beatakla 30.03.2015 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Witam, przymierzam się do budowy i kupna projektu W23-M11z pracowni domy i garaze. Chciałam zapytać czy ktoś może podzielić się doświadczeniami związanymi z tym projektem i wydawnictwem? Proszę o sugestię związane z funkcjonalnością. Przede wszystkim liczę się z kosztami a wydaje mi się że co do tego tematu jest to świetne rozwiązanie.Proszę też o sugestie dotyczące kosztów budowy:welcome: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgot 30.03.2015 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Też kupiłem ten projekt i jestem bardzo zadowolony. Jakość idzie w parze z dobrą ceną i jeszcze dostałem bonus GARAŻ ZA 99 ZŁ! Po dokonaniu dużej adaptacji według własnych potrzeb i tak wyszedłem lepiej niż jakbym miał kupować indywidualny. Budynki wydawnictwa "domyigaraże" mają bardzo wiele rozwiązań projektowych i dzięki temu są bardzo tanie w budowaniu. Ja zrobiłem odbicie lustrzane, zabudowałem aneks kuchenny i połączyłem przedsionek z korytarzem i pokojem dziennym. Zmieniłem także kąt nachylenia dachu. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wifuks 30.03.2015 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Też natrafiłem niedawno na stronę tej pracowni i powiem, że ich projekty są bardzo funkcjonalne. Rzeczywiście można sobie wiele zaadaptować i nie martwić się o koszty bo mają bardzo atrakcyjne ceny i rabaty. Właśnie zastanawiam się także nad jednym z ich projektów. A Twój projekt jest bardzo ciekawy i osobiście nic bym w nim nie zmieniał jeśli chodzi o wygląd i funkcjonalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wifuks 30.03.2015 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Też kupiłem ten projekt i jestem bardzo zadowolony. Jakość idzie w parze z dobrą ceną i jeszcze dostałem bonus GARAŻ ZA 99 ZŁ! Po dokonaniu dużej adaptacji według własnych potrzeb i tak wyszedłem lepiej niż jakbym miał kupować indywidualny. Budynki wydawnictwa "domyigaraże" mają bardzo wiele rozwiązań projektowych i dzięki temu są bardzo tanie w budowaniu. Ja zrobiłem odbicie lustrzane, zabudowałem aneks kuchenny i połączyłem przedsionek z korytarzem i pokojem dziennym. Zmieniłem także kąt nachylenia dachu. polecam tomgotten garaż murowany czy blaszak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgot 01.04.2015 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 garaż MUROWANY dwustanowiskowy. Myślę, że jeśli myślimy o garażu to już lepiej zbudować murowany bo jest więcej możliwości do wykorzystania go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts