pestka56 30.03.2016 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Ten styl, Aniko, robi teraz za modern skandi To są identyczne meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 31.03.2016 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Tylko właśnie bardziej preferuje je w stylu boho który ponoć też robi się modny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.03.2016 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 (edytowane) Ale boho dorobisz sobie kolorem, fakturami i wzorami tkanin. Kształt mebli może być dowolny, barok albo minimalistyczne Zajrzyj dziś na Westwing - są bardzo ładne boho. Też lubię boho, choć może mniej strojne, bez dużej ilości dodatków. Boho na zagranicznych stronach wnętrzarskich jest tak samo lubiany jak inne style i to od kilku lat. Nasza kocha PL jest opóźniona Edytowane 31 Marca 2016 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 31.03.2016 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 (edytowane) akurat jakoś tak "nowe" boho do mnie nie przemawia jak już się bawić jakimś stylem to robić go "prawdziwy" a ten styl zakłada jednak prawdziwe stare meble, ewentualnie prawdziwie orientalne lub diy a nie stylizowane Wiem że obejmuje różne rodzaje mebli. W sumie to zakłada lekki chaos w stylistyce mebli w końcu to ma być "zbieranina wszystkiego co kochasz, co jest piękne i masz z tym miłe wspomnienia" czyli regał zabytkowy po babci, lampę przywiezioną z podróży oraz stolik od przyjaciół (co rzecz jasna nie może się w żaden sposób sobą łączyć), łączą to tkaniny, dodatki, kolory itp Ale właśnie najbardziej podobają mi się boho w wersji mebli z lat 60tych. Jak podobają mi się te bardzo "zagracone" inspirację to też u siebie je ograniczę. Nie dlatego że bym się w tym chaosie źle czuła bo bym się czuła bardzo dobrze - do pierwszego odkurzania Edytowane 31 Marca 2016 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 31.03.2016 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Kuchnia nadal nie wygładzona i nie pomalowana ale....są półki i okap zarzuciłam gładzią i jest biały wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 31.03.2016 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Prześliczne to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 31.03.2016 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Prześliczne to wygląda Mnie też się podoba. Czekam na malowanie i dokończenie mandali. Przyznaję się że już był moment że chciałam ją zrywać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.03.2016 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Cudnie wyszło Ani się waz zrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 31.03.2016 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 A co z niej trzeba wykanczac? (nie bardzo jestem w temacie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 01.04.2016 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 A co z niej trzeba wykanczac? (nie bardzo jestem w temacie) łączenie ciętych kafli ze ścianą wyszło tak sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 01.04.2016 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Waniliiano, kuchnia przeurocza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 02.04.2016 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) google pod hasłem "modern scandi" pokazało takie zdjęcie: http://my-sweet-house.com/wp-content/uploads/modern_Scandinavian.jpg http://my-sweet-house.com/wp-content/uploads/design_style_mummy_sofa.jpg http://my-sweet-house.com/wp-content/uploads/inspiring_Scandinavian_design_style_interior.jpg http://my-sweet-house.com/wp-content/uploads/Scandinavian_design_style.jpg No normalnie jakby pod salon Wanili Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.04.2016 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Wani, kuchnia urocza Aniko, pamiętam, że Waniliana nie chce scandi u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 02.04.2016 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Aniko ale serio że te zdjęcia do mojego salonu pasują? Ja myslalam ze u mnie teraz styl industrialny, gołe kable, tynk na ścianach Tomkowa mnie sie scandi podoba ale nie jako dominujący styl. Nie wiem w jakim stylu ma byc mój dom.....Pewnie nigdy nie usłyszę ze jest urządzony konsekwentnie Mam kamień, tzn próbki. Black slate piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 02.04.2016 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Oj użyłam skrótu myślowego Chodziło mi o układ sofa-okno-itd a że lubisz minimalistyczne meble to i tutaj trochę takich i może coś ci się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.04.2016 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Wiedziałam od początku, że ten czarny łupek Ci się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 02.04.2016 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Wani, kuchnia urocza Waniliiano, kuchnia przeurocza! Dziękuję Dojdzie jeszcze jedna półka po lewej stronie okapu chyba, mam nadzieję że przed końcem roku będzie na tip top Wiedziałam od początku, że ten czarny łupek Ci się spodoba Mógłby być jaśniejszy jak dla mnie ale faktura kamienia jest super i inne próbki mimo że bardzej mi pasują kolorystycznie to się chowają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.04.2016 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 No, właśnie TA faktura robi szystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 04.04.2016 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Słuchajcie, taką sprawę mam. Muszę zdemontować tymczasowe lampy w domu : przenoszą się do mieszkania. No i albo zostanę z żarówkami albo muszę coś kupić. Nad stołem i w części "sypialnianej" zawisną chyba takie zwykłe ze sklepu na I Zostaje salon i kuchnia. Do kuchni wiem co chcę ale nie mogę znaleźć dużej, szklanej lampy : większość ma średnicę 30 cm a ja bym chciała przynajmniej 40... Ma być mniej więcej taka, tyle że biała lub przezroczysta Co do salonu to na WW dziś coś takiego i zastanawiam się czy do salonu będzie ok, w sumie można uznać że mało zobowiązująca ta lampa...Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 04.04.2016 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Ta szklana jakoś nie pasuje do tej "Prowansji" z ww jeśli mają być w tym samym salonie Podobne szklane widziałam w LM z tego co pamiętam chociaż szukającym na giełdach staroci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts