mother_nature 01.09.2016 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Bardzo fajnie kuchnia wyszła, ale tej żółci na ścianach prawie nie widać. Tyle pomalowaliście a zniknęło pod szafkami Sporo szafek wyszło, nie będziesz mieć problemów z przechowywaniem Płytki do korytarza bardzo fajne, mam nadzieję że wkrótce pokażesz jak prezentują się na żywo, już po ułożeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 01.09.2016 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Anulla, my wybieramy w sumie kolory ścian Mebelki już się produkują.. teraz musimy wszystko na gotowo wymalować, więc strasznie dużo pracy przed nami.. Płytki już wszystkie mamy położone.. tylko pod meble do kuchni musimy kupić, ale jakoś na to jeszcze jest czas.. Masz już wybrane kolory ścian do całego domu?? Ja właśnie mam ogromny dylemat.. tak samo jakie drzwi i jakie panele dobrać.. za dużo tego wszystkiego jest To na jakie te meble do kuchni wkońcu się zdecydowałaś ?? Ja paneli jeszcze nie wybieram ale mniej wiećej wiem co mi sie podoba :P a kolory ścian mam wybrane do 2 pokoi ale nie do sypialni :P kupiona mam tez jedna farbę ze snieżki satynowej a ty jakie masz wybory ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 01.09.2016 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Bardzo fajnie kuchnia wyszła, ale tej żółci na ścianach prawie nie widać. Tyle pomalowaliście a zniknęło pod szafkami Sporo szafek wyszło, nie będziesz mieć problemów z przechowywaniem Płytki do korytarza bardzo fajne, mam nadzieję że wkrótce pokażesz jak prezentują się na żywo, już po ułożeniu Dziękuję mother_nature no ściany było wiadomo że zostana przykryte przez szafki ale i tak musieliśmy je pomalować szafek wyszło sporo i dośc pojemnych zobaczymy jak przyjdzie przenosić wszystkie szpargały kuchenne część juz zaczne pakować te których nie używam tak na codzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WLT 02.09.2016 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 To na jakie te meble do kuchni wkońcu się zdecydowałaś ?? Ja paneli jeszcze nie wybieram ale mniej wiećej wiem co mi sie podoba :P a kolory ścian mam wybrane do 2 pokoi ale nie do sypialni :P kupiona mam tez jedna farbę ze snieżki satynowej a ty jakie masz wybory ?? Pisałam Ci już wcześniej jakie będę miała kolorki w kuchni góra biały lakier, dół jakiś dąb... Kolory do pokoi będę dzisiaj wybierała, ale zastanawiam się jak kryje ta śnieżka satynowa.. Masz już coś nią pomalowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 03.09.2016 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Pisałam Ci już wcześniej jakie będę miała kolorki w kuchni góra biały lakier, dół jakiś dąb... Kolory do pokoi będę dzisiaj wybierała, ale zastanawiam się jak kryje ta śnieżka satynowa.. Masz już coś nią pomalowane? Aaa no tak przypomniałam sobie że pisałaś już skleroza nie boli :P ale myslałam że to "jakiś dąb..." to jeszcze brak konkretnego wybranego a to poprostu nie pamietasz nazwy :P Wiesz kupiliśmy jedna puszkę tej farby ale narazie stoi mąż nie ruszał bo też chcemy sprawdzić jak to sie tym maluje jak kryje narazie na tapecie sa płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 03.09.2016 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 I właśnie fajne te płytki bo wyglądają jak prawdziwy kamień a są gładkie. Ekstra!Przynajmniej da się to utrzymać w czystości:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 05.09.2016 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 I właśnie fajne te płytki bo wyglądają jak prawdziwy kamień a są gładkie. Ekstra! Przynajmniej da się to utrzymać w czystości:yes: I o to chodziło A u nas Małe WC już wygląda jak prawdziwe WC kibelek stoi umywalka też z szafką lustereczko i kinkiecik wisi tylko syfonu nie ma normalnie coś mnie trafi non stop czegoś nie ma a to zaworków a to śrubek :/ a to wężyki za krótkie kuchnia też już posiada zlewozmywak i kranik oraz płyte gazową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 06.09.2016 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 I o to chodziło A u nas Małe WC już wygląda jak prawdziwe WC kibelek stoi umywalka też z szafką lustereczko i kinkiecik wisi tylko syfonu nie ma normalnie coś mnie trafi non stop czegoś nie ma a to zaworków a to śrubek :/ a to wężyki za krótkie kuchnia też już posiada zlewozmywak i kranik oraz płyte gazową No to na co czekasz Anulka, chwal się fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WLT 06.09.2016 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Anulka, to tak jest ze wszystkim! U nas jest dokładnie tak samo- małe WC w stu procentach gotowe.. na szczęście przy baterii były wężyki, a przy umywalce syfony i inne pierdoły.. Udało mi się tez kupić zlewozmywak do kuchni.. po rozpakowaniu miła niespodzianka- w środku syfon i wężyki do baterii.. nawet odpowiedniej długości! Wybrałam tez kolory do całego domku.. Toż to było wyzwanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 06.09.2016 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Mały biały domku jak dotrę na budowę to porobię zdjęcia i się pochwale WLT to u nas do zlewozmywaka też było wszystko tylko że za krótkie bo początkowo miał być większy zlewozmywak (dwie komory + ociekacz) ale wyperswadowałam to mężowi z głowy i teraz jest mniejszy więc i przesunięty i dlatego wężyki musieliśmy dokupić dłuższe w umywalce do WC nie było syfona i musimy dokupić To gratulacje wyborów kolorów pochwal się co wybrałaś może mnie zainspirujesz czymś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WLT 07.09.2016 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Anulka, u mnie same szarości i jasne kolorki- Wszystko z duluxa- Ziarno sezamu, białe wino, skandynawska prostota, grafitowy zmierzch i jeden szalony kolor - zielona orchidea. Stwierdziłam, że narazie wymalujemy wszystko na neutralne kolorki, a z czasem przemalujemy na coś innego. .Póki co nie do końca wiemy czego chcemy, więc poszliśmy na kompromis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 07.09.2016 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Anulka, u mnie same szarości i jasne kolorki- Wszystko z duluxa- Ziarno sezamu, białe wino, skandynawska prostota, grafitowy zmierzch i jeden szalony kolor - zielona orchidea. Stwierdziłam, że narazie wymalujemy wszystko na neutralne kolorki, a z czasem przemalujemy na coś innego. .Póki co nie do końca wiemy czego chcemy, więc poszliśmy na kompromis No wziełam katalog i wypatrzałam te twoje kolorki ładne tak jak napisałaś neutralne pochwal się jak będziesz mieć już coś wymalowane jak wygląda "na żywo" i czy jesteście zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 08.09.2016 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 A tu moje WChttp://i2.fmix.pl/fmi2527/9a2777760019b46657d15347/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 08.09.2016 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Jakoś specjalnie mi to nie wyszło ale wrzucam zarys mojej łazienki zrobiony na stronie leroy merlin http://i1.fmix.pl/fmi1579/13677f9c0026419657d16190/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi2009/6f099cd70004b83e57d161ab/zdjecie.jpg tu wstawiłam jeszcze blat ale wyszedł troche za duży http://i1.fmix.pl/fmi2295/b8f934b9001107f057d161b3/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 09.09.2016 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Anulka już widziałam gdzies te płytki:)Może Marlena ma takie ? Kolor zielony bardziej żywy chyba "na żywo" nie? A mam pytanie czy w łazience będziesz miała takie wolne miejsca po bokach wanny?Może lepiej przesunać wannę do któregoś rogu ,żeby było więcej miejsca z jednej strony,czy tylko tak na wizualkach wygląda ? Łazienka duża i fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 09.09.2016 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Anulka już widziałam gdzies te płytki:)Może Marlena ma takie ? Kolor zielony bardziej żywy chyba "na żywo" nie? A mam pytanie czy w łazience będziesz miała takie wolne miejsca po bokach wanny?Może lepiej przesunać wannę do któregoś rogu ,żeby było więcej miejsca z jednej strony,czy tylko tak na wizualkach wygląda ? Łazienka duża i fajna Tak dokładnie Marlena ma takie płytki też w łazience a kapnełam się dopiero w tedy jak ona mi o tym napisała pare postów wcześniej w rzeczywistości jest bardziej żywy ten kolor ładniejszy nie umiełam tego zrobić w tym plenerze więc postawiłam tą wanne tak na środku a w rzeczywistości chcemy po bokach zrobić takie półki z płytek nie wiem czy to takie modne jeszcze ale nam się podoba a jeszcze prysznic będzie półokrągły ale nie było tam takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 09.09.2016 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Aniu kuchnia rewellllkkkkkkkkka pięknie się prezentuje taka jest przytulna i ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 09.09.2016 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Fajnie, wygląda już jak DOM:) jest kuchnia jest wc. Ale masz dużą tą łazienkę główną! łał! No i te dwie umywalki..... marzenie moje, które nigdy się nie spełni. Zazdroszczę ale tak pozytywnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 11.09.2016 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Aniu kuchnia rewellllkkkkkkkkka pięknie się prezentuje taka jest przytulna i ciepła. Dziękuję Sylwia $ dziękuję nie wiem czy taka wielka ta łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 12.09.2016 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Anulka, koniecznie chcesz mieć wannę centralnie pod oknem? Przesunęłabym ją do którejś ze ścian i zrobiła takie półeczki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts