ana289 09.04.2015 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Piękne płytki:Dczy kuchnia to druga płytka od góry? Jeśli tak, to drewno bielone:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.04.2015 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 O, widzę, że masz obydwa rodzaje płytek, u mnie jedne leżą na podłodze, a drugie w innym miejscu na ścianie. Będziesz je razem łączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 09.04.2015 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 DZięki za informacje dorkaS Juskra obiecałam zdj płytek, póki co mam tylko takie robione komórką, zestawienie tego co przyjechało. Podłogi salon z kuchnią, wiatrołap i łazienkowe na górze dwie płytki pdłogowe novabell eco dream frasino. vives comillas do wiatrołapu, vives tassel pearla, czyli szary dekor do łazienki i ta podłoga na dole tez do łazienki. to novabell my space rice. nie otworzyłam jeszcze paczki z aztecą snow która jest podstawową w łazience. generalnie jestem baardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.04.2015 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 generalnie jestem baardzo zadowolona też bym była:D bardzo ładne płytki:) najbardziej podoba mi się ta na górze i vives tassel perla:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 09.04.2015 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 O, widzę, że masz obydwa rodzaje płytek, u mnie jedne leżą na podłodze, a drugie w innym miejscu na ścianie. Będziesz je razem łączyć? A o których piszesz, o vivesach? pokażesz? piizzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 09.04.2015 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 też bym była:D bardzo ładne płytki:) najbardziej podoba mi się ta na górze i vives tassel perla:) a ja się tassel perla bałam, co mi przyjedzie bo niby widziałam na żywo ale na wizkach strasznie ciemnie powychodziła. Ale w rzeczywistości to jasna płytka raczej A podłoga też nie jest tą wymarzoną, ja chciałam imola ceramika z kolekcji wood Ale cena niestety sporo wyższa i spasowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 09.04.2015 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Po nocnycj rozważaniach nt kuchni doszłam do wniosku że najbliższa temu co chce jest ta kuchnia Tak więc białe meble, drewnopodobne blaty, prosty okap i dune mandala. Tylko jak ją położyć z tymi nieszczęśliwymi brzegami? Nie wiem czy ostatecznie tak będzie ale to jest chyba moja wersja WOW Widzę to jako podwójny pas dekoru po lewej, aż do wnęki, pod nim i nad nim biało (białą płytka). Po drugiej stronie analogicznie pod wiszącymi. Nie chciałabym wyodrębniać przestrzeni pod okapem Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.04.2015 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 commillasy w łazience, http://forum.muratordom.pl/showthread.php?138902-Dom-z-klock%C3%B3w-LEGO&p=6526205&viewfull=1#post6526205 a tassele na ścianie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?138902-Dom-z-klock%C3%B3w-LEGO&p=6307080&viewfull=1#post6307080 Trzeba ciut uważać na nie, podczas malowania panom coś upadło, i niestety w kilku miejscach commilasy odprysnęły i są malutkie białe kropki, z tego co jest pod wierzchnią warstwą. Na szczęście w miejscu mało widocznym. W sumie i tak dla niezorientowanego wpisały by sie w ich "zniszczenia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 09.04.2015 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 DorkaS utwierdziłaś mnie w poczuciu dobrego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 09.04.2015 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Po nocnycj rozważaniach nt kuchni doszłam do wniosku że najbliższa temu co chce jest ta kuchnia [ATTACH=CONFIG]312198[/ATTACH] Tak więc białe meble, drewnopodobne blaty, prosty okap i dune mandala. Tylko jak ją położyć z tymi nieszczęśliwymi brzegami? Nie wiem czy ostatecznie tak będzie ale to jest chyba moja wersja WOW Widzę to jako podwójny pas dekoru po lewej, aż do wnęki, pod nim i nad nim biało (białą płytka). Po drugiej stronie analogicznie pod wiszącymi. Nie chciałabym wyodrębniać przestrzeni pod okapem A która wersja kuchni w końcu wybrana? Nie wiem, czy mandalę dawałabym po prawej - tam będzie przecież czerwona lodówka, tak? Dałabym podwójny pas na lewej ścianie i na wprost z oknem:) Prawą zostawiłabym po szafkami białą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 09.04.2015 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ana zdecydowałam się na Twoją propozycję Jutro pomiar, w przyszłym tyg pewnie dokłądne ustalenia. Czy kojarzycie moze kogoś na forum kto kładł MANDALĘ? Dzwoniłam do salonu, babka ma się dowiedzieć u producenta jak jest z przyciananiem tego cuda, tzn czy się da. W wersji z falowanymi brzegami jakoś tego nie widzę...Ojjj, przydałby się ktoś z doświadczeniem z tą płytką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 09.04.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ana zdecydowałam się na Twoją propozycję Bardzo mi miło:hug: Cieszę się, bo będziesz miała piękną kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.04.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ana zdecydowałam się na Twoją propozycję Jutro pomiar, w przyszłym tyg pewnie dokłądne ustalenia. Czy kojarzycie moze kogoś na forum kto kładł MANDALĘ? Dzwoniłam do salonu, babka ma się dowiedzieć u producenta jak jest z przyciananiem tego cuda, tzn czy się da. W wersji z falowanymi brzegami jakoś tego nie widzę...Ojjj, przydałby się ktoś z doświadczeniem z tą płytką Mandali nie, ale bardzo podobne kształtem płytki kładła Zojaart, poszukaj w jej dzienniku (bardziej ku końcowi), sama je kładła i przycinała, na pewno coś Ci doradzi. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?204153-dom%C4%8Dek-pod-77&highlight=zojaart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 09.04.2015 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Dorka S znalazłam. Niestety to zupełnie inne płytki. Mandala ma te kólka jakby wtopione, ich powierzchnia nie jest jednolita...Tu może widaćhttp://treto.ru/attach/v0/096393705C0A036F44257BF1003AC1D5/$File/dune%20mandala.JPG A zobaczcie co znalazłam na jakiejś rozyjskiej stronie http://treto.ru/blogs/61 http://treto.ru/attach/v0/0BC781695FFFBA4744257BF00031D23D/$File/IMG_0157.jpg to mainzu ceramica kolekcja catania. Nie mogę znaleźć sklepu z tym dekorem Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.04.2015 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 O to chodzi ?http://opocznoplytki.pl/p/987/12229/mainzu-catania-decor-messina-15x30--catania-mainzu-ceramika-plytki-kuchenne.html?gclid=Cj0KEQjwxpipBRCap8PR2Om7vq4BEiQA6V7OVRktENhyLUJp5fjk3cui_R76nIOpTWKkUjzsTv5UOvMaAhxZ8P8HAQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 09.04.2015 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 O to chodzi ? http://opocznoplytki.pl/p/987/12229/mainzu-catania-decor-messina-15x30--catania-mainzu-ceramika-plytki-kuchenne.html?gclid=Cj0KEQjwxpipBRCap8PR2Om7vq4BEiQA6V7OVRktENhyLUJp5fjk3cui_R76nIOpTWKkUjzsTv5UOvMaAhxZ8P8HAQ Tak ale vulcano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.04.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Juskra obiecałam zdj płytek, póki co mam tylko takie robione komórką, zestawienie tego co przyjechało. Podłogi salon z kuchnią, wiatrołap i łazienkowe Dzięki, piękne są te płytki! commillasy w łazience, http://forum.muratordom.pl/showthread.php?138902-Dom-z-klock%C3%B3w-LEGO&p=6526205&viewfull=1#post6526205 a tassele na ścianie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?138902-Dom-z-klock%C3%B3w-LEGO&p=6307080&viewfull=1#post6307080 Trzeba ciut uważać na nie, podczas malowania panom coś upadło, i niestety w kilku miejscach commilasy odprysnęły i są malutkie białe kropki, z tego co jest pod wierzchnią warstwą. Na szczęście w miejscu mało widocznym. W sumie i tak dla niezorientowanego wpisały by sie w ich "zniszczenia". Dorka, nie znamy się ale muszę ... śliczne się prezentują te tassele u Ciebie ! I z tego co poczytałam trochę to wnioskuję że to domek z piękną duszą jest A która wersja kuchni w końcu wybrana? Nie wiem, czy mandalę dawałabym po prawej - tam będzie przecież czerwona lodówka, tak? Dałabym podwójny pas na lewej ścianie i na wprost z oknem:) Prawą zostawiłabym po szafkami białą. Aniu, gratuluję znowu Twoja wersja będzie realizowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.04.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Dorka, nie znamy się ale muszę ... śliczne się prezentują te tassele u Ciebie ! I z tego co poczytałam trochę to wnioskuję że to domek z piękną duszą jest [mode on =wrodzona skromnośc] No, co Ty, komplementa przyjmuję również od nieznajomych [/mode off] Ale ta dusza ciągle jeszcze w powijakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 09.04.2015 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Juskra w wersji Any nie trzeba za dużo grzebać z przyłączami, umywalka i zmywarka zostają blisko miejsca w którym były pierwotnie Dostałam odpowiedź z salonu z płytkami apropos cięcia mandali : "A więc dział jakości poinformował nas, że to jest łatwe do cięcia na płycie do cięcia materiału ceramicznego i bardzo powoli" Yyyyy, co to jest płyta do cięcia materiału ceramicznego? Wujek google milczy JA to trochę rozumiem tak że cięcie tej płytki jest łatwe ale trudne więc trzeba z nią ostrożnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.04.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Czytam tę odpowiedź z salonu i jest to jakaś wyższa forma pijaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts