magda-j 31.03.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Witajcie Zakupiliśmy swój mały, wymarzony domek wg. projektu LMB-20 w stanie surowym zamkniętym. Myślę, że już czas zastanawiać się nad urządzeniem i jego wykończeniem, większość mebli mamy, ponieważ obecnie mieszkamy w wynajętym domu o podobnej wielkości. Ok, dodaję zdjęcia najpierw mebli które mamy, a potem zdjęcia które sobie zapisuje i się nimi inspiruję: MEBLE które już są: SALON/JADALNIA (Komoda - zdjęcie poglądowe - mamy w komplecie taką komodę, drugą mniejszą + słupek i z tej samej firmy stół do jadalni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda-j 31.03.2015 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 SYPIALNIA: tu w zasadzie nie ma czego urządzać - wszystko mamy - kwestia doboru koloru ścian To jest łóżko, z tej samej serii mamy dwie małe poboczne szafeczki nocne, szafę i komodę (choć szafa najpewniej będzie nowa - w zabudowie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda-j 31.03.2015 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 I teraz wszelkie moje inspiracje KUCHNIA: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda-j 31.03.2015 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 łazienka pozostałe zdjęcia ogólno inspirujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda-j 31.03.2015 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Zdjęcia na których stoją kanapy w wykuszu pochodzą z realizacji domku o bardzo zbliżonym projekcie, u mnie też będą kanapy stały w wykuszu i również mam brązowe okna, absolutnie choruję na te firanki i karnisze z ikei[ATTACH=CONFIG]310961[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GoLopos002 01.04.2015 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Meble wskazują na to, że Wasz styl jest nowoczesny z tego względu wybrałbym kolory "na topie" pistacje, biel, beż, szarości i może elementy czarnego. Z pewnością oświetlenie ledowe bądź punktowe będzie dobrze się komponowało z Waszymi meblami. Żeby połączyć kuchnie z jadalnią, w której będą czarne krzesła wybudowałbym wyspę z blatem w czarnym marmurze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 01.04.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Niestety moim zdaniem meble z salonu i krzesła nie pasują do załączonych inspiracji:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda-j 01.04.2015 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Dzięki za odpowiedzi . Jeśli chodzi o meble, to z czasem chciałabym je zmienić, na takie które bardziej będą pasowały, ale teraz najważniejsze jest wykończyć dom i się przeprowadzić. Może z czasem. Krzesła same w sobie można zakryć pokrowcami w jakiś np beżowych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 01.04.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Hej, To samo chciałam napisać. Krzesła można oblec pokrowcami od biedy chociaż możesz urządzić tak aby jednak pasowały - np biała kuchnia z czarnymi blatami i będzie pasowało. Przynajmniej na początku nie ma co się skupiać na wymianie tego co jest. Kanapę i fotele też można przykryć. nawet zwykłą narzutą w jakimś jednolitym stonowanym kolorze i do tego pledy i poduchy. Ale to są drobnostki kosmetyczne. Dopieszczać będziesz jak już ogarniesz te grubsze sprawy. I nie oglądaj się na to czy nowe rzeczy będą pasowały do tego co masz, nie ma co się ograniczać, zrób w takim stylu jaki Ci serce dyktuje a to co jest da się oswoić Będę zaglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda-j 02.04.2015 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Hej, To samo chciałam napisać. Krzesła można oblec pokrowcami od biedy chociaż możesz urządzić tak aby jednak pasowały - np biała kuchnia z czarnymi blatami i będzie pasowało. Przynajmniej na początku nie ma co się skupiać na wymianie tego co jest. Kanapę i fotele też można przykryć. nawet zwykłą narzutą w jakimś jednolitym stonowanym kolorze i do tego pledy i poduchy. Ale to są drobnostki kosmetyczne. Dopieszczać będziesz jak już ogarniesz te grubsze sprawy. I nie oglądaj się na to czy nowe rzeczy będą pasowały do tego co masz, nie ma co się ograniczać, zrób w takim stylu jaki Ci serce dyktuje a to co jest da się oswoić Będę zaglądała Zaglądaj zaglądaj , zapraszam, ale to może jeszcze trwać, dom póki co wymaga sporo pracy sam w sobie. Dodam kilka zdjęć tego, jak mam teraz tu gdzie mieszkamy, jakośćsłaba bo zdjęcia robione komórką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts