slonko 11.02.2016 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 wyszło rewelacyjnie nikt by nie pomyślał, że to rama z I. nikomu nie mów gratuluję pomysłu i dobrze wykonanej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 11.02.2016 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Mmikka jaki będziesz robić płot? Chcesz bejcować czy malować? Nas też to czeka ale na razie nawet pomysłu nie mam... Cieszę się że łóżko się podoba - nam też, bardzo ) Ale pomysł nie jest nasz, widziałam tak zrobione łóżko na pintereście, tyle że tam użyte były palety. Tomkowa dzięki za pościel ale teraz nie będę kupować pościeli. Muszę raczej pomyśleć o ścianach (malowanie) , poduszkach i dodatkowej narzucie na łóżko. Tej poprzecznej, ktoś wie jak to się nazywa? Poprzymierzałam trochę tkanin do narzuty (tej w drobniutkie kwiatki) i wychodzi na to że pozostałe wzory muszą być wyraźne Stolik nocny zrobię chyba z Ikeowego stołka bo przyda się czasem do sięgania po rzeczy upchnięte na najwyższych półkach szafy http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/bekvam-taboret-ze-schodkiem-bia-y__0122140_PE278505_S4.JPG Myślę żeby dorobić półkę za tym niższym stopniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 11.02.2016 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Wani, od strony sąsiada jest kilka paneli drewnochronem pomalowanych i nie wygląda ten płot dobrze, mimo że każdej wiosny jest odnawiany.Zabawa straszna, bo żywopłot przed płotem posadzony. Zielenieje i mchem porasta. Wzdłuż ogródka są nie nasze betonowe panele i koniecznie trzeba te wstreciuchy zakryć, Ogródek wielkości dywanu, ale paneli potrzebuję 9, 180x180 plus coś do malowania i kwota rośnie.aTrawnik do wymiany, krety zryły to co 2 lata podrasowywałam:( Za płotem rosną sosny i thuje i mamy straszny cień.Na płot musi iść mało kasy, bo jeszcze jeden pokój jest do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 11.02.2016 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Wani podrzucam pomysły na przerobienie stołka http://p-fst2.pixstatic.com/5443e8f8dbfa3f44f1004747/_w.540_s.fit_/Bekvam%20step%20after%20final.png tutaj, co prawda kuchnia dla dziecka, ale kosz mi się skojarzyć z półką, o jakiej piszesz http://351685206.r.lightningbase-cdn.com/wp-content/uploads/2014/05/bekvam2-682x1024.jpg http://cdn.homedit.com/wp-content/uploads/2014/12/diy-furniture-from-ikea-bekvam-step-stools.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 11.02.2016 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 (edytowane) Wani, od strony sąsiada jest kilka paneli drewnochronem pomalowanych i nie wygląda ten płot dobrze, mimo że każdej wiosny jest odnawiany. Zabawa straszna, bo żywopłot przed płotem posadzony. Zielenieje i mchem porasta. Wzdłuż ogródka są nie nasze betonowe panele i koniecznie trzeba te wstreciuchy zakryć, Ogródek wielkości dywanu, ale paneli potrzebuję 9, 180x180 plus coś do malowania i kwota rośnie. aTrawnik do wymiany, krety zryły to co 2 lata podrasowywałam:( Za płotem rosną sosny i thuje i mamy straszny cień. Na płot musi iść mało kasy, bo jeszcze jeden pokój jest do zrobienia. M też mamy betonowe paskudztwo z jednej strony.... Niestety nie pomogę co do konkretnego srodka do malowania bo sama się nie znam. Wiem tyle że jak będę kupować to pewnie coś lepszego, może Flugger? Słonko dziękuję za inspiracje Szczerze mówiąc nie wiem czy będę malować. MOże dla odmiany zostawię kolor jaki jest i tylko jasną półkę dołożę? Muszę koniecznie kupić poduchy. Gdzie szukać? Zrobiłam przymiarkę z tego co mam w domu, a nie ma prawie nic Coś nie mogę zdjęcia dodać Edytowane 11 Lutego 2016 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 11.02.2016 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Wani, łóżko z pouchami wygląda świetnie, trochę enegii dodały, stołki w funkcji stolików wpasują się świetnie, kolor zostawiłabym naturalny no i widzę drzwi bardzo, bardzo klamki i la mpa nie do końca do mnie przemawiają niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 11.02.2016 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 (edytowane) Mamik te drzwi akurat dopiero pomalowane raz, podkładem na sęki Co do klamek to chyba pójdziemy po najniższej linii oporu (cenowego ) i kupimy takie http://3.allegroimg.pl/original/02/59/00/68/02/5900680227 Nie wiem tylko jak ten kolor na żywo ale cena zachęca : 20 zł za komplet Lampy nie kupiłam, podoba mi się ale nie jestem przekonana do niej w 100% więc szukam dalej Dziś na WW były lampy ale jakieś szaleństwo, minutę po 8 prawie wszystko zarezerwowane A poduchy niestety muszę kupić inne, mogą zostać jedynie Akkerkule ikeowe, ta granatowa jest synka i nie odda a ta druga w kwiatki to materiał narzucony na poduchę Materiał kupiłam z myślą o lampkach do sypialni Edytowane 11 Lutego 2016 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 11.02.2016 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 przy tej cenie trochę bałabym się jakości, bo z wyglądu to dla mnie ok, może kup jedną na próbę? najwyżej dasz do jakiejść komórki poduchy jak nie te to inne, ale ja bym zachowała ten styl i kolorystykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.02.2016 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Technicznie klamki jak klamki. Przy tej cenie można zaryzykować. Albo kupić 3-4 sztuki i sprawdzić co mają w środku. Kolor chyba wiem jak wygląda na żywo. Oglądałam takie w markecie. To jest jak stal szczotkowana polakierowana, a spod spodu lekko przebija coś jakby złotawy mosiądz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 11.02.2016 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Fajne poduchy są w nowościach z Ikea. http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/tillfalle-poszewka__0374802_PE552956_S4.JPGhttp://www.ikea.com/pl/pl/images/products/tillfalle-poszewka-czarny__0374801_PE552955_S4.JPGAle niedostępne w Katowicach. Przez co strasznie mnie wkuzyli bo cala seria jest fajna i rozwiązała mój problem na żyrandol w sypialni a tak to klops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 11.02.2016 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Aniko sprawdzić we Wro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.02.2016 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Super to wygląda! Przymierzałaś w sypialni niebieski stołek ceramiczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 11.02.2016 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 drzwi macie robione przez stolarza? czy kupiliście gotowe? pytam bo widzę,że ładne taka ciekawostka - znajoma kupiła 2 pary drzwi wewnętrznych porty, 2 pary drzwi z futrynami - 2,5tys 4 tygodnie oczekiwania przyjechali, zamontowali zamontowali źle, jakieś szpary porobili drzwi mają wgniecenia, i pod okleiną nie są gładkie tylko taka jakby tektura falista się odznacza idą do reklamacji moja mama kupiła miesiąc temu sosnowe drzwi z liroja, z futrynami i prostą klamką wyszło 380zl za dzrzwi wyglądają pięknie, są ciepłe w dotyku, nasz pies już drapał w nie żeby wejść więc małe ryski są i w ogóle tego nie widać i chyba się ku takim drzwiom skłaniam, najwyżej je ługiem machnę żeby trochę wybielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 11.02.2016 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Małydomekpodłodzią my wybraliśmy te same drzwi co Twoja mama Jeden błąd zrobiliśmy - ościeżnice. Mamy wąskie, myślałam że nie ma szerokich do tych drzwi i mówię mojemu M że szkoda że mają wąskie a on mi na to że szerokie też były ale na zamówienie Chyba nie mówił nic bo wiedział że chcę szerokie a nie chciał czekać 4 tyg...To teraz się męczy z obrabianiem tych wąskich.Mogłabym już dawno temu korytarzyk pomalować ale "okolice" drzwi nadal niegotowe. Same drzwi fajne ale wymagają sporo pracy. Do pomieszczenia gospodarczego też mam takie tylko z szybkami Co do klamek to o jakość boję się mniej niż o kolor. Teraz mamy takie najtańsze po 10 zł, kupowane na szybko żeby tylko były i działają Tomkowa stołek zawędrował już do sypialni ale tylko na tymczasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.02.2016 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Mały prezencik z okazji kominkowej Mam nadzieję, ze Ci się spodoba. Ciekawa jestem przy którym chętniej „usiądziesz” Sorry za okno, ale tylko takie miałam pod ręką. Płyteczki to heksagony Peronda Argila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 12.02.2016 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Wow, super, podoba mi się Bardziej wersja pierwsza, z cegłą. Koza znajomo wygląda Fajnie wyrównane ściany tym regałem. Tylko że u mnie musi się tam jednak tv i kolumny zmieścić A tak jak jest na wizce jest idealnie. Zupełnie nie pomyślałam żeby dać belkę tak wysoko a to fajnie wygląda. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 12.02.2016 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Na stronie mają wypisane gdzie jest i we Wrocławiu też nie mają i mieć nie będą. Jesteśmy miastami gorszej generacji Piękne te pomysły My wczoraj szlifierka kupiliśmy i zaczynamy zabawę z kredensem. Fajne opóźnienie ale dopiero teraz zaczęliśmy wychodzić z zapalenia oskrzeli (mnie jeszcze zapalenie zatok) Też będziemy za jakiś czas kombinować z tekturowym kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.02.2016 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Musi znajomo wyglądać, bo to przecież Jotul 100 Tam gdzie wstawiłam regał, możesz zrobić podobnie tyle, że z uwzględnieniem miejsca na TV i całaresztę. Na dodatek można je bedzie nawet ukrywać, albo tak obudować, żeby nie były bardzo widoczne. Wnękę na piecyk możesz, też wykónczyć tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 16.02.2016 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Musi znajomo wyglądać, bo to przecież Jotul 100 Tam gdzie wstawiłam regał, możesz zrobić podobnie tyle, że z uwzględnieniem miejsca na TV i całaresztę. Na dodatek można je bedzie nawet ukrywać, albo tak obudować, żeby nie były bardzo widoczne. Wnękę na piecyk możesz, też wykónczyć tak: [ATTACH=CONFIG]346509[/ATTACH] Ale klimatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 16.02.2016 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Mam ten stołek z Ikea. Kupiłam go do garderoby, co by można było przysiąść przy ubieraniu i do włażenia po rzeczy z wyższych półek. I tu sprawuje się znakomicie. Do ostatniej niedzieli nie mieliśmy stolików nocnych, więc stołek służył także jako stolik nocny. Niestety nie był w tej roli zbyt wygodny. Dziura na górnym poziomie grozi np upadkiem telefonu. Na dole zdecydowanie trzeba dorobić półkę, bo praktycznie niewiele się da tam położyć. stołek nie jest mały, a powierzchni do kładzenia jest niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts