anulla1986 19.09.2018 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2018 witam, anulla jak przechodzą próbę czasu wasze okna? Czy jeszcze raz wybrała byś tą firmę? Witaj grzesiek648 wiesz coraz więcej słysze różnych negatywnych i pozytywnych opini na temat tych konkretych okien które wybraliśmy w sumie w te negatywne się nie wgłębiałam przypuszczam że każde maja jakieś wady ale w sumie jesteśmy zadowoleni spełniają swoją funkcję i w zimie i w lecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka_ch 17.01.2019 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Witam Was serdecznie, Kupiłam projekt tego domu, teraz czekam na pozwolenie na budowę.Wasze opinie i opisy bardzo mi pomogły i dlatego zdecydowałam się na budowę tego domu.będę podglądać teraz każdy etap, mam tylko problem z otwarciem większości zdjęć, nie wiem w czym problem,czy z moją przeglądarką, czy zostały wykasowane? pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts