waniliana 30.11.2015 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Mamik na widok tego szarego lustra serducho mi mocniej zabiło Rozumiem że to w tym nowym? Czy Mag-a? Jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 30.11.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 W nowym, szare 70, czarne 60Mnie tez to szare porwało bardziej, ale czarne tez spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 30.11.2015 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 W nowym, szare 70, czarne 60 Mnie tez to szare porwało bardziej, ale czarne tez spoko Kurka, nie będziesz tam przypadkiem jutro jeszcze raz? Bo ja nie będę dla lustra dzieci męczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 30.11.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 W sumie, to może będęa jak będę, to?reasumując - jak Ci mogę pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 30.11.2015 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Lustra boskie. Aż przypomniałam sobie ze w domu jeszcze się nie doczekałam żadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 01.12.2015 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Mamik przepiękne lustra szare wzięłabym od razu a i czarne by się przydało - np. do pokoju córki ehhh muszę zorganizować chyba sobie 1 dzień urlopu i wyciągnąć M na dłuższe zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 01.12.2015 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 W sumie, to może będę a jak będę, to? reasumując - jak Ci mogę pomóc? No ten tego...przeszło mi przez myśl żeby Cię poprosić o zakup Przelew bym zrobiła od razu a odebrała kiedyś przy dogodnej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 01.12.2015 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Wani, wysłałam priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 02.12.2015 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Nadszedł czas na okap, w myśl zasady że lepiej późno niż później Półki wnękowe już przygotowane, okap miał mieć obwódkę dębową i po obu stronach miały iść półki, ale.....zaczynam się zastanawiać, wydaje mi się że będie ciężko. Może lepiej zostawię tylko listwy przy mandali a okap biały i bez półek już? Zabudowa szafy w sypialni już prawie, prawie - może dziś uda się skręcić wnętrze i zamontować drzwi. Uchwytów brak Poszukuję stolika kawowego. Jako że szafka RTV to chyba jednak będzie Tamo (Tomkowa ) to musiałby być coś pasującego http://www.tamo.net.pl/66-cart_default/komoda-architekt.jpg I w rozsądnej cenie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.12.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Waniliana, ta komoda naprawdę jest piękna I jak wstawiłaś fotkę kuchni a pod nią fotkę mebla, to widać, że pięknie się zgrywają Gdzieś widziałam zdjęcie Twojego stołu, ale nie pamiętam, gdzie wrzucałaś, bo u siebie raczej nie Namawiałabym Cię na stolik też z Tamo, tylko nie wiem, czy cena jest rozsądna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 02.12.2015 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Ale ja nie widziałam u nich takiego stolika? Jest owalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.12.2015 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Owalny jest Maksymilian, a ja myślałam o stoliku Marta. Choć ten Maksymilian też by pasował A taki, jak TU mógłby być? Pewnie skojarzy Ci się ze stylem skandi, ale jego nogi ładnie nawiązują do komody. Blat mdf można by pomalować na inny kolor, choćby blatów w kuchni. O właśnie, nie możesz zamówić u stolarzy, którzy robili kuchnię blatu do stolika kawowego? Ja tak zrobiłam ze stołem w kuchni. Wycięli dokładnie taki rozmiar, jaki chciałam, pięknie okleili boki i stół jest dokładnie taki, jak blaty. A TU z szarym blatem, większy i, moim zdaniem najfajnieszy TEN Edytowane 2 Grudnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 02.12.2015 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Na szybko pytanie bo mąż montuje roletę : do sufitu czy do ściany? Trochę się boję że sufit może być nierówny i że będie to widać ( tak się robiłam z karniszem podsufitowym) Tomkowa do stolików wrócę jak zamontujemy rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.12.2015 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Roleta rzymska z mocowanym materiałem do mechanizmu? To raczej do ściany. Jak chcesz, żeby było wrażenie, że jest od samego sufitu, to trzeba zamocować maksymalnie pod sam sufit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 02.12.2015 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Roleta rzymska z mocowanym materiałem do mechanizmu? To raczej do ściany. Jak chcesz, żeby było wrażenie, że jest od samego sufitu, to trzeba zamocować maksymalnie pod sam sufit. Tak, właśnie takie mocowanie Dzięki. To wieszamy słoneczka dzieciom A stoliki w stylu scandi odpadają Marta też mnie za serce nie chwyta, wkleję zdjęcie żeby dziewczyny wiedziały o cym piszemy http://www.tamo.net.pl/91-cart_default/stolik-marta.jpg Blaty kuchenne niestety nieudane : rysują się jak nie wiem za jakieś dwa lata będę musiała pewnie wymieniać...Z pewnością nie wchodzi w grę robienie stolika z ich udziałem Myślałam raczej o prostym dębowym, może z czarnymi nogami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.12.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Myślałam raczej o prostym dębowym, może z czarnymi nogami? To nie wiem, o jaki chodzi Dębowy blat i czarne nogi kojarzą mi się z loftowymi, a pewnie takich nie chcesz Wrzuć coś drogiego, co Ci się bardzo podoba i będziemy szukać tańszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.12.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 A zerknij na TO Na fotkach jest biała, ale w opisie zapewniają, że zrobią w naturalnym kolorze dębu, olejowaną lub lakierowaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 02.12.2015 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Ta fajna Tomkowa, zapisuję sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 02.12.2015 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 http://mood-board.pl/sklep/produkty/stolik-kawowy-core Ten jest fajny, bo nie ma ostrych rogów (mam uraz po rozcięciu głowy przez syna), ale cena jeszcze fajniejsza:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 02.12.2015 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 http://mood-board.pl/sklep/produkty/stolik-kawowy-core Ten jest fajny, bo nie ma ostrych rogów (mam uraz po rozcięciu głowy przez syna), ale cena jeszcze fajniejsza:jawdrop: Cena jak cena - stoliki są niedostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts