waniliana 04.12.2015 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 300 zł komplet, jak tu oszczędzać? Nie kupiłam.... jeszcze...? http://static.westwing.pl/i/IT-GA561WWBL66OIT-1-newproduct.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 04.12.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Wow. Zatkało mnie, jakie piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 04.12.2015 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Wow. Zatkało mnie, jakie piękne Tyle że odechciało mi się zakupów na WW : właśnie przyszła półka na kwiata : obśrupana Muszę odesłać, ktoś wie jaka jest procedura zwrotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 04.12.2015 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Zgłosiłam uszkodzenie i chęć zwrotu, szkoda Na pocieszenie : rozpakowuję się w szafie w sypialni Brakuje uchwytów i jednego regipsu ale generalnie już jest nieźle, no i co najważniejsze można korzystać. Zdjęcia wieczorem się postaram wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 04.12.2015 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Czasami tak się zdarza niestety. O jakości sklepu dla mnie decyduje jak przyjmują zwroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 05.12.2015 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Takie coś trafiłam. http://decoholic.org/wp-content/uploads/2015/06/Kithen-Open-Shelves-2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.12.2015 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Bolesławiec!! Uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 06.12.2015 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Przedstawiam szafę, mimo że jeszcze nie poobrabiana, niewyregulowana i bez uchwytów. Wiem że nie jest idealnie ale prz ypominam że to DIY Przymierzyłam gałki i zastanawiam się czy gdyby znaleźć coś ładnego to nie byłoby ok? Wrażenie że jest krzywo (zwłaszcza n łączeniu listew pionowych z poziomą) wynika z tego że listwy są wkute delikatnie w ścianę w zależności od nierówności tejże : będzie to wyrównane oczywiście. NA górze przyjdzie jeszcze biały regips, trochę żałuję że nie zrobiliśmy na górze szerokiej opaski Edytowane 6 Grudnia 2015 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 06.12.2015 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 diy? gratuluję efektu gałki wyglądają fajnie imho, tylko nie wiem, jak z wygodą przy takich dużych drzwiach -jakoś mi się kołacze, że.jednopunktowy uchwyt typu gałka trzeba mocniej ciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 06.12.2015 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 diy? gratuluję efektu gałki wyglądają fajnie imho, tylko nie wiem, jak z wygodą przy takich dużych drzwiach -jakoś mi się kołacze, że.jednopunktowy uchwyt typu gałka trzeba mocniej ciągnąć Zabudowa DIY, szafa to Pax NIe wiem jak z wygodą gałek przy dużych drzwiach, wiem że poszukiwanie uchwytów mnie przerosło. BYłam u dwóch stolarzy, dzwoniłam do sklepu który zalinkowała Pestka czy mają dłuższe - nie. Więc może gałki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.12.2015 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Pieknie wyszła ta szafa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.12.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Roleta rzymska z mocowanym materiałem do mechanizmu? To raczej do ściany. Jak chcesz, żeby było wrażenie, że jest od samego sufitu, to trzeba zamocować maksymalnie pod sam sufit. Ja właśnie tak mam k jest ładnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.12.2015 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Jest świetna. Z szeroką listwą na górze byłoby źle. Muszą być równej szerokości. Ewentualnie pomyślała bym o drewnianej listwie przy podłodze, ale nie obowiązkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.12.2015 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 A uchwyty może sami zrobicie? To wýkonalne. 2 klocuszki drewniane i listwa. Klocuszki nawiercić i wkręcić w nie śruby takiej długości, żeby przeszły przez drzwi. na klocuszki nakleić super klejem listwę. Wszystko pięknie wygładzić i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 06.12.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Pięknie wyszło. Zgłoś projekt do Ikea hacker, na pewno byście kogoś zaonspirowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 06.12.2015 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Gratuluję szafy, bardzo mi się podoba. Inspiracja Aniki też jest super, lampa kolejowa pieknie prezentuje się na półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 06.12.2015 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Wanilia wkleje ci dzisiaj moje uchwyty w szafie w przedpokoju u mnie sa to wlasnie takie klocki drewniane ale wpuszczane/wklejane we frez. Tez musialam dlugo tlumaczyc o co mi chodzi ale firma dala rade. Tlumaczylam ze chodzi mi o uchwyty takie jak klocki w grze jenga:) Moze daloby sie u nich zamowic jezeli wlasnie o to ci chodzi i zrobic tak jak mowi Pestka.Maz zwolni kompa i wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.12.2015 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Takie coś trafiłam. http://decoholic.org/wp-content/uploads/2015/06/Kithen-Open-Shelves-2.jpg Aniko, jesteś zainteresowaną resztą tej kuchni? Zdaje się, że mam ją w zasobach na twardym dysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.12.2015 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Waniliana, szafa wyszła super! Gałeczki mi się nie widzą, są za małe Uchwyt podłużny zrobicie sami, kup drewnianą listwę konstukcyjną np. 3x3 cm i każdy zakład z frezarką powinien Ci pomóc wyciąć jeden róg tak, aby można było to chwycić przy otwieraniu drzwi. Przycinasz na odpowiedni wymiar, przyklejasz do drzwi, dodatkowo przykręcasz wkrętami Chodzi o coś takiego, wycięcie narysowałam czarną kreską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 06.12.2015 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Pomysły Ani i Pestki super. Moje drewniane uchwyty są już wklejone przez stolarza we frezie, ale podaję jako inspiracje dla innych. Teraz tylko bym zrobiła je trochę szersze, bo szafę otwiera się trochę niewygodnie. Zbliżenie szafa: Zbliżenie szafka na buty z góry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts