waniliana 04.01.2016 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Na książki pod sufitem?? To chyba tylko na jakieś białe kruki, po które nie wolno sięgać Dużo łatwiej niż z kartonów na strychu No dobra....przyznam się....M oświadczył że do zestawu są jescze dwie kolumny i mają być w okolicach kanapy Podobno są małe i nawet SAM zaoferował się że je wkuje. Na półce też by się schowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.01.2016 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Domyślałam się po cichu, że tak może być, bo wspominałaś o tym przy telewizorze, dlatego zapytałam wcześniej o zabudowę przy kominku Temat nie jest mi obcy i od razu Ci powiem, że Twój M nie zgodzi się na ulokowanie głośników pod sufitem Te kolumny powinny być na wysokości nie wyższej niż 150-160, bo chodzi o odpowiednie wrażenia słuchowe. Jeżeli będą za wysoko, to cały efekt pójdzie w.. maliny A jak by wyglądały zwykłe słupki, od podłogi do sufitu, po obu stronach kanapy, bez poziomej części pod sufitem? Tak, jak pisała Pestka, pomalowane w kolorze ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 04.01.2016 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Nie chcę słupka przy oknie, zdecydowanie wolę tam lampę stojącą i mały stolik pomocniczy. Mój ostatni pomysł na e ustrojstwa to półka za kanapą, taka jak u Andariel na blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.01.2016 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 A co powiesz na taką ścianę w całości od kuchni do okna? Dla mnie rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 04.01.2016 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 A co powiesz na taką ścianę w całości od kuchni do okna? Dla mnie rewelacja [ATTACH=CONFIG]342136[/ATTACH] JUż ją widzę upstrzoną zupą pomidorową W dodatku ja chyba leniwa jestem, wizja wycierania kurzy skutecznie mnie zniechęca Co do półki przy oknie to posłużę się raz jeszcze tym samym zdjęciem : spójrz że nie ma tu miejsca. W dodatku konkurowałaby z zasłonkami które mam na oku Edit : ja chcę taki stołek ceramiczny ! zielony, ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 04.01.2016 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 MOje dzieci wczoraj w Mrówce wypatrzyły miseczki w kolorze krzeseł i nie było zmiłuj, musiałam im kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.01.2016 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Nie chcę słupka przy oknie, zdecydowanie wolę tam lampę stojącą i mały stolik pomocniczy. Mój ostatni pomysł na e ustrojstwa to półka za kanapą, taka jak u Andariel na blogu Schowek za kanapą to fajny pomysł, ale mówiłaś o dużej ilości książek O półce dawno temu pisałam u Agi2183, TU i TU A TU link do bloga, z którego pochodzi pomysł wraz z filmikiem pokazującym tajemnicę schowka Ale, nie chcąc Cię smucić, wydaje mi się, że kształt boczków Twojej sofy raczej nie jest najlepszy do takiej zabudowy za nią P.S. Miseczki super się trafiły i pasują idealnie Mnie jednak najbardziej na fotce podoba się wdzianko pociechy Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.01.2016 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 A dlaczego półka miałaby konkurować z zasłonami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 04.01.2016 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Tomkowa ja jestem wielką fanką takich ubrań dla dzieci i poluję na allegro na moje ulubione marki Co do boków kanapy to wiem, myśleliśmy nawet z M o półce przytwierdzonej do ściany, bez nóżek Pestka widzisz w rogu przy zasłonce jeszcze regał? Bo mnie się robi ciasno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.01.2016 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Moje dzieło, ahaha Przy oknie masz trochę miejsca, akurat na głębokość półek. Nic nie wchodziłoby zasłonce w paradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 04.01.2016 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Dobra jesteś, jeszcze mi wyrównaj koc na kanapie bo się zsuwa ciągle Hmmm, muszę przetrawić. BYć może jest tak jak pisała Catti że zafiksowałam się na jakiś pomysł i muszę otworzyć się na nowe pomysły Dzięki Tomkowa Edit : mojemu M się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.01.2016 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Zasłona i półki z książkami to atmosfera ciepła i przytulne zaproszenie do czytania. Twój M ma rację, że mu się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.01.2016 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Albo z takiego drewna, jak krokwie przy wejściu do kuchni zrobić boki do zwykłych białych półek, jak tutaj ten regał. Tylko u Ciebie odpowiednio węższe Wtedy te drewniane boki są ogranicznikami dla książek, które normalnie mogłyby stać i ładnie to by pasowało do kuchni I łatwo, raczej, zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 04.01.2016 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.01.2016 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 O, ładne to, Tomkowa Można obudować kanapę, tak, żeby była we wnęce między półkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.01.2016 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Te belki drewniane miały wyjść po bokach, ale wyszły z przodu Ale wiadomo o co chodzi Chyba tak jest zdecydowanie lżej Nie obudowywałabym sofy na górze, bo pomieszczenie od razu się optycznie obniży. Można za to nad stołem dać taką poziomą półkę, na przykład na odstawianie zupy pomidorowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 05.01.2016 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 A co z "niewidzialnymi" półkami na książki? https://www.bonami.pl/p/niewidzialne-polki-judd-u-biale-5-sztuk http://img515.imageshack.us/img515/2126/nks4.jpg http://dompelenpomyslow.pl/wp-content/uploads/2014/10/2014-10-12_191700.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 05.01.2016 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Tomkowa dwa słupki po boku nie za bardzo, jak już to z półkami nad kanapą Aniko ukryte półki znam i jakoś mnie nigdy nie zachwycały Najbardziej pdoba mi się pierwsza wersja Tomkowej ale jednak wizja zbierającego się kurzu w rogach półek i odkurzania ich dookoła, rombik po rombiku trochę mnie przeraża. Myślicie że nie będzie tak źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 05.01.2016 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Mi te pionowe też tak średnio ale pierwsze, poziome całkiem fajne. Może jednak zostawić je w gabinecie i nie wjechać na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 05.01.2016 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 NO więc ten tego...Pomalowałam tak jak chciały dzieci, trochę je tylko nakierowałam żeby jednak trzymały się palety barw nawiązującej do wzorów na obiciach krzeseł. Wyszło, hmmm, intensywnie buuuuuu nie widzę tego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts