Sylwia 1719513981 11.01.2017 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Jeżeli wymieniasz stolik na okrągły chętnie zainteresuje się tym prostokątnym:D Szukam takiego do siebie zdradzisz gdzie takie cudo kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 14.01.2017 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Jeżeli wymieniasz stolik na okrągły chętnie zainteresuje się tym prostokątnym:D Szukam takiego do siebie zdradzisz gdzie takie cudo kupiłaś? To kupiony na allegro czereśniowy stolik. Fakt że długo szukałam Gdzieś wstawiałam zdjęcie jak wyglądał w momencie zakupu, przeróbki zleciłam babce która się takimi rzeczami zajmuje bo sama nie miałam odwagi się w to bawić. Nie wiem czy będę się go pozbywać, oglądam okrągłe stoliki i tradycyjnie nie mogę znaleźć nic naprawdę interesującego Ten jest fajny ale zbyt pstrokaty... http://karinameble.pl/environment/cache/images/500_500_productGfx_d59c701bfdac5b3f9657036ea2a77d7e.jpg Te chyba trochę za bardzo scandi Fajny ale nie wiem czy nie zbyt ciężki. No i kolor trochę nie ten. Jest jeszcze taki sam drewniany ale też pewnie do zmiany odcienia http://karinameble.pl/environment/cache/images/500_500_productGfx_e68b187394c9ad33d2571b14fdced985.jpg Kolejny co niby może być ale jakoś nie skrada mi serca http://media2.nshome.pl/14329-tm_large_default/stolik-kawowy-suri-duzy.jpg A na pinterescie znalazłam to co bym chciała tak naprawdę : I takim też bym nie pogardziła Edytowane 14 Stycznia 2017 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.01.2017 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Te dwa ostatnie mają chyba betonowe blaty Bardzo ładne są oba. Drogie niestety https://www.bonami.pl/p/okragly-stolik-z-drewna-mangowego-rge-bombay https://www.bonami.pl/p/debowo-czarny-stolik-ze-schowkiem-woodendot-batea-medium https://www.bonami.pl/p/stolik-j-line-half Ten trochę tańszy https://www.bonami.pl/p/stolik-rge-douglas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 15.01.2017 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Wani ten przedostatni piękny ja też szukam i szukam już kilka miesięcy, czekam na ten jeden, jedyny. Chyba, że cierpliwość stracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 19.01.2017 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Mam pytanie techniczne : zabejcowałam komody i po pierwszej warstwie uzyskałam fajny kolor. Praktykuje się bejcowanie jedną warstwą? Mogę tak zostawić? Łóżko trzy razy bejcowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.01.2017 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Wystarczy raz. Następne bejcowanie robi się tylko by wzmocnić, albo przyciemnić kolor. Co teraz położysz, olej? Podrasuje kolor, wydobędzie słoje drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 20.01.2017 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Wystarczy raz. Następne bejcowanie robi się tylko by wzmocnić, albo przyciemnić kolor. Co teraz położysz, olej? Podrasuje kolor, wydobędzie słoje drewna. Myślałam o woskowaniu bo..... mam wosk Ale i tak muszę kupić kolejny olej do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.01.2017 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Woskuj, efekt jeszcze ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 20.01.2017 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Woskuj, efekt jeszcze ładniejszy :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 21.01.2017 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Zamówiłam zegar Zabudowa kominka ma 120 cm szerokości, zegar 60 cm średnicy. Narysowaliśmy i wydaje się być ok ale zobaczymy jak przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 21.01.2017 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Ładny Gdzie kupowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 21.01.2017 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Ładny Gdzie kupowałaś? Niestety pojedyńczy egzemplarz kampaniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.01.2017 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 A ja Ci wczoraj chciałam podrzucić w podobnym stylu zegary z Bonami :) bo nawet mają identyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 21.01.2017 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 A ja Ci wczoraj chciałam podrzucić w podobnym stylu zegary z Bonami :) bo nawet mają identyczny Pestka to z Bonami właśnie O kurde MBD wprowadziłam Cię w błąd, jest ten zegar : https://www.bonami.pl/p/zegar-scienny-antic-line-beaulieu A ja jak wariat kupowałam na szybciora bo myślałam że jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.01.2017 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Gdybym kupowała zegar, to wzięłabym ten właśnie. Tak pomyślałam przeglądając je wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 21.01.2017 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Gdybym kupowała zegar, to wzięłabym ten właśnie. Tak pomyślałam przeglądając je wczoraj No widzisz, tak już jest że człowiek szuka i się zastanawia czy brać czy nie a jak się natknie na coś odpowiedniego to wie że to własnie to Zamówiłam też kratki wentylacyjne a mąż zabrał się za tynkowanie. Oszaleliśmy i rozpalamy regularnie - tylko drewna sezonowanego zaraz nam zabraknie Chciałabym zamówić kwiaty do wysiania na wiosnę. Takie jednoroczne. Wiem już że nie ruszę w tym roku zbyt dużo z ogrodem, coś nas nie chcą problemy opuścić i pojawiły się nowe. Dlatego odpuszczam planowanie ogrodu, nie mam do tego głowy. Polecicie stronę z nasionami kwiatów które będą poprawiać nam nastrój latem? A może jakieś must have? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.01.2017 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Planowania nie zaprzestawaj. To nawet lepiej, że nie musisz zdążyć z tym tak na hura. Powoli lepiej Ci się wszystko wyklaruje. A w ogrodzie możesz podziałać jak ja, gdy codiennie jeździłam do pracy i wracałam o 22. Tylko sobota i niedziela była domowa. Wyskakiwałam do ogrodu nawet na pół godziny dla zdrowia psychicznego. I zawsze coś zrobiłam. Coś posadziliśmy. Przybywało Trzymam kciuki, żeby się życiowo wypogodziło i to szybko Nasion kwiatów dotąd nie kupowałam, więc nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.01.2017 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Wani, zegar piękny! Taki Twój Inspiracja stolika cudowna. A jak to w końcu wyszło z tą lampą, którą miałaś kupić Candellux? Wraz z wiosną rozpogodzi się, głowa do góry.. Przynajmniej ja bardzo na to liczę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 21.01.2017 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Tomkowa lampa dotarła, nie porwała naszych serc Ma taką złotą obramówkę wokół klosza, na zdjęciach nie było tego widać. Ja za złotem nie przepadam Wpadam po pomoc : Pestka jak zaciągaliście tynkiem cegły u córki to jak zabezpieczyliście tą cegłę żeby zaprawa nie weszła w fugi? U nas fuga niepełna, nie wiemy co tam podłożyć... Dopiero teraz widzę że deska wyznaczająca poziom narożnika z drugiej strony wystaje centymetr poza cegłę. Oznacza to że w środku powstanie tynkowa obwódka.... Edytowane 21 Stycznia 2017 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 21.01.2017 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Słuchajcie mam jeszcze prośbę : gdyby kiedyś na WW powtórzyła się jakimś cudem ta rzeźba to proszę kupcie ją dla mnie w ciemno. Kosztowała coś koło 300zł, wtedy jakoś trudno mi było tyle wydać na gadżet. No i wzdycham sobie do tego zdjęcia od pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts