waniliana 07.12.2015 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Nr 5 nie podoba mi się wcale, jest zdecydowanie zbyt beżowy. Ja nie chcę beżu a coś pomiędzy złamaną bielą a ecru. Pomyślę też o tym szarym w baaaardzo jasnym odcieniu. Nie wiem czy mi pomalują w salonie podobrazie bo BM nie ma typowych próbek a farby zdaje się o,45 l - kosztuje to 50 zł .....Tak więc testowanie może okazać się drogie. Fluggera i Tikkurille mieszają na miejscu, nie wiem czy w ogóle można próbki kupić Spójrzcie jakie łądne zasłony A na ten intarsjowany stolik mam ogromną ochotę, to wood&paper. Mają też z gładkimi blatami w dowolnym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.12.2015 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Pokrewne, owszem Tylko na zdjęciu z kombinacją farb nie ma czystego koloru szarego. Są złamane w kierunku niebiesko-zielono, czyli zaszarzone turkusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 07.12.2015 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Pokrewne, owszem Tylko na zdjęciu z kombinacją farb nie ma czystego koloru szarego. Są złamane w kierunku niebiesko-zielono, czyli zaszarzone turkusy. Pestka ja wie że macie rację....Na sofie leżą poduchy Akerkulla z Ikea, baza jest właśnie taka kremowa i pasują tak sobie. To wystarczający argument.... Ale wciąż się trochę wzdrygam przed szarością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.12.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Czyli 2-ga fotka z tych moich inspiracji. Tam jest na ścianie coś jak świeżo przeszlifowana kość słoniowa, delikatne ecru. Piękna ta tkanina na oknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 07.12.2015 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Tkanina wspaniała ale ...ciepła? Teraz to już jestem totalnie zakręcona i nie wiem cy by pasowała. Będę mogła zobaczyć próbkę jak będę w salonie z farbami bo mają i tapety i tkaniny Eijffinger. Cena pewnie powalająca ale ja nie potrzebuję dużo i nie na już, mogę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.12.2015 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 A dałoby się dobrać identyczną tapetę i tkaninę? Pięknie wyglądają takie kompozycje. Z tej samej tkaniny ze 2-3 poduchy na kanapę dodatkowo i masz kompozycję. Ona jest ciepła, ale z szarym, ponieważ ma sporo innych plam barwnych, skontrastuje bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 07.12.2015 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Tak, są serie tapet i tkanin ale nie zawsze identyczne. Myślałam żeby dać zasłony a tapetę tylko nad kanapą i to w ramie - żeby nie ciągnąć od podłogi. Okrutnie są drogie....Poza tym przy podłodze dzieci mi zajadą, położoną wyżej nie. Nie szukałam jeszcze inspiracji z takim rozwiązaniem ale chyba kiedyś się natknęłam na coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.12.2015 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Mam taką fotkę. Tu jest ciemna cegła „oprawiona w ramę”. Wygląda rewelacyjnie. Tapeta też wyjdzie pięknie w ten sposób Można też połżyć na ścianie tkaninę napiętą na ramę jak na blejtramie i otoczyć to prostą listwą dekoracyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 08.12.2015 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Pestka własnie coś podobnego chodzi mi po głowie, znalazłam parę fajnych inspiracji Muszę sobie dać bana na WW...Od jakiegoś czasu szukałam spokojnej narzuty w naturalnych kolorach. No i dziś...Tyle że miałam kupować trochę później http://static.westwing.pl/i/NL-CL600WWAR5LINL-4-newproduct.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 08.12.2015 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Mam taką fotkę. Tu jest ciemna cegła „oprawiona w ramę”. Wygląda rewelacyjnie. Tapeta też wyjdzie pięknie w ten sposób Można też połżyć na ścianie tkaninę napiętą na ramę jak na blejtramie i otoczyć to prostą listwą dekoracyjną.[ATTACH=CONFIG]339930[/ATTACH] Ale piękna inspiracja, kradnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.12.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 To sobie zobaczcie resztę tego wnętrza. To w Bratysławie, całkiem świeżo, bo rok temu skończone http://www.homedsgn.com/2014/09/10/mans-choice-2-by-at26/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.12.2015 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Pokażę taką przymiarkę do moich schodów, bo na ścianie zamierzam położyć cegiełki jako pendant do komina. To jest montaż z kawałków zdjęć wykonanych w różnym stopniu zastawienia salonu tym co musieliśmy ściągnąć z poddasza. Dlatego podłoga jest wstawiona obca. Nie jest wykończony starannie, bo zależało mi tylko na sprawdzeniu wyglądu schodów Usunę wieczorkiem to to Edytowane 8 Grudnia 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 08.12.2015 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Pestka to u Ciebie? Tzn oprócz podłogi wnętrze jest Twoje? Super to wygląda! Nie usuwaj, chyba że chcesz koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.12.2015 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Moje. Tam skąd robiłam zdjęcia za plecami mam ścianę od kuchni, a po prawej wejście do wiatrołapu. Drzwi pod schodami prowadzą do sypialni, garderoby i łazienki.Myślę jeszcze czy nie pokryć deskami sufitu od kolumny do drzwi do „apartamentu państwa”. Pasowałoby do tego kawałka nad schodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 09.12.2015 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Pestka napisze tylko tyle:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.12.2015 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 drewna będzie za dużo u Ciebie w domu. Kolumna jest betonowa wiec strop przy niej też powinien być betonowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.12.2015 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Jest biały i pewnie taki zostanie , bo sama nie jestem przekonana żeby go obłożyć deskami. Wani, a Ty rób te cegiełki w ramie. Będzie pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 10.12.2015 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Jakbyś zrobiła dziennik/galerie to byłby to jeden z ładniejszych domów tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 11.12.2015 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Pestko zgadzam się z dziewczynami, pięknie u Ciebie Pamiętacie moje fotele? Te które zaczęłam czyścić? Co powiecie o takiej tkaninie na nie? I drewno w lakierobejcy dębowej? SZukam też tkaniny na moje krzesła, podoba mi się to ale takie jasne na siedzisko chyba nie za bardzo się sprawdzi http://allegro.decorit.pl/allegro/tt/lilly/planujemy/lilly363.jpg A żeby nie było zbyt nudno to chociaż na poduszki http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/57/45/92/94/5745929434 Albo zmienię koncepcję pufy i spróbuję upolować coś na nóżkach okrągłego, do renowacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 11.12.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 [ATTACH=CONFIG]340030[/ATTACH] Drzwi!!!! O matko jakie piękne Książki!!!!!!!! Pestko, jesteś okrutnikiem bez serca, że chowasz przed nami swoje wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts