waniliana 20.11.2015 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Listwa intarsjowana...Nadałaby się na uchwyty do szafy?? http://arte.sklep.pl/dane/full/7/78d52aeea223443780be2d8247516a07.jpg http://arte.sklep.pl/listwa-intarsjowana-55015130000-id-1555.html W weekend powinna powstać zabudowa szafy : dębowe boki i szczyt już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 20.11.2015 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Ale to zabrzmiało Dobrze, że o tych zabawkach dopisałaś haha śmialiby się zwłaszcza ci, którzy znają mojego męża, gdyż ma ksywę dziki Słonko ja też poproszę namiary na firmę!!! Bardzo bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.11.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Wani, ajak chcesz tę lisewkę wykorzystywać? Ona ma 2 mm grubości. Trzeba by ją nakleić na uchwyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 22.11.2015 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Czy jeśli w zabudowie szafy drzwi będą wystawały poza linię zabudowy to będzie to wyglądało bardzo ciulowo? Bo mąż twierdzi że będzie widać regips po orwarciu drwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.11.2015 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Nie bardzo rozumiem. Jak to będą wystawały poza zabudowę? Drzwi na zawiasach IKEA po otwarciu są równo z bokiem szafy, a zamknięte są równo z krawędzią zewnętrzną obudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.11.2015 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Nie bardzo rozumiem. Jak to będą wystawały poza zabudowę? Drzwi na zawiasach IKEA po otwarciu są równo z bokiem szafy, a zamknięte są równo z krawędzią zewnętrzną obudowy. Chodzi mi o to że szafa nie będzie zlicowana z zabudową, drzwi będą wystawały jakieś 3 cm. Z początku się zagotowałam jak mi mąż powiedział ale im dłużej patrzę na to co jest teraz ( a jest częściowo zabudowa zrobiona tym bardziej wydaje mi się że przy takiej powierzchni te 3cm to szczegół, teraz deski sofnięte mniej więcej o tyle bo przyjdzie regips na nie i sklejka dębowa i nie widać tego prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.11.2015 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Teraz wiem o co chodzi. Obramowanie szafy, to drewniane jest zlicowane ze skrzynią szafy, a drzwi są na tę skrzynię nałożone i to ich grubość te 3 cm. To ja bym się nie przejmowała, choć wg mnie można tak zrobić, żeby powierzchnia zamkniętych drzwi licowała się z obudową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.11.2015 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Teraz wiem o co chodzi. Obramowanie szafy, to drewniane jest zlicowane ze skrzynią szafy, a drzwi są na tę skrzynię nałożone i to ich grubość te 3 cm. To ja bym się nie przejmowała, choć wg mnie można tak zrobić, żeby powierzchnia zamkniętych drzwi licowała się z obudową. Pestka ja wiem i gdyby to robił fachowiec to bym się upierała Ale mężowi daruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.11.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 I będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 23.11.2015 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Pestka ja wiem i gdyby to robił fachowiec to bym się upierała Ale mężowi daruję Wani i tak chapeau bas dla męża, że sam tak wiele robi Ciekawa jestem co wykombinujecie w sprawie uchwytów bo też bardzo podobają mi się takie długie i chętnie coś bym zgapiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 23.11.2015 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 My też*stoimy przed problemem szafowym. Dlatego tym bardziej czekam jak wam to wyjdzie! u nas będzie szafa robiona przez stolarza ale bez drzwi póki co, bo to co mamy już mnie przyprawia o mdłości. czasem cała zawartość szafy leci na podłogę bo drążki się ledwo trzymają.. eh. Te pionowe uchwyty są dość oryginalne, nie wiem może się nie przyglądałam po prostu, ale nie pamiętam, żebym takie gdzieś widziała... Będzie bosko! Tym bardziej, że będzie to efekt waszej ciężkiej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.11.2015 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Z uchwytami będzie największy problem bo najbardziej podobają mi się te długie pionowe i nie wiem skąd je wyczarować. Póki co mamy materiał na zabudowę i jest wykonana nawet w połowie. Może by nawet udało się wczoraj zamknąć temat ale w pojedynku szafa kontra wypad do znajomych wygrali wczoraj znajomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 23.11.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 może nie ma co kombinować z tymi uchwytami??? zrobić je po prostu z kawałków drewienek. Metodą prób i błędów dobierzesz kolor bejcy. Może styknie woskiem pojechać tym co belki malowałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.11.2015 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 z kawałków drewienek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 23.11.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Pytałaś ostatnio u mnie o wiszące kwietniki. Znalazłam ofertę madame stoltz i mi się bardzo podobają. Zobacz sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.11.2015 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Pytałaś ostatnio u mnie o wiszące kwietniki. Znalazłam ofertę madame stoltz i mi się bardzo podobają. Zobacz sobie Grafika wyrzuca mi fajny wiszący kwietnik ale nie mogę namierzyć sklepu w pl który miałby coś takiego w ofercie. Kupiłam tą wiszącą półkę na WW i zobaczę jak będzie wyglądać. Wygoda z pólką taka że mogę na niej postawić doniczkę w dowolnym rozmiarze. Generalnie bardzo fajna marka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 23.11.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Markę bardzo lubie, mam parę głupot i planuję jeszcze tak przeglądałem katalog i sobie przypomniałam. Są w polskich sklepach ale żaden chyba nie ma pełnej oferty. Trzeba szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.11.2015 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Aniko wiesz mam nadzieję że czekamy na jakiś wpis u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.11.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Człowiek to jednak głupi jest do granic Wpisałam w googla „uchwyt drewniany” i proszę uchwyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.11.2015 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Człowiek to jednak głupi jest do granic Wpisałam w googla „uchwyt drewniany” i proszę uchwyty Aaaaaaaaaa, bo ja jak debil szukałam uchwytu dębowego :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts