Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jASNE SZARE KAFELKI DO ŁAZIENKI

Recommended Posts

Witajcie serdecznie, jestem nowa na forum, przeszukałam już chyba wszystkie wątki i się trochę podłamałam ;-( nie wiem czy ja nie umiem szukać czy mam jakieś wygórowane wymagania co do prostych płytek? ;-)

Poszukuję prostych jasnych szarych matowych kafli do łazienki o wymiarach 30x60cm i najlepiej z tej samej serii 60x60 nie mogą być rektyfikowane, ponieważ łącze je z białymi Moduł Bianco Paradyża, który nie jest rektyfikowany. a z tych białych już NIE zrezygnuję, bo bardzo mi się podobają :-) Większość kafli jest albo rektyfikowana, albo po prostu za ciemna, albo w połączeniu z białym za ciemna i przypomina mokre błoto/piasek.

Płytki mogą mieć charakter surowy, betonowy, ale wolałabym, żeby przy połączeniu ich razem bardziej przypominały jedną powierzchnię, nie każdy kafelek odznaczał się osobno. Błagam doświadczonych o pomoc:-) sprawdzałam już słynne Signum z Nowej Gali, całą serię z nowej Gali oglądałam,pilch Vulcano też za ciemne. jedyne jakie znalazłam to prawie za 170 zł/m7 z Grespanii. Ewentualnie jest jeszcze seria Minimal z Tubądzina, ale nie do końca to jest to... Czy ktoś ma jeszcze jakieś propozycje?;-) z góry dziękuje!!! W załączeniu inspiracje dla mojej łazienki. Niestety brak informacji o płytkach w nich zamieszczonych. nawet kontakt bezpośrednio z architektem zawiódł :-(

szara-lazienka-zdjecia_1378703.jpg

lazienka_nowoczesny_bialy_szary_9395436.jpg

lazienka_nowoczesny_bialy_szary_9395586.jpg

2889.jpg

Edytowane przez Pajęczynka