waniliana 23.07.2015 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Na to wygląda... :/ jaki masz plan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 23.07.2015 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 ja i plan? hahahahha na zywiol ide no dobra - plan jest taki ze lodowka trafi do kuchni i poszukam gdzie takie termofiolie sie kupuje. Kupie i metoda prob i bledow sprobuje cos wykombinowac - w przypadku naszej lodowki nic juz jej nie zaszkodzi. Mam nadzieje ze bedziemy to robic pod koniec sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.07.2015 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Taki kolor ma lodówka gorenje na żywo Mój M nazwal to odpustową czerwienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.07.2015 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 pikny może jakiś inny kolorek? czerwień w kuchni trochę z prl mi się kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.07.2015 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 pikny może jakiś inny kolorek? czerwień w kuchni trochę z prl mi się kojarzy Dokładnie tak ta lodówkawygląda - czerwień prl-owska Dla porównania zdj z internetu http://www.redcoon.pl/res/shop/cataloge/product_315/B510588.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.07.2015 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Fuga ciemniejsza. Najchętniej wymieszałabym 1 z 2 Termofolia to świetne rozwiązanie. Nie uszkadza powierzchni, bo nie ma kleju. Lekko się kładzie. Dobrze trzyma się, ale wyłącznie gładkich powierzchni. Można ją "przylepiać" na różnych kształtach pogrzewając nieco mocniej i rozmasowując. Łatwo ją usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.07.2015 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 taaa termofolia fajna, ale jakoś nie widzę jej na nowiutkiej lodówce... No i chyba to nie będzie idealne - np na brzegach drzwiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 24.07.2015 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 A jeśli zrezygnuję z kolorowej lodówki to co wstawić? Sprzęt kupiłam czarny, tj płyta, piekarnik, zlew Jeśli będę oklejać to tą lodówkę którą mam teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 24.07.2015 00:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Stan regału na dziś. Po złożeniu stwierdzam że zielony przód może być ;)Muszę jeszcze zalakierować front ze szkłem i wkleić brakującą listwę, zamontować półki, kupić gałkę i nóżki... Z innej beczki...szukam tłą dla domku. Zależało mi żeby było żółte/pomarańczowe i najchętniej widziałabym tu grochy. Ale nie mogę znaleźć... Natknęłam się za to na coś takiego w przyzwoitej cenie i moje pytanie : nie za dużo tych rombów? http://all.dmggroup.pl/temp/media/zdjecia/duze/gloockler/54141.jpg Tu alternatywa, tylko trochę mdły mi się ten kolor wydaje http://budeks.nazwa.pl/etapety/happy_kids/05580-40.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.07.2015 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Mnie sie romby podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 24.07.2015 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Mnie sie romby podobają Mnie też , tylko nie wiem czy jak dam je jako tło domku to nie będzie zbyt dużo rombowych wzorów. Zastanawiam się czy nie namalować po prostu tego domku Diano potrzebny mi kosz na zabawki - widziałam że szyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 24.07.2015 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Jeśli twoja obecna lodówką działa i jest dobra i nie nienawidzisz jej to zrób wszystko by ją zachować. Ekologia to jedno a po drugie zaoszczędzisz pieniądze. A z rąbow możesz uczynić motyw przewodni i będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 24.07.2015 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 DZiała, nie nienawidzę , jest o 10 cm za niska.... Na początek i tak muszę ją wstawić bo nie mam czasu na poszukiwania. JAk mnie te cm nie będą razić będę przerabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 25.07.2015 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Przemyśleń lodówkowych cd. w związku z tym że drzwi nie dadzą się pokryć w całości i zostaną mi białe paski stwierdziłam że kolor czerwony odpada i lepsza byłaby delikatna mięta Zastanawiam się czy firmy które robią robią reklamy na samochodach nie zrobiłyby czegoś takiego. Bo samodzielne wykonanie chyba przerasta moje możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 25.07.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 o mięta jest super. Też chciałam ale boje się że mięty u mnie będzie za dużo - tak nie wiem jeszcze jaki kolor. Czemu mówisz że zostaną białe paski? Ja spróbuję pokryć kolorem całość - mi właśnie rdzewieje w rogach i szczelinach więc na nich najbardziej mi zależy i je będę chciała zakrywać. Tak czy inaczej podziwiam stół z tej inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 25.07.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Cudowna ta lodówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.07.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 (edytowane) Jeśli zastosujesz termofolię, to żadne paski nie zostaną. Ta folia pozwala się kłaść na wszelkich zagięciach Robiłam takie okleinowania sama. Samochody i znajomym zmywarkę. To żadna sztuka. Każdy może z pomocą suszarki do włosów to zrobić. A firma Warsfol i inne podobne zrobią to dużo łatwiej i szybciej niż oklejenie samochodu. Edytowane 25 Lipca 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.07.2015 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Mięta cudna ale wiesz co ja bym z kolorkiem poczekała aż cała kuchnia będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 25.07.2015 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Jestem podobnego zdania jak Emilia i też z wyborem koloru lodówki czekam na to aż będzie gotowa kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaDo 25.07.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 O! Mięta świetna! Moja lodówka,choć wcale jej nie nienawidzę ani się nie psuje, też prosi się o odmalowanie, dlatego podpinam się pod pytanie Aniko,dlaczego drzwi lodówki nie dadzą się pokryć w całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts