grzesiek648 16.02.2016 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 anulla jeśli możesz jakiej grubości styropian daliście na strop? dzięki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 16.02.2016 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 anulla jeśli możesz jakiej grubości styropian daliście na strop? dzięki:D 2 x 10 = 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonia11 21.02.2016 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Dziękuję Aniu troszkę drogawo u Was;).A powiedz jakiej firmy okna i ilo komorowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 22.02.2016 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 No wyszło trochę ale jak to mówią wygoda kosztuje My mamy okna firmy Domel 6-komorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek648 24.02.2016 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Pytanie do piciacz w twoim wydaniu nad tarasem widzę żelbetowy wieniec wylany razem ze słupami, jak zamierzasz tę część izolować? Izolacja to zawsze pare centymetrów więcej. Pytam bo sam teraz rozmyślam jak to rozwiązać i chyba jednak zrezygnuję z wieńca żelbetonowego nad tarasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 25.02.2016 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Witaj Aniu Przychodzę z rewizytą Chciałabym mieć budowę na tym etapie, co Ty. Kiedy to będzie...? Oby pogoda nam się poprawiła i można było ruszać z pracami. Będę do Ciebie zaglądać i dopingować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 26.02.2016 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Witaj mother_nature w moich skromnych progach Oj zobaczysz jak już ruszycie to wszystko będzie rosło w oczach i się nie oglądniesz a domek będzie stał Cieszę się i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 08.03.2016 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Wczoraj wkońcu doszły mnie dobre wieści w połowie marca przychodzi hydraulik już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WLT 09.03.2016 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Super nareszcie coś powoli zaczyna ruszać.. U nas pierwszy etap hydrauliki wykonany, teraz czekamy na kolejny P.S. Jak się u Was maja sprawy z przyłączem energetycznym?? Widzę że w podobnych terminach podpisałyśmy umowę i Panowie obiecywali że gotowe będzie na kwiecień, a póki co cisza.. Wydaje się że gaz będziemy mieli wcześniej niż prąd (wczoraj był geodeta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 09.03.2016 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 "Hydraulik już za tydzień" lepiej mi brzmi niż "w połowie marca" Czas tak szybko leci gdy budowa w trakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 09.03.2016 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Super nareszcie coś powoli zaczyna ruszać.. U nas pierwszy etap hydrauliki wykonany, teraz czekamy na kolejny P.S. Jak się u Was maja sprawy z przyłączem energetycznym?? Widzę że w podobnych terminach podpisałyśmy umowę i Panowie obiecywali że gotowe będzie na kwiecień, a póki co cisza.. Wydaje się że gaz będziemy mieli wcześniej niż prąd (wczoraj był geodeta) Witaj WLT widzę że pędzicie z pracami już nawet nas przegoniliście super jak planujesz podłogówkę ?? wszędzie czy tylko gdzie nie gdzie ?? pochwal się zdjęciami co do energetyki to warunki dostałam już chyba w grudniu czy jakoś tak ale umowy nie podpisywałam bo chcą nam zrobić skrzynkę w drugim końcu działki i miałam nadzieje że się coś da pokombinować żebyśmy mieli skrzynkę tu przy domu ale jednak się nie udało i podpisałam umowę już znaczy w lutym więc przy dobrych wiatrach w wakacje coś zaczną pewnie działać bo to około pół roku kazali czekać Co do gazu to to rzeczywiście pewnie za niedługo u was zaczną robić super a u nas będzie budowa sieci więc rok czasu a podpisywałam umowę we wrześniu i rozmawiałam z projektantem który sie tym wszystkim zajmuje zapewne gdzieś w sierpniu najwcześniej zacznie się coś dziać przy dobrych wiatrach a więc wcześniej niż jesień na pewno nie będziemy mogli się wprowadzić na spokojnie wszystko będziemy robić a więc czekam na jakąś foto relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 09.03.2016 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 "Hydraulik już za tydzień" lepiej mi brzmi niż "w połowie marca" Czas tak szybko leci gdy budowa w trakcie. No bardzo bym chciała usłyszeć takie coś ale w sumie to w piątek ma dzwonić hydraulik kiedy dokładnie przyjdzie chciał bym żeby to było za tydzień ale zobaczymy i czekamy cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WLT 10.03.2016 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Witaj WLT widzę że pędzicie z pracami już nawet nas przegoniliście super jak planujesz podłogówkę ?? wszędzie czy tylko gdzie nie gdzie ?? pochwal się zdjęciami co do energetyki to warunki dostałam już chyba w grudniu czy jakoś tak ale umowy nie podpisywałam bo chcą nam zrobić skrzynkę w drugim końcu działki i miałam nadzieje że się coś da pokombinować żebyśmy mieli skrzynkę tu przy domu ale jednak się nie udało i podpisałam umowę już znaczy w lutym więc przy dobrych wiatrach w wakacje coś zaczną pewnie działać bo to około pół roku kazali czekać Co do gazu to to rzeczywiście pewnie za niedługo u was zaczną robić super a u nas będzie budowa sieci więc rok czasu a podpisywałam umowę we wrześniu i rozmawiałam z projektantem który sie tym wszystkim zajmuje zapewne gdzieś w sierpniu najwcześniej zacznie się coś dziać przy dobrych wiatrach a więc wcześniej niż jesień na pewno nie będziemy mogli się wprowadzić na spokojnie wszystko będziemy robić a więc czekam na jakąś foto relacje O kurcze, to ciekawie było u Was z prądem.. My podpisaliśmy umowę końcem października, więc będziemy widzieli po naszym przykładzie czy panowie się wyrobią w obiecywanym terminie W sumie u nas gotowe są tynki, teraz ma przyjść hydraulik i zrobić wodę i podłogówkę Strop tez już mamy ocieplony Co do podłogówki- u nas będzie w kuchni, łazienkach, salonie, korytarzu natomiast w pokojach tylko grzejniki Co do zdjęć- mam tylko zdjęcie kuchni ( z moim ulubionym oknem) po wytynkowaniu aż wstyd, ale nawet nie mam czasu za dnia skoczyć na budowę hihi[ATTACH=CONFIG]349372[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]349373[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]349374[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 10.03.2016 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 No domek prezentuje się super masz grafitowe okna ja tez miałam mieć takie ale.... było minęło okolica tez bardzo ładna lasek nie daleko może zdradzisz mi od której strony jesteśmy sąsiadami :P ?? To czekam teraz na info jak zaczniecie działać z hydrauliką i na kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WLT 10.03.2016 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Dziękuję Grafitowe okna były marzeniem mojego męża od samego początku.. nawet w momencie zamawiania próbowałam go przekonać do orzechowych okien ewentualnie złoty dąb.. no ale.. było minęło.. zaakceptowałam i nawet polubiłam jego wybór Ten las mnie przeraża.. wczoraj jak byłam sama na budowie to myślałam że zawału dostanę.. budujemy się w sąsiednim powiecie na k.. do Mielca mamy praktycznie rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 10.03.2016 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 U nas tez miały być grafitowe ale przed zamówieniem zmieniliśmy zdanie ale... To już wiem obstawiałam inny powiat obok dużo tam lasów u was przywykniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 14.03.2016 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 U nas coś zaczyna się dziać mąż pomalutku układa styropian na stropie to efekty jego pracy : http://i1.fmix.pl/fmi2162/b0bdf7de00048a1456e6c07c/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2427/38a60403002923f156e6c08b/zdjecie.jpg a jutro mają przyjść hydraulicy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 15.03.2016 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 mąż pomalutku układa styropian na stropie To już wiem, dlaczego dzisiaj u mnie biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 15.03.2016 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 U nas też rano było biało ale już śniegu zostało tylko gdzieniegdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 16.03.2016 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Wczoraj u nas pracę zaczęli hydraulicy jest to chyba pierwsza jak dotąd ekipa która jak powiedziała tak przyszła jestem bardzo z tego zadowolona wczoraj panowie porozkładali już folię wszędzie i styropian rozłożyli w pokojach zrobili już wszędzie podejścia do rur (dziury w ścianach:P) miejsca na skrzynki dzisiaj kontynuują pracę jutro już zamierzają skończyć jak pojadę na budowę zrobię jakieś foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts