waniliana 15.11.2015 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Macie pomysł gdzie kupić ramę łóżka, dębową, lekką i bez zbędnych ozdobników? Zalezy mi żeby to łóżko to była głównie pościel http://visby.pl/public/upload/large_20151001162342_74c0008e2baf7498069521eab.jpg Tu ma takie ale wolałabym w jednym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 15.11.2015 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Wanilia, a może poszukaj kogoś takiego jak ten http://www.mairo.net.pl/?nozki-do-mebli,26 U niego można zamówić toczone elementy. Trzymam ten adres, bo będę potrzebowała do naprawy kredensu. Może wykona też inne rzeczy. Dzięki Pestka , szukam właśnie po necie kogoś takiego ale coś nie mogę znaleźć specjalisty od uchwytów Nóżki też mi się moga przydać więc zatrzymuję adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.11.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Wydaje mi się, że każdy stolarz takie uchwyty wykona bez problemu, byle chciał i za ludzkie pieniądze. Musisz pytać. Znasz Belbazaar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.11.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Macie pomysł gdzie kupić ramę łóżka, dębową, lekką i bez zbędnych ozdobników? Zalezy mi żeby to łóżko to była głównie pościel http://visby.pl/public/upload/large_20151001162342_74c0008e2baf7498069521eab.jpg Tu ma takie ale wolałabym w jednym kolorze To łóżko ma podstawę bukową, a biel to pomalowana sosna. Sprzedający pisze, że możliwa jest inna kolorystka, więc może warto zapytać, czy nie wybarwią wszystkiego w kolorze dębu? TUTAJ Za łóżko z litego drewna dębowego trzeba będzie zapłacić co najmniej dwa razy tyle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.11.2015 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Wydaje mi się, że każdy stolarz takie uchwyty wykona bez problemu, byle chciał i za ludzkie pieniądze. Musisz pytać. Znasz Belbazaar oj nie zgodzę się,że każdy wykona,bo wierzcie mi wielu woli iść na łatwiznę i robią proste rzeczy,a druga sprawa,że nie każdy ma sprzęt do tego.Z kolei ci co robią to wołali za moją kuchnię po 40-50 tys.,co mi się z kolei w głowie nie mieściło. Ci moi to chyba uchwyty z Kalwarii Zebrzydowskiej zamawiali;) ja zanim z moimi się dogadałam to zdążyłam z 20-30 wycen zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.11.2015 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Marta, no, właśnie napisałam „byle chciał ” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 15.11.2015 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 (edytowane) Tomkowa chyba napiszę do sprzedawcy zapytać o te kolory... Znalazłam jeszcze takie na allegro ale to mdf. O ile w bieli mi to nie przeszkadza to podrabiany dąb sonoma może mnie rozczarować http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/57/80/57/47/5780574732 Z szafą lipa chyba....Mąż zrobił jej stelaż i podniósł i okazuje się że to 10 cm ma znaczenie dla wygody użytkowania. Szafa sama w sobie jest wysoka. Jak podniesiemy drążki do wieszania o 10 cm to będzie niewygodnie, jak obniżymy do pozycji wejściowej to nie da rady zamontować dwóch jeden nad drugim, duża częśc moich ubrań się nie zmieści. TAk więc chyba bez sensu, szafa musi stanąć na podłodze. Tym sposobem do sufitu jest 25 cm, po bokach po 11 cm. Chyba zabudujemy to regipsem i pomalujemy na kolor ściany, jakoś nie widzę takiej nierównej ramy dębowej. A może się mylę i będzie ok? Z regipsem wyjdzie jak na inspiracji Pestki, tylko tej pani podziękujemy http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=337500&d=1365893579 Edytowane 15 Listopada 2015 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 15.11.2015 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Wani, które drzwi wzięliście do swojej szafy? Gładkie białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.11.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Od góry 14 cm regipsu i do szafy 11 drewna i wyjdzie równo z trzech stron Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 15.11.2015 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Od góry 14 cm regipsu i do szafy 11 drewna i wyjdzie równo z trzech stron Będzie dobrze Taki był pomysł mojego męża - ja mam obiekcje czy te paski na górze będą dobrze wyglądać. Będą białe drzwi, drewno i znów biało. A może to się zleje z sufitem? MMikka gładkie białe ( ale wg mnie wpadają lekko w krem, to nie jest taka zimna biel) , z lekkim połyskiem są ale nie świecą się jak psu wiadomo co Model Tanem, wg mnie są naprawdę ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.11.2015 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Pewnie, że w kolorze sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 15.11.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Pestko, pokazałam dzisiaj mojej drugiej połówce wczorajsze fotki. Powinnam napisać, ślepej połówce, raz, że kolorów nie zauważył, to powiedział, że mam dokończyć sprawę z innymi fotelami, stół i krzesła zawieźć do mojej siostry(2 koniec Polski).Wtedy pogadamy o siedziskach w nowych krzesłach ( kupiliśmy ten okrągły stół ) i wtedy mogę rozgrzebać następną robotę ( o szafie po drodze uprzejmie przemilczałam:lol2:) Swoją drogą kupiłam kiedyś fajne fotele Grete Jalk i nie mogę sobie poradzić z ...........zapachem. Wani, proszę zrób fotkę szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 15.11.2015 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 (edytowane) Wani, proszę zrób fotkę szafy W grudniu popołudniu CZyli jak tylko będzie co pokazać Póki co same korpusy są złożone, nawet drzwi nie ma Ta rama jest idealna - ktoś mi zdradzi dlaczego kosztuje 10tys zł? "D I już się rozmarzyłam, takie łóżko, rama szafy wtedy w tym samym kolorze... Edytowane 15 Listopada 2015 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 15.11.2015 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Wani, masz za drogi gust................jak na mój gust :lol2: A tak prawdę pisząc, bardzo mi się ono podoba. Na pewno wchodząc do tego łózka nie poobija się nóg o wystające deski. ps. zaraz pestka nam poda, jak takie zbić z desek Oglądałam wasze drzwi w Ikea, tak się zastanawiam.... jakby jedne drzwi dokupić i ciachnąć na wymiar dziur po bokach szafy? Góra kartongips na biało jak sufit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.11.2015 02:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Zbić można zawsze, ale już tak wypolerować i zaokrąglić krawędzie trzeba mieć sprzęt Alternatywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 16.11.2015 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 (edytowane) To wiszące jest świetne, już sobie wyobrażam dzieci na nim Śmiesznie bo chcę naprawdę proste łóżko i jest problem.....Zgadzam się z Pestką że to co wkleiłam nie do zrobienia jest I tak się zaczynam zastanawiać....do sypialni wstawione są sosnowe, póki co surowe drzwi. MOże więc kupić tanie, proste, sosnowe łóżko i pomalować je na szaro razem z drzwiami? I tak chce je zakryć narzutą MMika kombinacja z drzwiami ciachanymi raczej nie, choćby dlatego że trzeba by było je podnieść na wysokość cokołu szafy jakos. Poza tym wizja ramki drewnianej mi pasuje Edytowane 16 Listopada 2015 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.11.2015 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 w lidlu są zabawki drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.11.2015 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 to wiszace łożko może być ciekawe w używaniu. bałabym się takie montować w domu z dykty jak ten na zdjeciu. Dziure można wywalić w ścianie jak się za mocno rozbuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.11.2015 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 to wiszace łożko może być ciekawe w używaniu. bałabym się takie montować w domu z dykty jak ten na zdjeciu. Dziure można wywalić w ścianie jak się za mocno rozbuja Ta to ma fantazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 19.11.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 wiesz co to nawet nie są takie fantazje, jakie chodzą Ci po głowie, myślę, że przy zwykłym użytkowaniu może się coś wydarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts