Jagna 25.06.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Gdyby ktoś był zainteresowany kupnem działki w gminie Pomiechówek (Błędowo) w cenie ok. 10zł za metr; śliczna okolica, budujące się domy, kanalizacji brak, wodociągu na razie brak, prąd za miesiąc - to proszę się do mnie zgłosić na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2004 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 Jagna czy dostalas wiadomosc na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.06.2004 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Jagna wyslalam Ci dwie wiadomosci , napisz czy dostalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.06.2004 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Bonnie, nic nie dostałam. Piszesz na [email protected]? Jak coś nie działa, to wal na prywatne, tu na forum. Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.07.2004 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Jagna dziekuje za informacje , ale jednak dla moich rodzicow jest to troche daleko a nie maja samochodu. Ja sama moze bym kupila te dzialke, ale dopiero za jakies trzy , cztery miesiace jak sprawa bedzie jeszcze aktualna. W tej chwili nie bardzo moge , bo koncza mi budowe domu i planowana przeprowadzka jest we wrzesniu. Jeszcze raz dziekuje i przepraszam , ze zawracalam Ci glowe, ale odezwe sie jeszcze.bonnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu69 03.05.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Gdyby ktoś był zainteresowany kupnem działki w gminie Pomiechówek (Błędowo) w cenie ok. 10zł za metr; śliczna okolica, budujące się domy, kanalizacji brak, wodociągu na razie brak, prąd za miesiąc - to proszę się do mnie zgłosić na priva czy ta oferta jest nadal aktualna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts