Liwko 30.03.2015 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Dzisiaj moja żona zabrała się za mycie okien, a ja w radiu usłyszałem poradę, że szyby dobrze się myje płynem do spryskiwaczy. A że miałem zapas w garażu dałem do wypróbowania małżonce. I wiecie co, już mi go nie oddała Mówi że myje się dużo lepiej niż drogimi środkami. A za 4 litry tego płynu dałem 5 złotych w Netto A może macie lepsze pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 30.03.2015 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Dzisiaj moja żona zabrała się za mycie okien, a ja w radiu usłyszałem poradę, że szyby dobrze się myje płynem do spryskiwaczy. A że miałem zapas w garażu dałem do wypróbowania małżonce. I wiecie co, już mi go nie oddała Mówi że myje się dużo lepiej niż drogimi środkami. A za 4 litry tego płynu dałem 5 złotych w Netto A może macie lepsze pomysły? Czysta ciepła woda + zestaw do mycia okien Ha-Ra. Myjką do podlogi na kiju można myć fixy, kafle w łazience, boazerie itd.. Do mocniejszych zabrudzeń są środki tej samej firmy lub odrobina szarego mydła, do kamienia kwasek cytrynowy. Sprzęt genialny i na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 30.03.2015 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 + zestaw do mycia okien Ha-Ra. A co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Schatje 30.03.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Woda z amoniakiem lub woda z denaturatem. I dobra gumowa ściągaczka do tego. Może za ładnie nie pachnie ale efekt nawet bardziej niż zadowalający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 31.03.2015 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 próbowałam wielu specyfików ale najlepsza do szyb jest wg mnie woda z octem + wycieranie gazetami. sposób stary ale przy nim mycie szyb nie jest uciążliwe, nie ma smug, nie zostają meszki z szmatek.Ramy mam białe plastikowe (nigdy więcej!), czyszczę czym popadnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 31.03.2015 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 ja z kolei używam wody z ludwikiem albo fery. potem jak podsycha przecieram pieluchą tetrową. jeden z szybszych sposobów jakie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 01.04.2015 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 no a na białe ramy macie jakiś knif? taki szybki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 01.04.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 tym samym co szyby. chyba, że te ramy masz jakoś szczególnie zaleziałe. wtedy polecam cif. nota bene cifem myję kabinę prysznicową, szybciej wszystko schodzi jak tymi śmierdzącymi pryskadełkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 02.04.2015 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Na ramach łapie się sadza, kurz, spaliny (sąsiedzi parkują pod oknami tyłem w ich stronę)- mieszkam w centrum sporego miasta na Śląsku. Po cifie zauważyłam że ramy żółkną ( tak było w moim poprzednim mieszkaniu), w obecnym nie używałam cifu do ram jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2015 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Warto wypróbować ocet - działa cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.04.2015 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Warto wypróbować ocet - działa cuda. Ale śmierdzi, a płyn do spryskiwaczy kupuję pachnący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2015 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Rozcieńczony nie śmierdzi I wietrzeje bardzo szybko Ale jak płyn działa to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 13.04.2015 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Niedawno odkryłam płyn do mycia okien z Lidla - jest rewelacyjny, lepszy od znanych i "markowych" produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_bella 17.04.2015 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja z kolei ostatnio przerzuciłam się na płyn [moderowano] i jestem bardzo zadowolona. Na święta okna świeciły się jak... ta lala Edytowane 28 Stycznia 2016 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts