mamik 11.11.2016 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 biblioteka przepiękna, cena wg mnie ok., za tyle też bym brała zadek oszczędź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.11.2016 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Wszystko mi się podoba. B A R D Z O Cena za biblioteczkę świetna. Mamik, poluj na Allegro. Mój kredes też stamtąd. Może taka http://allegro.pl/h-p-sliczna-angielska-biblioteka-do-salonu-gabinet-i6596062652.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 11.11.2016 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Pestko a zwróć proszę uwagę na ujęcie z boku, nie wiem czy widać że tam jest zrobiony taki uskok żeby nie łączyć ściany "kominkowej" z tą tworzącą przejście. Wydawało nam się że tak będzie lżej wyglądało ale ten ząbek jest dość mały i nie do końca jestem przekonana czy koncepcja jest słuszna Najbardziej bym chciała tą przestrzeń powiększyć żeby było miejsce na drewno na przykład ale trochę zachodu z przesuwaniem kozy w stronę okna. Cieszę się że Ci się podoba, trochę trzeba użyć wyobraźni na obecnym etapie żeby wydać pozytywną opinię Za kominkiem będzie zabudowa wzorowana na Twojej wiz, tyle że bez części na książki. Bedzie bardzo prosty dół chowający kolumny i telewizor na ścianie. I nic więcej. Mamik zadek oczywiście oszczędzony A z tą biblioteką to było tak że od jakiegoś czasu chodziła mi po głowie ale niczego nie szukałam. Aż pewnego dnia poprzesuwałam meble i tego samego wieczora przy pierwszym przeglądzie allegro natknęłam się tą jedną. Tak więc nie mam wielkiego rozeznania w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 12.11.2016 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Pestka, dziękuję Allegro czasami przeglądam, jak mnie coś najdzie, a że mam za mało miejsca na fajną biblioteczkę, na ogół zniechęcam się po przekopaniu tego co jest. Ta z Twojego linka bardzo ładna, dość ozdobna, ja chcialabym mieć bardziej siermiężną, takie chyba typowe dla domów polskich z okresu międzywojennego, choć ta z linka naprawdę git Wani - masz lampę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.11.2016 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Mamik, jak coś mi w oko wpadnie, to wkleję linka u Wanilii Dana1s polecała jakiegoś sprzedawcę. Zapytaj ją. coś na pewno podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 12.11.2016 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wani - masz lampę? No właśnie nie mam jeszcze... Za to kupiłam lustro o którym wczoraj wspominałam ; takie zwykłe żeby się przejrzeć Potrzebne było mi właśnie takie wąskie i długie Kto mi taki dywan znajdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.11.2016 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Proszę bardzo – przecena na dywany https://www.carpetvista.pl/homeMam od nich z działu Patchwork.I możesz rozglądac się też na allegro np. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=39999170 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 12.11.2016 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Carpetvista ma widzę w ofercie to samo co rugvista, to pewnie jeden sklep ...? Mi chodzi o kolorystykę, szukam już od jakiegoś czasu i to co widzę jest raczej ciemne z dominującą czerwienią. Ten co wkleiłam jest miodowożółty, bardzo mi się podoba. Nie wiem czy pamiętacie jak w zeszłym roku szukałam kolorów do salonu i kręciłam się wokół przygaszonych turkusów i limonkowych zieleni Nadal mi się te kolory podobają ale już wiem że najlepiej czuję się w ciepłych wnętrzach Ciepłych i kolorowych. Chodzi mi po głowie pomysł żeby kupić większy dywan jednokolorowy i na niego nałożyć częściowo kilim. Miałabym podstawę a mniejszy zawsze łatwiej wymienić jak się znudzi. Mogłabym nawet zaszaleć z czymś takim ( na duży nie miałabym odwagi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.11.2016 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 tak mi się wydaje, że to jedna firma. Tak samo jak ta, w której kupuje Mania1220. za oceanem nazywają się inaczej, ale to tez turecka firma. Fajny pomysł z nałożonym kilimem. poza tym możesz wtedy kupic mniejszy, więc taniej. One nie są taniie, bo to wełna. Ja tam widzę dużo jasnych, np. https://www.carpetvista.pl/dywan/kilim-afghan-old-style?artno=NAX1509 A ten widziałaś https://www.carpetvista.pl/dywan/kilim-afghan-old-style?artno=NAX1509 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 13.11.2016 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Mamik, jak coś mi w oko wpadnie, to wkleję linka u Wanilii Dana1s polecała jakiegoś sprzedawcę. Zapytaj ją. coś na pewno podpowie dziękuję Danę też spytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.11.2016 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 (edytowane) Może nie jest tak bardzo miodowy, ale ładny, TUTAJ I jeszcze taki, który nie jest wełniany, kosztuje przyzwoicie, jest ładny, zniesie dziecięce szaleństwa i jakoś wpadł mi w oko Edytowane 13 Listopada 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quitin 13.11.2016 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 hello Waniliana, witam sie na twoim watku mam pytanie dotyczące lampy, ktora pokazywalas u Tomkowej - podoba mi sie bardzo, ale poczytalam opinie w sklepie i jakos nie chwala pod niebiosa jakosci i tak sobie pomyslalam, ze moze ja nabylas i moglabys cos powiedziec na ten temat z gory dziekuje za komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.11.2016 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Wani, popatrz na te lampy https://blowupdesign.pl/pl/21-lampy-stojace-podlogowe-salonowe-do-czytaniaZapisałam sobie te stronkę i klops zniknęła, aż mnie poniosło popatrzeć na wspaniałą kuchnię Barbary74 i... jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.11.2016 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Wani, w arte.pl mają dywany w geometryczne wzory. Na Braniborskiej mają stacjonarny sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 15.11.2016 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Może nie jest tak bardzo miodowy, ale ładny, TUTAJ I jeszcze taki, który nie jest wełniany, kosztuje przyzwoicie, jest ładny, zniesie dziecięce szaleństwa i jakoś wpadł mi w oko Dziękuję, jakoś nie chwytają mnie za serce niestety. Myślę że będę spokojnie szukać a jak Wy się na coś natkniecie to pamiętajcie o mnie hello Waniliana, witam sie na twoim watku mam pytanie dotyczące lampy, ktora pokazywalas u Tomkowej - podoba mi sie bardzo, ale poczytalam opinie w sklepie i jakos nie chwala pod niebiosa jakosci i tak sobie pomyslalam, ze moze ja nabylas i moglabys cos powiedziec na ten temat z gory dziekuje za komentarz Witam serdedznie NIe kupiłam lampy którą pokazywałam u Tomkowej a tą którą Tomkowa pokazywała u mnie Na dziś jakiś kurier się zapowiadał i mam nadzieję że to właśnie lampa Pestka zapisałam sobie dwie lampy z tej stronki, dzięki Mmikka dziękuję, mam nadzieję że wieczorem uda mi się przekopać stronkę. Coś znów czasu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.11.2016 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Ciekawa jestem, które Mnie kilka by pasowało do Twojego salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quitin 15.11.2016 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 (edytowane) Na dziś jakiś kurier się zapowiadał i mam nadzieję że to właśnie lampa to czekam na wrazenia mam nadzieje, ze bedziesz zadowolona a ja wracam do poszukiwan Edytowane 15 Listopada 2016 przez quitin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 18.11.2016 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 (edytowane) Komfort, cena........400zł Edytowane 18 Listopada 2016 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 19.11.2016 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Dywan wg mnie naprawdę ładny, no i chyba kolorystycznie u Ciebie też dobrze się wpasujekupilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 19.11.2016 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Wani a mi się nie podoba ten dywan. Wzór i kolorystyka ok ale całość wygląda jak nadrukowana na sztucznym materiale imitującym wełnę. Stąd pewnie taka niska cena. Dywany o które prawdopodobnie Ci chodzi w żywe kolory i geometryczne wzory mają zazwyczaj bardzo charakterystyczny splot, gęste węzły, są tkane na płasko ( częściej szorstkawe w dotyku ale niekoniecznie ) no i są wełniane. Większego dywanu za 400 zł nie kupisz. Żeby dywan wyglądał porządnie musi być bardzo dobrej jakości. Taki wystarczy na dłuuuugie lata. Spróbuj z używanymi, moje pierwsze dywany były kupowane z drugiej ręki i były ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts