anulla1986 12.07.2016 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 (edytowane) mother_nature mały biały domku myślałam zrobić dużą łazienke w tej samej kolorystyce ale mój M jakoś mu się to nie widzi :/ i tak z nim się dogadam :/ sama nie wiem co z ta kuchnia robić a jak nie stawie zwykłe białe i będzie spokój i tak potem na to nie będzie nikt zwracał uwagi :P Edytowane 12 Lipca 2016 przez anulla1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 13.07.2016 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Jeśli miałabym wybierać z dekorem wybrałabym drugą wersję, podobają mi się dużo bardziej i nie na całej kuchni, tylko jakąś część. Ale to tylko moje skromne zdanie, a każdy ma inny gust Jeśli zaś lubisz kolory, szukałabym czegoś bardziej pstrokatego z kolei i zaszalałabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 13.07.2016 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 powiem ci że już sama nie wiem jakie chce najbezpieczniejsze były by jednokolorowe w jakimś neutralnym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 14.07.2016 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Jeśli miałabym wybierać z dekorem wybrałabym drugą wersję, podobają mi się dużo bardziej i nie na całej kuchni, tylko jakąś część. Ale to tylko moje skromne zdanie, a każdy ma inny gust Jeśli zaś lubisz kolory, szukałabym czegoś bardziej pstrokatego z kolei i zaszalałabym Co masz na myśli pisząc "pstrokatego" mały biały domku ? szafki koloru stonowanego blat jasny podłoga w odcieniach szarości a płytki na ściane właśnie myślałam coś żywego przyciągającego wzrok Co sądzicie o : http://ceramikakonskie.pl/pl/oferta/kolekcje_scienne_25x33_3/andrea/ http://ceramikakonskie.pl/pl/oferta/kolekcje_scienne_25x33_3/prato/ jest wersja do łazienek i do kuchni ocencie A i muszę napisać wczoraj dzwonił do mnie stolarz umawialiśmy się że kuchnia będzie końcem lipca mamy 14 a on mi mówi że kuchnia prawie GOTOWA !!!! i że w piatek moga przywieśc i w sobote montować !!! moja reakcja : Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU !!!!!!!!!! nic nie gotowe !!!!!!! płytki nie wybrałam jeszcze do kuchni z tąd u mnie taka burza mózgów chodzę i oglądam te płytki po sklepach i gupieje !!! płytki na podłogę kupiliśmy były od ręki ale te na ścianę trzeba czekać i jeszcze wymalować ściany !!!! Muszę się z gościem dogadac żeby dał nam jeszcze z tydzień albo 1,5 tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 14.07.2016 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Myślałam jeszcze o takim czymś : http://i1.fmix.pl/fmi1178/0e2694d80009f8c25787352c/zdjecie.jpg w jednym sklepie pisało że wycofano je ale może jeszcze popatrze w innym, albo: http://i2.fmix.pl/fmi1410/735225df0021ede3578735ed/zdjecie.jpg tutaj nawet szafki są takie jak ja będe mieć tak mniej więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 14.07.2016 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 To może zacznijmy od ustalenia szczegółów: 1. jaki będzie kolor szafek kuchennych? "stonowany" nic mi nie mówi 2. blat jasny, czyli? 3. na ścianie chcesz mieć płytki małego formatu/dużego, kwadratowe/prostokątne? Jeśli podłoga w szarościach, to na ścianę bym dobrała raczej płytki z serii Prato, bo Andrea jest w beżach. Andrea pasowałaby do mojej kuchni, ta mozaika na inserto w oko mi wpadła Ciekawe jak na żywo wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 14.07.2016 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 (edytowane) To może zacznijmy od ustalenia szczegółów: 1. jaki będzie kolor szafek kuchennych? "stonowany" nic mi nie mówi 2. blat jasny, czyli? 3. na ścianie chcesz mieć płytki małego formatu/dużego, kwadratowe/prostokątne? Jeśli podłoga w szarościach, to na ścianę bym dobrała raczej płytki z serii Prato, bo Andrea jest w beżach. Andrea pasowałaby do mojej kuchni, ta mozaika na inserto w oko mi wpadła Ciekawe jak na żywo wygląda. A więc tak : 1. szafki kuchenne dąb sonoma http://i3.fmix.pl/fmi492/693eb8f30026f296578756ee/zdjecie.jpg 2. bat pietra beżowa http://i3.fmix.pl/fmi792/a7d5eedf000cc1c6578756f2/zdjecie.jpg 3. kształt wolała bym duże prostokątne Bardzo ładnie wyglądają na żywo te płytki z tych kolekcji z Końskich Edytowane 14 Lipca 2016 przez anulla1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 14.07.2016 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Tutaj też jest taka mozaika a i płytki też fajnie wyglądają :http://ceramikakonskie.pl/pl/oferta/kolekcje_scienne_25x60/carlos/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 14.07.2016 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 No to i beże pasują do Twojej kuchni Mozaika z carlos bardzo ładna, myślę że dobrze by pasowała do mebli. Muszę sobie obejrzeć Końskie na żywo, koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 14.07.2016 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Czyli mother_nature jesteś za mozajką z Carlosa ??Ktoś coś jeszcze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 14.07.2016 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Witam, witam:) ja tak jeszcze w temacie łazienek.... wiecie co mi powiedział stolarz, który będzie robił szafkę pod umywalką i zabudowę nad geberytem?! Że w ostatnim czasie coraz częściej zdarzają mu się projekty łazienek gdzie (tak jak u mnie nad geberytem będzie szafka) geberyt nie jest zabudowany płytkami tylko tą płytą z której są zrobione fronty szafki... nie wiem czy dobrze to wyjaśniłam ale chyba jesteście sobie w stanie to wyobrazić co wy na to? bo ja pierwsze od niego coś takiego usłyszałam.... widział ktoś gdzieś coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 15.07.2016 02:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Sylwia nie widziałam, ale brzmi ciekawie Anula ja oddaję głos na końskie andrea 1 inserto, piękne są Pstrokaciznę - miałam na myśli jakąś kolorową mozaikę, jednak bym uciekała od rysunków, typu kawa, łyżki, papryczki, itp. Osobiście nie urzekają mnie takie rozwiązania. Jedna babeczka ( Waniliana) w galeriach domów ma cudne płytki w kuchni, to miałam na myśli pisząc pstrokaciznę. Cudną ma tą kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 15.07.2016 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 anula, wpadam z rewizytą. Nie siedzę jeszcze w wykończeniówce, ale podczytuje z ciekawością i może będzie okazja, że do jakichś rozwiązań jeszcze wrócę, gdy przyjdzie czas i na mnie Co do kuchni, to jeśli mogę coś doradzić, to poszukałabym jakiegoś akcentu na przełamanie, może ciemniejsze płytki albo drewniany blat. Nie sądzisz, że może być zbyt beżowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 15.07.2016 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 (edytowane) Witajcie Sylwia $ pierwszy raz słyszę o takim rozwiązaniu ale może to naprawdę ciekawie wyglądać Mały biały domku przeglądnęłam kuchnie Waniliany rzeczywiście śliczna ale te pstrokate wzory by mi do nieczego nie pasowały wiele rzeczy mi się podoba tylko chodziło o to żeby dopasować TsunamiM witam u siebie właśnie szukałam czegos żeby troszę coś wyróznić żeby nie było tak mdło jakiś akcent Decyzja już zapadła podjęliśmy ją wczoraj popołudniu będą czyste białe płytki z motywami szklanymi ( jestem chyba jakaś inna bo mi się te motywy szklane podobają ) to była moja pierwsza myśl i pomysł na moją kuchnię i tak zostało teraz tylko czekamy aż płytki przyjdą Edytowane 15 Lipca 2016 przez anulla1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 15.07.2016 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Mam wizualizację płytek małego WC http://i3.fmix.pl/fmi2575/9dfbd2d90000a94157889ece/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi174/1a0cd7220019533357889ed3/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2866/3e5549970022bf5757889ed9/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 15.07.2016 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Całe wc chcesz w płytkach mieć? Zrobiłabym tylko do górnego zielonego pasa a wyżej pomalowała ścianę. Kolorystyka bardzo fajna i ten zielony zdecydowanie ożywia małe pomieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 15.07.2016 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 witam postępy ogromne bo kiedyś w nocy nadrobiłam zaległości i postudiowałam twó wątek. Widzę żę akcja kuchnia super. Kibelek też super wygląda i ja też bym dała płytki do sufitu jak ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 15.07.2016 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Hej, czyli zdania podzielone. Ja w mojej łazience będę miała płytki do sufitu. Ale gdybym miała oddzielne WC zrobiłabym płytki do połowy ściany. Decyzja należy do Ciebie. A ja będę dalej rozmawiać z tym stolarzem moim. Niech mi jakieś zdjęcie pokarze rozwiązań o których pisałam powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 15.07.2016 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Wpadłam dopiero dzisiaj na dyskusję o kuchni i już chciałam wtrącic swoje trzy grosze...ale skoro płytki wybrane, to dobrze Przypomniała mi się za to moja poprzednia kuchnia, bo tez miałam w dębie sonoma i bardzo ją lubiłam, wszystkim sie też bardzo podobała! Co do WC - zielony akcent mi się bardzo podoba, ale nie lubię poprzecznych pasów w łazienkach, no co ja poradzę...dlatego ja chyba raczej szukałabym rozwiązania, gdzie ten pas idzie z góry na dół w jakimś miejscu...no ale to Tobie ma się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 15.07.2016 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Witam się mam takie same płytki w pralni i kotłowni. Jeśli jeszcze nie kupiłaś może lacobel lakierowany lub z dowolnym nadrukiem duże tafle brak fug montaż po kuchni i blacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts