erix858 31.03.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Mam zamiar kupić myjke ciśnieniową karcher k 2.14 taka z biedronki i zastanawiam się czy jak mam w studni pompe niepamiętam jakie ma dane wydajność co i jak.Czy taka pompa niedawała by za dużo wody jaką musiała by mieć wydajność na taki karcher może podał by ktoś jakiś link pompy co by była ok dla tej pompy dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarecky2 31.03.2015 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Offtopic. Urodziłeś się na Księżycu? Może masz 4 lata? Walnąłeś się w głowę niedawno i zapomniałeś kilka rzeczy? Przedszkolak potrafi lepiej sklecić zdania od ciebie, nie wspominając o ortografii, gramatyce i interpunkcji. Masakra Umiesz przeszukać forum? Na przykład tutaj. Zapomniałem dodać, że świetny tytuł postu. Idź się przywitać gdzieś indziej, a nie w tytule... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts