Nicks 31.03.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Witajcie, pytanie jak w temacie. Projekt już kupiłem, chętnie pogadał bym z kim, kto już mieszka Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 16.04.2015 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Witam, muszę przyznać, że projekt robi wrażenie. Ja tego projektu nie wybiorę, ale napisałem na tym wątku, gdyż widzę, że jesteśmy z tego samego powiatu i chciałbym zapytać, czy masz już wybranego architekta lokalnego i kierownika budowy? Jeśli tak to byłbym wdzięczny za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ripplek 06.05.2015 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Niezły projekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
questa 06.11.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Ale jakie koszty budowy przy takim dachu. Napewno nie energooszczedny, Jestem na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts