WLT 25.08.2016 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Anulla, ale szaleństwo z tym żółtym kolorkiem Jutro już piątek.. czekamy na fotorelację.. Jak się budował domek, to się wydawało człowiekowi że co to wykończenie.. ciach pach i gotowe a tu proszę.. sama widzę po sobie.. ciągle dylematy, masę pierdół o których trzeba pamiętać no i finanse.. Jak sobie radzicie z przemęczeniem budowlanym?O ile takie u was wystąpiło.. Masz już pomysł na pozostałe wnętrza?? jakie drzwi, panele itd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 26.08.2016 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 aniqa1982 ja też uwielbiam Boże Narodzenie a w nowym domu będę je chyba kochać jeszcze bardziej WLT bardzo pozytywnie na mnie działa żółty kolor odrazu mi się gęba śmieje najbardziej to mnie dobijają te dylematy niby się wie co się chce a jak przyjdzie kupować to jeszcze cos innego się zobaczy i znow dylemat ja przemęczenia budowlanego nie mam na razie za dużo tam nie robię siędzę z dziećmi w domu a mąż co dziennie jedzie i robie tam w tym tygodniu fuguje tam gdzie płytki są ja jak narazie to pare razy zamiatałam myłam kiedyć ościeżnice okien co były uciapane farbą :/ i ostatnio myłam płytki w kuchni powiem ci że z tymi pozostałymi pomieszczeniami to różnie tak jest na panele mam pomysł ( mąż się smiał jak mu pokazałam które mi się podobają były to 3 rożne dla mnie kolory a on że ktoś przyjdzie i powie że masz wszęzie takie same a ja będę sie kucić że każde są inne ) kolory ścian mam do 2 pokoi ale nie do sypialni nie możemy się dogadać z mężem :P drzwi wewnętrzne nie mam pojęcia jakie mąż chce drewniane a ja z płyty co do wzorków sie dogadamy a ty się nie pochwaliłas swoimi płytkami dawaj tu zdjęcia może cos ściągne od ciebie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WLT 26.08.2016 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Ja jestem jakaś odmienna, bo póki co nie za bardzo polubiłam Boże Narodzenie.. chyba prze to, ze za dużo jem, a później odczuwam silne bóle brzucha :lol2: Chociaż w nowym domu specjalnie zaplanowałam jedno gniazdko na podłączenie lampek choinkowych Ee to mnie już dawno dopadło zmęczenie, ale ja nie dość że muszę wszystko posprzątać, to jeszcze razem z mężem maluję, szpachluję i inne cuda wianki no ale coś za coś.. niedługo będziemy układać panele- oczywiście razem, także już będzie ubywało.. Niestety nie mam przy sobie ładnych zdjęć całej łazienki..mam tylko szczątkowe bo reszta ścian jest czarna.. Załączam też zdjęcia płytek podłogowych w kuchni [ATTACH=CONFIG]365557[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]365558[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 26.08.2016 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 no to ty to rzeczywiście dużo robisz na budowie u nas nie szpachlowaliśmy ścian a ściany mąż sam maluje No powiem ci że ta twoja łazienka fajnie wygląda szkoda że nie masz też zdjęć z drugiej strony :P a kuchnia:rolleyes: kolorek ten sam ale ty masz w połysku płytki a moje są bardziej matowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WLT 26.08.2016 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 no to ty to rzeczywiście dużo robisz na budowie u nas nie szpachlowaliśmy ścian a ściany mąż sam maluje Jakoś tak wyszło, ze jestem mianowana pomocnikiem, a zarazem głównym (po mężu) wykonawcą No powiem ci że ta twoja łazienka fajnie wygląda szkoda że nie masz też zdjęć z drugiej strony :P a kuchnia:rolleyes: kolorek ten sam ale ty masz w połysku płytki a moje są bardziej matowe Dziękuję postaram się zrobić jutro nowe zdjęcia, bo narazie cała łazienka jest oklejona do malowania jutro coś ogarnę i będzie lepszy widok co do płytek w kuchni, to powiem Ci że są okropnie śliskie.. zobaczymy jak to będzie w użytkowaniu.. może cos się zmieni (w co wątpię).. będę niezłe piruety kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 27.08.2016 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 WLT czekam na zdjęcia A u nas wczoraj...... przyjechały meble do kuchni !!!!!!! :wave: niestety AGD nie dotarło piekarnik nie przybył jeszcze do sklepu meble przyjechały w 2 turach Dzisiaj panowie będą składać mebelki a tutaj takie pare zdjęć wglądowych :P http://i1.fmix.pl/fmi994/3eaf6431000c702b57c124df/zdjecie.jpg moja kulumniada pod piekarnik i mikrofale http://i2.fmix.pl/fmi535/601a8e2d000d971c57c124e7/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1405/55c0238c00041d8c57c124f0/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1965/af7b7676001b23e357c124f7/zdjecie.jpg Jeszcze nie jest złożona ta kuchnia a już mi się podoba bardzo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 27.08.2016 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Hurra! Są meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 27.08.2016 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Gratuluję mebelków, najważniejsze, że jesteś zadowolona Zaraz dom nabierze innego kształtu. Kuchnia to serce domu jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 27.08.2016 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Gratulacje prądu!!Pokaż kuchnie jak masz poskręcaną już....zapowiada się ładnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 28.08.2016 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Kuchnia gotowa !!! :wave: Ja się w niej zakochałam a oto ona : http://i3.fmix.pl/fmi1012/536cfc130004118c57c2b15b/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2515/1d5bf8c20017fe0057c2b166/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1674/45bc78b4000ed9b057c2b16d/zdjecie.jpg kolumniada stoi już porządnie http://i3.fmix.pl/fmi2640/26692ad900037ab457c2b175/zdjecie.jpg tu widok z salonu http://i2.fmix.pl/fmi2560/2d216af4001b56a657c2b17d/zdjecie.jpg i jeszcze miejsce na lodówke http://i3.fmix.pl/fmi64/8bd47a90001ccb5e57c2b188/zdjecie.jpg :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 28.08.2016 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Bardzo ciepła, przyjazna kuchnia! Widzę, że lodówka będzie wolnostojąca - ja też taką planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WLT 29.08.2016 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Wow Anulla! Bardzo ładnie wyszła kuchnia.. odrazu zrobiło się tak domowo! Bardzo ładne uchwyty macie wiesz jaki to model? W ogóle jakoś tak mega dużo tych mebelków wyszło Ja to bym się chyba już przeprowadzała haha Aha, za pamięci- musisz mi wybaczyć brak zdjęć łazienki, ale jest pozaklejana folią.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 30.08.2016 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Dziękuję dziewczyny za miłe słowa gaja2 tak lodówka będzie wolnostojąca ponieważ mam lodówkę tutaj na mieszkaniu więc ją biorę ze sobą nie będę wyrzucać dobrej lodówki a poza tym narazie mnie nie stać na nową :P a wolnostojące bardzo mi się podobają WLT nie wiem jaki to model uchwytów bo to pan stolarz nam je zaproponował a że się nam spodobały to nie chodziłam i nie szukałam po sklepach wyszło sporo tych szafek i szuflad i bardzo pojemnych ale to dobrze bo jest trochę tych szpargałów kuchennych :P czekam na wszystkie gotowe pomieszczenia z płytkami a nie tylko łazienkę :P uwierz mi że też bym się już przeprowadzała ale nie mam łazienki jeszcze ani gazu więc bez tego ani rusz :P Wczoraj byliśmy na zakupach i pokupowaliśmy co nie co :P jest już umywalka z szafką do małego WC + kibelek i jeszcze kupiliśmy płytki do wiatrołapu i korytarza później się pochwalę jakie to płytki bo nie pamiętam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 30.08.2016 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 No no Kochana! Ekstra to wszystko wyszło.Też bym chciała wpasować lodówkę w identyczne miejsce jak u ciebie ale jednak mam tam kilka centymetrów mniej i pewnie wejdzie na styk a to nie będzie dobrze wyglądało. U was wszystko fajnie wygląda;)Gratuluję pozostałych zakupów:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 31.08.2016 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) A oto moje płytki to do korytarza Ceramika Gres grupa Nowa Gala 40x40 Indus Krem http://i3.fmix.pl/fmi2473/fcee27ee002ab79d57c6cba5/zdjecie.jpg a to do wiatrołapu Ceramika Gres grupa Nowa Gala 40x40 Domus Beż http://i1.fmix.pl/fmi363/2e4fa5140010de8857c6cbaf/zdjecie.jpg Sylwia $ dziękuję Edytowane 1 Września 2016 przez anulla1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WLT 31.08.2016 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Anula, bardzo pozytywnie Ci zazdroszczę tej kuchni Widzę że fajnie partiami wszystko kupujecie.. Ja chciałam zamknąć temat płytek czym prędzej i w miarę szybko się z tym uwinęliśmy Co do lodówki, to wcale się nie ma czym przejmować- skoro pasuje rozmiarem i działa to po co kupować nową.. Ja tez wybrałam wolnostojącą, w sumie odrazu taka planowałam, nie zastanawiałam się nad tym jakoś specjalnie długo U nas teraz na tapecie wykończenie kuchni i wybór kolorów.. dostaję oczopląsu.. ;/ Już sama nie wiem co mi się podoba, a co nie.. Tak samo sprzęty do kuchni.. Już miałam wszystko wybrane i sprawa się po części rypła.. a zlew to wybieram już drugi tydzień Moje drugie imię to niezdecydowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 31.08.2016 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Ja mam to samo im dłużej myślę tym gorzej najlepiej jest iść i kupować od razu :P Ja mam już cały sprzęt do kuchni kupiony teoretycznie bo piekarnik nie dotarł jeszcze jest dość oblegany i nie ma go na hurtowni powiem ci że sprzętu nie miałam wybranego tylko tam jakieś modele zapisane żeby zasięgnąc informacji a poszliśmy do sklepu pan nam podoradzał i w końcu zamówiliśmy i jest bez dłuższego myślenia :P zlew też szukałam chodziłam po tych firmowych takich w końcu sie wkurzyłam pojechałam do merkurego tam mi się spodobał bo miał taki większy ociekacz i go wziełam i po sprawie :P A to wybieracie kolory mebli czy płytek :> ?? pochwal się na co się zdecydowałaś PS. też bym chciała zamknąć temat płytek ale jeszcze łazienka została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 31.08.2016 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Widzę, że zakupy udane:D Płytki są płaskie czy mają taka jakby to określić chropowatą fakturę? szczególnie te pierwsze wyglądają jak prawdziwy kamień ekstra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 01.09.2016 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Sylwia $ te płytki są wszystkie gładkie jakoś nie wyobrażam sobie w domu takich chropowatych płytek na podłodze to takie moje małe zboczenie dla mnie łatwiejsze w utrzymaniu czystości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WLT 01.09.2016 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Anulla, my wybieramy w sumie kolory ścian Mebelki już się produkują.. teraz musimy wszystko na gotowo wymalować, więc strasznie dużo pracy przed nami.. Płytki już wszystkie mamy położone.. tylko pod meble do kuchni musimy kupić, ale jakoś na to jeszcze jest czas.. Masz już wybrane kolory ścian do całego domu?? Ja właśnie mam ogromny dylemat.. tak samo jakie drzwi i jakie panele dobrać.. za dużo tego wszystkiego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts