Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tuluza na finiszu czyli Wanilia ucieka na wieś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mmikka, a co to za pięknościowe drewno z metalowymi wstawkami w formie kraty jest u Ciebie?? Za bombonierą z pysznościami można też dojrzeć piękne metalowe nogi :p Pokażesz więcej? ;)

Palisander, stołu i stolika już nie mam. Została mi biblioteczka i komoda. Biblioteczka również ma dodatek metalowy :yes::yes:

Baaaardzo lubiłam tamten stół, chyba najfajniejszy ze wszystkich jakie miałam. Co przeprowadzka, to coraz mniej mebli mi zostaje.

I coraz większy misz masz mam :yes::yes: PRL, ludwik, gustaw, kolonialne, skandynawskie i inne gady miałam:)

Zabieram fotkę :)

Edytowane przez mmikka

świetna łazienka. Komoda robi tu wszystko :)

Wybrałabym ten kolor, którego jest najwięcej na obrazie, ale...

srebro z beżem byłoby genialneDiamante+Pillow+-+Set+of+2.jpg

kobalt z białymMegan+Indoor%2FOutdoor+Pillow.jpg

turkus jak ciepłe morze z kremowym Garden turqus+Pillow.jpg

głeboki lekko połyskujący granat Coralia+Pillow+in+Navy+Blue.jpg

Turkusu kiedyś w sklepie szukałam, chyba najbardziej podoba mi się granatowy. Dziękuję :hug:

Niedawno chciałam obić szarym, ze 3 cm tkaniny mi brakuje :(. No i te gwoździe tapicerskie, kupiłam 150 po policzeniu się okazało, że potrzebuje ich 300.

Pamiętam straty Tomkowej przy skrzyni, podnosi się koszt bardziej niż chciałabym.

ps. mam prośbę, Pestko, możesz usunąć te zdjęcia. Nie chcę Wani tak zaśmiecać wątku.:hug:

Ale ta poduszka granatowa jest piękna.

Edytowane przez mmikka

To usuwam :)

Mam nadzieję, że pokażesz efekt po obiciu.

Jeśli szukasz jakiegoś materiału i masz z tym problem, pytaj forumową PIU. Ona wie wszystko o tkaninach.

Piu ma wątek „Kororystyczne trendy na nowy rok”, czyjakoś tak i tam pisze i pokazuje tkaniny.