Pajęczynka 27.03.2015 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 (edytowane) Witajcie serdecznie, jestem nowa na forum, przeszukałam już chyba wszystkie wątki i się trochę podłamałam ;-( nie wiem czy ja nie umiem szukać czy mam jakieś wygórowane wymagania co do prostych płytek? Poszukuję prostych jasnych szarych matowych kafli do łazienki o wymiarach 30x60cm i najlepiej z tej samej serii 60x60 nie mogą być rektyfikowane, ponieważ łącze je z białymi Moduł Bianco Paradyża, który nie jest rektyfikowany. a z tych białych już NIE zrezygnuję, bo bardzo mi się podobają Większość kafli jest albo rektyfikowana, albo po prostu za ciemna, albo w połączeniu z białym za ciemna i przypomina mokre błoto/piasek. Płytki mogą mieć charakter surowy, betonowy, ale wolałabym, żeby przy połączeniu ich razem bardziej przypominały jedną powierzchnię, nie każdy kafelek odznaczał się osobno. Błagam doświadczonych o pomoc:-) sprawdzałam już słynne Signum z Nowej Gali, całą serię z nowej Gali oglądałam,pilch Vulcano też za ciemne. jedyne jakie znalazłam to prawie za 170 zł/m7 z Grespanii. Ewentualnie jest jeszcze seria Minimal z Tubądzina, ale nie do końca to jest to... Czy ktoś ma jeszcze jakieś propozycje? z góry dziękuje!!! W załączeniu inspiracje dla mojej łazienki. Niestety brak informacji o płytkach w nich zamieszczonych. nawet kontakt bezpośrednio z architektem zawiódł Edytowane 27 Marca 2015 przez Pajęczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts