Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam, przymierzam się do budowy i kupna projektu W23-M11z pracowni domy i garaze.

Chciałam zapytać czy ktoś może podzielić się doświadczeniami związanymi z tym projektem i wydawnictwem?

Proszę o sugestię związane z funkcjonalnością. Przede wszystkim liczę się z kosztami a wydaje mi się że co do tego tematu jest to świetne rozwiązanie.

Proszę też o sugestie dotyczące kosztów budowy:welcome:

Też kupiłem ten projekt i jestem bardzo zadowolony. Jakość idzie w parze z dobrą ceną :) i jeszcze dostałem bonus GARAŻ ZA 99 ZŁ!:D

Po dokonaniu dużej adaptacji według własnych potrzeb i tak wyszedłem lepiej niż jakbym miał kupować indywidualny.

Budynki wydawnictwa "domyigaraże" mają bardzo wiele rozwiązań projektowych i dzięki temu są bardzo tanie w budowaniu. Ja zrobiłem odbicie lustrzane, zabudowałem aneks kuchenny i połączyłem przedsionek z korytarzem i pokojem dziennym. Zmieniłem także kąt nachylenia dachu. polecam :)

Też natrafiłem niedawno na stronę tej pracowni i powiem, że ich projekty są bardzo funkcjonalne. Rzeczywiście można sobie wiele zaadaptować i nie martwić się o koszty bo mają bardzo atrakcyjne ceny i rabaty. Właśnie zastanawiam się także nad jednym z ich projektów.

A Twój projekt jest bardzo ciekawy i osobiście nic bym w nim nie zmieniał jeśli chodzi o wygląd i funkcjonalność :)

Też kupiłem ten projekt i jestem bardzo zadowolony. Jakość idzie w parze z dobrą ceną :) i jeszcze dostałem bonus GARAŻ ZA 99 ZŁ!:D

Po dokonaniu dużej adaptacji według własnych potrzeb i tak wyszedłem lepiej niż jakbym miał kupować indywidualny.

Budynki wydawnictwa "domyigaraże" mają bardzo wiele rozwiązań projektowych i dzięki temu są bardzo tanie w budowaniu. Ja zrobiłem odbicie lustrzane, zabudowałem aneks kuchenny i połączyłem przedsionek z korytarzem i pokojem dziennym. Zmieniłem także kąt nachylenia dachu. polecam :)

tomgotten garaż murowany czy blaszak ?