Sylwia 1719513981 06.09.2017 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Znam ten notoryczny brak czasu po przeprowadzce! Też na to cierpię!Jak to możliwe, że podczas budowy miałam tyyyyyyle czasu?! Sama nie wiem.Będę zaglądać Anulla do Ciebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 07.09.2017 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Aniu brak czasu wszystkim nam doskwiera więc jesteś rozgrzeszona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 08.09.2017 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Co jeszcze działasz w domku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 28.09.2017 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Witajcie jak zwykle wszystko odwlekło się w czasie normalnie brak czasu ale obiecane zdjęcia tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 28.09.2017 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 na reszcie podwórka na razie panuje bałagan nie ogarnięty i puki co brak pomysłu na niego :P jak dobrze pójdzie to może za niedługo a mam nadzieje że w tym roku zrobimy ogrodzenie ale bez przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 29.09.2017 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2017 Super taras i schody, u siebie chcę w podobny sposób zrobić Taras jest na gruncie, tak? Nie robiliście wylewki? I co to za szare płyteczki? U mnie też by pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 29.09.2017 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2017 Super taras i schody, u siebie chcę w podobny sposób zrobić Taras jest na gruncie, tak? Nie robiliście wylewki? I co to za szare płyteczki? U mnie też by pasowały Dziękuję bardzo Cały taras jest na gruncie troche kamulców potem piach, gruby kamień drobny kamień i na to kostka ta duża kostka to firma POLBRUK a kostka GRANITO kolory grafitowy i latte a mała to CARMINO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 01.10.2017 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Taras przez całą szerokość domu! Boooosko też bym tak chciała ale niestety tak nie mam bo taras robiliśmy chyba ze trzy lata temu a wtedy koncepcja była inna.... U was poprostu mega! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 03.10.2017 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Taras przez całą szerokość domu! Boooosko też bym tak chciała ale niestety tak nie mam bo taras robiliśmy chyba ze trzy lata temu a wtedy koncepcja była inna.... U was poprostu mega! Dziękuję Sylwia $ tak taras jest przez całą szerokość domku będziemy jeszcze robić zadaszenie tego tarasu drzewo już leży trochę czasu tylko nikt nie może się za nie wziąść :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 06.10.2017 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 WItaj Aniu!Jakoś nie zaglądam na forum...ale dobrze że się przypomniałaś...Piekna kostka...ja jestem na etapie ogrodu:) Jak widzisz po zdjęciachKostki nie planujemy na razie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEWA 08.10.2017 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2017 Dziękuję bardzo Cały taras jest na gruncie troche kamulców potem piach, gruby kamień drobny kamień i na to kostka ta duża kostka to firma POLBRUK a kostka GRANITO kolory grafitowy i latte a mała to CARMINO Aniu jakie masz wymiary tarasu? Jaka to kostka? Prześlij koszt na pryw. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 12.10.2017 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Dziękuję bardzo Cały taras jest na gruncie troche kamulców potem piach, gruby kamień drobny kamień i na to kostka ta duża kostka to firma POLBRUK a kostka GRANITO kolory grafitowy i latte a mała to CARMINO Dzięki, koncepcja i wykonanie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszszunia 02.11.2017 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Piękny taras i kosteczka. A te kotwy w kostce to do czego. Czyżby jakieś pergole tam miały być zamontowane, czy jakaś barierka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 22.11.2017 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Aniu jakie masz wymiary tarasu? Jaka to kostka? Prześlij koszt na pryw. Z góry dziękuję Witaj wymiary tarasu to 18m x 3m i przód domu około 6m na 2 albo 2 z kawałkiem jakoś tak wiec wyszło około 60 m tarasu . Jesli chodzi o koszta to taras + robocizna + wszystkie te podsypki ugniatarki koparka + chodnik wkoło domku wyszło koło 20 tyś. nazwy kostki są w tekscie na który odpowiadałas DEziękuję motherku i szyszuniu jesli chodzi o te kotwy w tarasie to są stopki pod drewniane słupki pod zadaszenie tarasu i przy okazji kiedyś barjerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irminkaaa 15.02.2018 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Super domek. Mam kilka pytań. Jak sprawdza sie podłogówka pod panelami w salonie. Bo widzę ze jednak kaloryfer tez jest.. I jak was wychodzi ogrzewanie ? Macie gazowe ? Duże są straty cieola przy takich dużych oknach w salonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 19.02.2018 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Witaj podłogówkę mam wszędzie w każdym pokoju tak jak i kaloryfery ( to był pomysł mojego męża wolał założyć jeszcze kaloryfery gdyby poodłogówka się poprostu nie sprawdzała ) w sumie muszę powiedzieć że kaloryfery naprawde rzadko kiedy grzeją a jak już to są lekko ciepłe w domu mam ustawione 22 stopnie jest ciepło a podłoga przyjemna w użytkowaniu :D Jesli chodzi o ogrzewanie to tak mam gazowe, okna są 3 szybowe chyba jak narazie dają rady bo nie odczuwamy jakiegoś chłodu z ich strony Za miesiące grudzień i styczeń zapłaciłam za gaz około 350 zł w tym ogrzewanie, woda i gotowanie myślę że nie jest źle jak dla mnie super bo nie muszę myślec o jakimkolwiek zasypywaniu pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek648 18.04.2018 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Witam A więc START! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 27.04.2018 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Gratuluje !!!! super cieszę sie bardzo i czekam na dalsze relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek648 02.08.2018 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 witam, anulla jak przechodzą próbę czasu wasze okna? Czy jeszcze raz wybrała byś tą firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hipcia1987 11.08.2018 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 Witam , jesteśmy na etapie wyboru projektu . i zastanawiamy się na południe wariant I. czy mógłby ktoś pochwalić się zdjęciami z końcowego etapu . łazienka , kuchnia salon , pokoje . byłabym wdzięczna adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts