olinek 27.08.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 A jak z Twoją inwestycją na jakim etapie jesteś........?????? Pozdrawiam Ano powolutku idzie - odbierz priva. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p_piatek 27.08.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Odebrałem wiadomośc...Dzięki za zaproszenie... skontaktowałem się również z Adamusem przesłał kilka fotek z czego jestem b.zadowolony ,poprosiłem jeszcze o kilka zdjęć na prywatnego meaila z wnetrza domu..by rozwiać wątpliwości i upewnić się co do swoich załozeń i przemyśleń... A jakie Ty zmiany wprowadzasz??? powiększasz może wc o kabine prysznicową?? mam też małe wątpliwości co do wielkości łazienki zastanawiam się czy nie powiększyć jej kosztem miejsca na szafę w holu..ale czy to ma sens?? nie wiem jak na razie jestem teoretykiem...i wszystkie podpowiedzi i uwagi są mile widziane.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p_piatek 27.08.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam ponownie wszystkich ,jak widać często tu zaglądam ale jestem na etapie planowania...więc najważniejszym... , którego konsekwencją może być wygodne mieszkanie we własnym domku.Ciekawi mnie jak macie rozwiązany temat ogrzewania...ja planuje piec na ekogroszek..i no i kominek z rozprowadzeniem ciepła i nadmuchem czy ktoś ogrzewa juz domek ''z blaskiem'' stosując takie rozwiązanie..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jtp 15.08.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Witam WszystkichProjekt domu " Z Blaskiem" Podoba nam sie projekt domu " Z Blaskiem" a tym samym sam dom, przeczytałem na forum wszystko co znalazłem dotyczące tego projektu i mimo różnych opini ( jest ich bardzo mało ) dom nam się podoba i chcemy go budować. Działka : 20 m szerokość, 40 m długość, salon z oknami od południa. Proszę o Wasze opinie na dotyczące zmian w projekcie Z poważaniem jtp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jtp 27.11.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Witam ponownieNikt nie odpowiedział na moją prośbę, dziwne to forum, projektem c64a z blaskiem zachwycało się kilkoro forumiczów mimo to nikt chyba poważnie niezbudował tego domu. Ja zbudowałem ( stan surowy otwarty z dachem kopertowym , przykryty dachówką ), postoi do wiosny 2015.Wiosną prace ruszą, kto nie widział tego domu a tylko mażył niech żałuje.Pozdrawiam wszystkich, którzy budują lub zbudowali dom z blaskiem c64ajtp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts