waniliana 31.01.2017 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Tu fotel z zupełnie innej beczki ale kiedyś go sobie zapisałam i ostatnio widziałam że był jeszcze dostępny. http://www.przetworydesign.pl/przetwory/1375c.JPG Tak , rozglądałam się u Piu ale w sumie to dawno temu było. Muszę wrócić i przejrzeć jeszcze raz. Szkoda że się tam tak cicho zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popo811 31.01.2017 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Witam się oficjalnie Kiedyś coś tu podczytywałam - i nie tylko tu ale tak tylko, dla samego czytania. Teraz jestem na etapie remontów czy tam retuszu Nie wiem co bardziej pasuje po 14 latach mieszkania... Jestem na str 5, ale czytam uparcie (w pracy oczywiście) bo w domu nie mam czasu.... pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 31.01.2017 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Witaj Ewo Miło że się odezwałaś, czasem się zastanawiam kto czyta wątek jak widzę licznik odwiedzin Żeby tu jeszcze coś ciekawego było Ja tam się boję zaglądać na pierwsze strony własnego wątku, pewnie bym się teraz osobiście w tyłek kopnęła za zrealizowanie/ nie zrealizowanie nie których pomysłów. No ale jest jak jest Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 31.01.2017 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Pestka tak zapytam nieśmiało...podzielisz sie tym swoim pomysłem na ścianę przy kominku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.02.2017 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 A jakże podzielę. Wczoraj w nocy walczyłam opracę. Dopiero odespałam zmęczenie istres. Będę rysować dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.02.2017 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Wani, a może taki fotel https://www.bonami.pl/p/fotel-rge-amy-niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 01.02.2017 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Walczyłaś o pracę? I co wywalczyłaś? Ja myślałam ze Ty mi podsuniesz jakiś pomysł a nie że go narysujesz....Zrobiłaś mi piękną wizualizację zabudowy kozy, chyba już wyczerpałam limit Odpocznij , nic mi nie rysuj A fotel super. Tylko....granatowy Bardzo elegancki, nie wiem czy by się u mnie odnalazł. Czy ja bym się z nim odnalazła...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.02.2017 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Kiedy właśnie rysuję Z pracą się okaże Podobało się, ale.... Dlaczego granatowy miałby się nie odnaleźć. Właśnie z takim najłatwiej. To taki caching eye. Na co dzień można położyć na nim pled. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.02.2017 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Boski fotel z przyjemnością bym go przygarneła do siebie i 6em kolor idealny, mój ulubiony. Grafiki ślicznie wyszły. Bardzo delikatne kwiatuszki wybrałaś sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 01.02.2017 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Myślałam że kominek ma być caching eye Mąż właśnie wiesza na nim kratki a ja się zastanawiam jak go wykończyć żeby nie robić idealnie równej, wygładzonej powierzchni. Tynk jest teraz mocno nierówny i nie o aż taki efekt mi chodzi ale wydaje mi się że idealnie wygładzone też nie bedzie dobrze wyglądać. Trzymam mocno kciuki za pracę i wierzę że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.02.2017 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Widziałaś moją ścianę w wiatrołapie? Jeśli o taki efekt Ci chodzi, to zrobiłam to Śmigiem i szpachlą metalową o zaokrąglonych rogach. Z pewnej odległości już tego tak nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.02.2017 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Kominek fotela nie wyklucza. Graficy w projektach stosują zasadę prowadzenia wzroku od jednego elementu do drugiego i dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.02.2017 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Wani może dodaj piasku czy kamyków do tego tynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 02.02.2017 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Pestka teraz mam mniej więcej tak jak na Twoich zdjęciach Tylko tynk jakiś taki beżowy... Problem w tym że takiej nierównej powierzchni nie da się chyba pomalować? Emila chyba bardziej chodzi mi o efekt takiej niedbałości niż kamyczków. Albo xle sobie wyobrażam takie rozwiązanie, przed oczami mam prawie baranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.02.2017 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Może polecę ci moich tynkarzy... efekt niedbałosci gwarantowany... U mnie jest piasek i nie ma absolutnie barana. Czym tynkujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 02.02.2017 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Emi nie wiem czym było tynkowane, mój mąż to robił. Pokażesz zdjęcie z piaskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.02.2017 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Mamy pistolet do malowania, ale mnie chodzi o inny efekt. Tylko w wiatrołapie chcę, żeby było jasno perłowo. Zaledwie cienie te podkreślenia tynkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.02.2017 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Pestka jaka inspiracja :jawdrop: Mój mąż optuje za takim fotelem z WW.... nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.02.2017 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 Wani, mi poprzednie ustawienie sofy bardziej się podobało. Teraz jakoś mi nie gra i za bardzo ta sofa wchodzi na komodę z tv. Może nie oglądacie za często, tak, jak my, ale od czasu do czasu jednak coś tam się włączy i nie wiem, jak z takiej pozycji, jak przestawiłaś, cokolwiek oglądać Ja zakochałam się ostatnio w pokazanej nowości przez Mondex. Być może będą te fotele w innych obiciach, nie wiem (warto zajrzeć do ich e-sklepu, bo wiele śliczności mają ) Podoba mi się kształt, kolorystyka, wielkość. Pytanie, czy wygodny Ten z Bonami pokazany przez Pestkę też bardzo ładny, choć mam wątpliwości co do granatu. Byłby z pewnością cudowny w głębokiej zieleni/malachicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.02.2017 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 Wczoraj szukalam fotela do wstawienia na wizualkę i weszłam na taką jedną stonę, a tam z 500 różnych kształtów foteli, prawie tyle samo sof, a do tego szezlongi i siedziska bezoparciowe. Wymiękłam Dlaczego to nie u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts