też mam staromodną półeczkę z płytek z jednej strony wanny. Moja łazienka to taka miniaturka (jak w małym mieszkaniu w bloku!) że wanna 160 cm znalazła się właśnie pod oknem i z jednej strony ma 13 cm półeczkę. Nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 13.09.2016 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Sylwia $ pokaż zdjęcie oglądniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 13.09.2016 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Aaaaa... zapomniała bym w dniu wczorajszym przyszły mi papiery z Gazu faktura kwota do zapłaty nie jest zadowalająca ale cieszy mnie fakt że to że będziemy mieć gaz zbliża się :wave: jeszcze tylko papierek od kominiarza od hydraulika i jeszcze to przed czym się broniłam rękami i nogami muszę iśc po numerek domu długo się czeka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WLT 13.09.2016 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Właściwie to już się pogubiłam, czy chcesz półeczki jakieś z płyt k-g obłożonych płytkami, czy po prostu półkę będącą przedłużeniem wanny?? Odnośnie numeru domu, to ja złożyłam wniosek i po tygodniu miałam pismo zwrotne z decyzją Ponoć w niektórych urzędach załatwiają od ręki Faktura za gaz nigdy nie jest miłym"prezentem" ja tez się o to wkurzałam.. mieliśmy gaz w działce.. do skrzynki musieli się wręcz cofać, zużyto jakieś 1,5mb rury,a zapłaciliśmy ponad 2 tys, co i tak jest kwota minimalną za przyłącz gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 13.09.2016 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Oj takie drewniane półeczki przy wannie to raczej zły pomysł. Nie wyobrażam sobie utrzymania tego w czystości. To jednak łazienka. To z czego masz meble łazienkowe? U mnie przy wannie stoi wysoki lakierowany drewniany słupek i jest jak nówka. Utrzymanie czystości półek w łazience nie różni się niczym od innych półek - trzeba przetrzeć z kurzu i tyle Czasem trochę wody pryśnie jak zanadto wierzgnę w wannie, ale to nie szkodzi lakierowanemu drewnu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 13.09.2016 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Właściwie to już się pogubiłam, czy chcesz półeczki jakieś z płyt k-g obłożonych płytkami, czy po prostu półkę będącą przedłużeniem wanny?? Odnośnie numeru domu, to ja złożyłam wniosek i po tygodniu miałam pismo zwrotne z decyzją Ponoć w niektórych urzędach załatwiają od ręki Faktura za gaz nigdy nie jest miłym"prezentem" ja tez się o to wkurzałam.. mieliśmy gaz w działce.. do skrzynki musieli się wręcz cofać, zużyto jakieś 1,5mb rury,a zapłaciliśmy ponad 2 tys, co i tak jest kwota minimalną za przyłącz gazu A więc tak mąż wanne obmuruję takimi białymi bloczkami wąskimi i z tego samego zrobi takie półeczki przy wannie napewno będą wysokie na wysokość płytki takie na np szampony żele i tym podobne a czy jeszcze jakieś inne nie wiem To mnie ucieszyło to że na ten numerek nie trzeba długo czekać Tak to nasz rachunek też jest taki za przyłącz gazu nieco ponad 2 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 13.09.2016 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 mother_nature wiem, że drewno lakierowane itd ale jednak nie jestem zwolennikiem takich "otwartych" półek w łazience gdzie ludzie trzymają książki i ramki ze zdjęciami z wakacji;). U mnie wszystko schowane i zabudowane się planuje. anulla - łazienka moja podobno dziś się zaczęła fugować. Chyba widać koniec:lol2: jeszcze tylko meble - to też będzie odjazd, bo mój osobisty stolarz powiedział, że będzie miał czas na początku GRUDNIA:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 14.09.2016 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 mother_nature wiem, że drewno lakierowane itd ale jednak nie jestem zwolennikiem takich "otwartych" półek w łazience gdzie ludzie trzymają książki i ramki ze zdjęciami z wakacji;). U mnie wszystko schowane i zabudowane się planuje. Doskonale Cię rozumiem, u mnie też w planach pełne zabudowy Książek koło wanny bym nie trzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 14.09.2016 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Chyba każda kobieta która sprząta w domu wie że półki to największe przekleństwo :P dlatego oby jak najmniej ja tak w kuchni zrobiłam mam w meblach tylko 2 malutkie półeczki a tak po za tym u nas na budowie dwa pokoje prawie gotowe tylko jeszcze panele i już to pokój moich córeczek dwa odcienie różu http://i1.fmix.pl/fmi2604/b6a223c5000c832357d93143/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1331/4e1f08ad001a46fd57d93151/zdjecie.jpg a to pokój jak na razie wolny http://i1.fmix.pl/fmi1166/aeaa258d001e765757d9315f/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2096/a67247560028951657d9316d/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 14.09.2016 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Jak już się ściany malują to szacun:jawdrop: Fajnie tak urządzić dziecinny pokój.... Zły los mi na to nie pozwolił. gratuluję postępów. widać, że nie próżnujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 15.09.2016 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Wow, ale eksplozja kolorów, kiedy będziesz senna i niemrawa wystarczy, że ruszysz do wolnego pokoju Pastelowe love cudniaste, też przerabiałam różowe ściany moje dziecko duże, ale róż nadal lubi, ja zresztą też, co jest rzadkością u dorosłych kobiet Sylwiu olej zły los i graj mu na nosie, spełniaj się w innych dziedzinach, żyj pełnią życia wiem, że łatwo tak mówić komuś, kogo ten problem nie dotyczy, ale baaardzo mi bliska osoba też została w ten sposób potraktowana przez los, a ja jestem strasznie empatycznym stworzeniem, więc po części choć troszkę Cię rozumiem Jakby co - moja młoda zawsze z przyjemnością odwiedzi ciocię Sylwię na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 15.09.2016 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Sylwia Mnie też to spotkało. Basia dobrze pisze, trzeba dalej żyć, nasz smutek niczego nie odmieni. Aniu, piękne kolory! Widzę, że lubisz świeżą zieleń, ja również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 15.09.2016 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Kochane Wy wszystkie:hug: Żyję z taką świadomością właściwie od zawsze więc już mam wszystko poukładane w głowie. Jednak budowa domu tylko dla nas dwojga była jedną z bardziej dojrzałych ale i bolesnych decyzji w życiu. Nie ma co zanudzać i się mazać Dzieciaki na wakacje .... biorę wszystkie jak leci, tylko gary będę musiała wielkie kupić żeby mieć w czym gotować i stół z remizy wiejskiej wypożyczyć żeby stołówkę ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 15.09.2016 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Sylwia MOtherku bardzo dużo osób zostało skrzywdzonych przez los chyba u każdego zawsze by się ktoś znalazł ale trzeba zyć i cieszyć się tym co się ma Dziękuję dziewczyny za miłe słowa uwielbiam żywe pastelowe i soczyste kolory bardzo dobrze się w nich czuję Mały biały domku to prawda z tym uśmiechem na twarzy jak wchodzę do tego na razie wolnego pokoju non stop mam tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 19.09.2016 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Z nowości budowlanych Sypialnia pomalowana - na razie brak zdjęć Umowa z gazami podpisana - brak 3 papierków których wymagają :/ muszę donieść i będę się umawiać na założenie licznika Zostały zakupione żyrandole już praktycznie wszędzie zostały tylko do salonu i do łazienki No i wreście w tamtym tygodniu chyba w środę przyjechał w końcu piekarnik - leży jeszcze zapakowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 20.09.2016 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Zanęciłaś, wzbudziłaś naszą ciekawość a teraz mamy czekać na zdjęcia? Za jakie grzechy takie katusze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 21.09.2016 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Ooo to moja córa też na wakacje się pisze do cioci hihihi Anulka czekamy na fotki sypialni !!! A ja byłam ostatnio u koleżanki na parapetówce i pierwszy raz widziałam całkowicie białą kuchnię!!!! Wszystko białe, płytki, blaty,fronty, zlew,piekarnik wszystko. No pięknie mają w domu ale jednak aż tak biała kuchnia nie przemawia do mnie. Sama mam białą z drewnianymi blatami i wiem ile muszę czyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts