Marysia Ro 31.03.2015 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Cześć, piszę w imieniu mojej koleżanki, która zastanawia się nad kupnem mieszkania, którego plan dołączam. Oto jej prośba: "Czy moglibyście się podzielić Waszymi pomysłami odnośnie rzutu. Kuchnia jest dość mała, łazienka i salon trochę też, a przedpokój z kolei za duży. Bardzo mi zależy też na garderobie, a raczej małym miejscu na pranie czy prasowanie, np. jakieś drzwi przesuwane w sypialni? Każdy pomysł będzie w cenie " Oto plan: Inwestycja to Riverside w Krakowie. Okna jednej z sypialni są na zachód i północ, drugiej na północ, a salonu z kuchnią na północ i wschód. W mieszkaniu miałaby zamieszkać para + małe dziecko. Do końca tygodnia muszą podjąć decyzję i przedstawić plan ewentualnych zmian. Mam nadzieję, że jak zwykle okażecie się pomocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 31.03.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Rzut trochę za mały nie widać dokładnie wymiarów.Sypialnie są małe i tak ustawione że nie ma jak wydzielić garderoby.Szkoda zabierać z kuchni czy pokoju dziennego metry.Przedpokój się zmniejszy po wstawieniu dużej szafy + 5drzwi,nie będzie się wydać za duży.Widzę natomiast aż 5 wypustów,nie wiem czy to kominy,jeśli tak to może jest możliwość przeniesienia kuchni czy łazienki w inne miejsce tym samym ulokować tak pokoje by wydzielić garderobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 31.03.2015 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Może tak będzie lepiej: http://images69.fotosik.pl/760/c362909178d746d4.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angu 02.04.2015 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Rzut trochę za mały nie widać dokładnie wymiarów.Sypialnie są małe i tak ustawione że nie ma jak wydzielić garderoby.Szkoda zabierać z kuchni czy pokoju dziennego metry.Przedpokój się zmniejszy po wstawieniu dużej szafy + 5drzwi,nie będzie się wydać za duży.Widzę natomiast aż 5 wypustów,nie wiem czy to kominy,jeśli tak to może jest możliwość przeniesienia kuchni czy łazienki w inne miejsce tym samym ulokować tak pokoje by wydzielić garderobę. Dzięki za odpowiedź. Potwierdzam, że to niestety kominy, których nie da się ruszyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts