damiang 25.06.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Może to zabrzmi jak spam, ale od razu mówię że nie mam w tym żadnego interesu. Rozmawiałem dzisiaj z "moim" składem budowlanym na temat klinkieru. No i przy okazji pan zaproponował mi dachówkę Creatona CZARNĄ (tylko i wyłącznie) w promocyjnej cenie tzn. niewiele droższą niż Euronit który ja mam zamiar kupić. Ponieważ już dawno zdecydowałem z żoną, że dach ma być brązowy, więc zostaję przy Euronicie, ale może ktoś z szanownych forumowiczów byłby zainteresowany. Więcej szczegółów bezpośrednio w składzie. Namiary podam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.06.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 a jaki creaton - karpiówka, zakładkowa?angoba, glazura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 25.06.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 jakie ceny i jaki typ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 25.06.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damiang 25.06.2004 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Aż musiałem zadzwonić i dopytać Nazywa się toto "kerafanka" (piszę ze słuchu), angoba, barwiona w masie. Cena ok. 3,05 netto. Dodatkowo w promocji propoponują akcesoria dachowe z dużym rabatem. Z tego co patrzyłem to wyglądała raczej na błyszczącą, ale nie przyglądałem się dokładnie a i pokój nie był super jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damiang 25.06.2004 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Zakładkowa (nie karpiówka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.06.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 kerapfanne, zakładkowa solidna dachówka w zorem podobna do Robenacena faktycznie atrakcyjna, kwestia ilości,jak ktoś potrzebuje to warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 25.06.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Cena bardzo dobra. Mam identyczną na swoim dachu, kupiłam ją w zeszłym roku - przed skokiem euro i oczywiście z vatem 7% za 3.38 netto! Jeżeli ktoś lubi ciemne dachy to polecam - bo muszę przyznać niezbyt skromnie , że dach mam piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 28.06.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 czy ktoś z forumowiczów skorzystał z tej oferty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 28.06.2004 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Cena bardzo dobra. Mam identyczną na swoim dachu, kupiłam ją w zeszłym roku - przed skokiem euro i oczywiście z vatem 7% za 3.38 netto! Jeżeli ktoś lubi ciemne dachy to polecam - bo muszę przyznać niezbyt skromnie , że dach mam piękny Nnatasza, a drogo Cię wyniosły gąsiory i inne akcesoria? Twój dach nie wygląda na skomplikowany. Z moich doświadczeń (zrobione wyceny różnych dachówek na mocno połamany dach, około rok temu) wynika, że u Creatona koszt różnych zabawek, zwłaszcza takich jak czwórniki jest horrendalny (dużo więcej niż u innych producentów!). Jeśli ktoś ma dużo załamań, niech koniecznie żąda wyceny z wszystkimi dodatkami, żeby wyrobić sobie pogląd na koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 28.06.2004 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Nnatasza, a drogo Cię wyniosły gąsiory i inne akcesoria? Twój dach nie wygląda na skomplikowany. Gąsior sztuka 24zł brutto. Trójnik - 342 zł ! - ale potrzebowałam tylko 3 sztuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 29.06.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Tomasz N,w jakimś innym poście było o cenach akcesorii dachowych sama dachówka jest cenowo zbliżona do Rupp czy Wiekora, ale dodatki znacznie się różnią na niekorzyść Creatona.często spotykanym rozwiązaniem jest dachówka Creatona np, angoba miedziana a dodatki Wiekora też angoba miedziana - ok. 50% oszczędnościproblem jest tylko z gwarancją gdy wykonawca spieprzy robotę lub po zimie coś się dzieje z dachówką, bo Creaton nie uwzględnia wtedy reklamacji.pytanie tylko jak często są reklamacj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts