mmikka 04.02.2016 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Wani, Gratuluję odbioru! ( ja cichutko czekam na finalne zdjęcie szafy Mamik, Opolska przy 1Maja, na olx chyba się wystawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 04.02.2016 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Będzie zdjęcie szafy tylko widzicie jak u nas pomalutku wszystko idzie...Za to przywieźliśmy już dechy na zagłówek i mamy zamiar do przyszłego weekendu przenieść się na gotowe wyrko Pomalowałam drzwi do pomieszczenia gospodarczego na Pale oak BM i nie mogę się napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 05.02.2016 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 (edytowane) Myślałam że bejcowanie to bułka z masłem i znów się zdziwiłam W próbniku fluggera ładny dębowy kolor, na sosnowych deskach wpada w taki czerwonawy odcień...W dodatku mimo że bardzo się staram bejca nie jest nałożona idealnie równo, widać to na zdjęciu zrobionym z lampą ( na żywo zdecydowanie mniej) Myślicie że mogę kupić ciemniejszą bejcę i nałożyć na tą co już mam czy muszę przeszlifować? Tu na zdjęciu akurat świeżo nałożona pierwsza warstwa ale boki łózka mają dwie warstwy i efekt taki sobie.. Edytowane 5 Lutego 2016 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 05.02.2016 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Gratulacje należą się Wani, że nadzór budowlany stwierdził, że dom dobrze zbudowany i mieszkać mogą A metamorfozy łóżka i ja się nie mogę doczekać oczywiście, że tak Wani przepraszam tak to jest, jak się biega po wątkach i szybko szybko ............. ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 05.02.2016 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 oczywiście, że tak Wani przepraszam tak to jest, jak się biega po wątkach i szybko szybko ............. ehhh Haha, a co to za smutna mina? Nie masz za co przepraszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.02.2016 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Wpadłaś w ten problem, ktory ja mam z sufitem w salonie. Za pozno sie zorientowałam i mamy za czerwony. Zeszlifuj, albo...Kup zieloną bejcę i cieniutko pomaluj po tej co juz jest. Złamie tę czerwoność. oczywiście najpierw spróbuj na kawałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 05.02.2016 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Pestka chyba wolę zeszlifować.....Kupić inną bejcę? Coś wpadającego w szarość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.02.2016 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Kupic inna, ale nie masz gwarancji, zznowu nie pojdzie w czerwien.Musisz probowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.02.2016 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Na podlodze pod olej sprawdzika mi sie bejca starwax antyczna. Poszukam pudelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 05.02.2016 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Na podlodze pod olej sprawdzika mi sie bejca starwax antyczna. Poszukam pudelka Widzę że te antyczne są w różnych kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 05.02.2016 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Wani taki sam problem miałam z moimi drzwiami, Kup w casto zielony pigment do farby i daj kropelkę do bejcy. powinno pomóc. bejca chyba każda będzie wpadać w czerwień, sosna już tak ma, potrzebuję więcej zieloni w bejcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.02.2016 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 (edytowane) Dobra rada, Emi Pudełko Starwaxowe niestety wsiąkło, ale to był orzech albo dąb rustykalny http://starwax.pl/porady.html Edytowane 5 Lutego 2016 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 05.02.2016 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 patent mojego stolarza, szkoda, że zapomniał o nim przy pierwszej turze drzwi - zrobił mi je wściekło pomarańczowo samymi pigmentami też sie fajnie barwi drewno - Julki domek tak malowałam, wyszło 100 razy taniej niż bejca i dało możliwości cieniowania i postarzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 05.02.2016 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 MAm już nieco ciemniejszą bejcę, jutro kupię pigment (chociaż ta ciemna nawet ładnie wychodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 09.02.2016 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 (edytowane) Mam ochotę na tą lampę do korytarza w części sypialnianej http://static.westwing.pl/i/PL-BO579WWAWKMJPL-1-newproduct.jpg co sądzicie? No i szukam klamek, fajnie gdybym znalazła coś fajnego do białych drzwi, z szyldem ale trochę tańszego niż rustica barcza. Bo za 4 klamki wyjdzie mi prawie 500 zł http://pl.barcz.pl/wp-content/uploads/2012/01/rustica-d%C5%82ugi-szyld-czarna-400x544.jpg A ta za 200 zł http://klamkiexpert.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_ea182588805f70872f9136ea5af4917b.jpg Edytowane 9 Lutego 2016 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 10.02.2016 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 No to przeróbka Ikeowego wyrka dla ubogich zakończona No prawie, jeszcze nie zalakierowałam Patent z zielonym pigmentem dał radę Mąż poskręcał od tyłu więc nie widać śrub Szafa jak widać nadal bez uchwytów Teraz mogę myśleć nad kolorem ścian i dodatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 10.02.2016 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Wani, SUPER Wam wyszło to łóżko BARDZO fajny zagłówek. Myk z zielonym pigmentem zapamiętam, mąż bejcował drzwi bejcą z Ikea i wyszły okropnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.02.2016 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 wani ślicznie wyszło łożko mmikka - jeżeli nie polakierowane to pomaluj mocno rozwodnionym pigmentem. jeżeli polakierowane lakierem wodnym to do lakieru daj kropelkę pigmentu i polakieruj jeszcze raz jezeli polakierowanel lakierem śmierdziuchem mogę dać namiary na odpowiednią lakierobejce o zielonkawym odcieniu, którą ratowałam moje pomarańczowe drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 10.02.2016 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Emi, na razie tylko ta bejca, chyba 3 warstwy. Mąż nie chciał białych a te drzwi były jako jedyne dokupione nowe. Reszta to odzyskane stare, dawno temu polakierowane, ale juź "spomarańczowiły" się teź. Tych drzwi mąż broni jak niepodległości, ale mam nadzieję, że w tej dziesieciolatce jeszcze go urobię Macie może pomysł czym pomalować panele na płot, chcę kupić tanie 180 x 180 i chciałabym żeby kilka sezonów przetrwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.02.2016 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 No to przeróbka Ikeowego wyrka dla ubogich zakończona Witaj w klubie Ikea Hackerów To jest wersja lux, a nie dla ubogich To jest wersja Mega Max ikeowskiej Tarvy! A taka pościel, którą od jutra można nabyć w sklepie na L, nie pasowałaby Ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts