Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tuluza na finiszu czyli Wanilia ucieka na wieś

Recommended Posts

Tu fotel z zupełnie innej beczki ale kiedyś go sobie zapisałam i ostatnio widziałam że był jeszcze dostępny.

http://www.przetworydesign.pl/przetwory/1375c.JPG

Tak , rozglądałam się u Piu ale w sumie to dawno temu było. Muszę wrócić i przejrzeć jeszcze raz. Szkoda że się tam tak cicho zrobiło :(

• Odpowiedzi 3,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam się oficjalnie :welcome:

Kiedyś coś tu podczytywałam - i nie tylko tu :cool:

ale tak tylko, dla samego czytania.

Teraz jestem na etapie remontów czy tam retuszu :D

Nie wiem co bardziej pasuje po 14 latach mieszkania...

Jestem na str 5, ale czytam uparcie (w pracy oczywiście) :rolleyes:

bo w domu nie mam czasu....

pozdrawiam

Ewa

Witaj Ewo :) Miło że się odezwałaś, czasem się zastanawiam kto czyta wątek jak widzę licznik odwiedzin ;) Żeby tu jeszcze coś ciekawego było :eek: Ja tam się boję zaglądać na pierwsze strony własnego wątku, pewnie bym się teraz osobiście w tyłek kopnęła za zrealizowanie/ nie zrealizowanie nie których pomysłów. No ale jest jak jest :cool: Pozdrawiam :)

Walczyłaś o pracę? I co wywalczyłaś?

Ja myślałam ze Ty mi podsuniesz jakiś pomysł a nie że go narysujesz....Zrobiłaś mi piękną wizualizację zabudowy kozy, chyba już wyczerpałam limit ;) Odpocznij , nic mi nie rysuj :hug:

A fotel super. Tylko....granatowy :D Bardzo elegancki, nie wiem czy by się u mnie odnalazł. Czy ja bym się z nim odnalazła...?

Kiedy właśnie rysuję :)

Z pracą się okaże ;) Podobało się, ale....

Dlaczego granatowy miałby się nie odnaleźć. Właśnie z takim najłatwiej. To taki caching eye. Na co dzień można położyć na nim pled.

Myślałam że kominek ma być caching eye ;) Mąż właśnie wiesza na nim kratki a ja się zastanawiam jak go wykończyć żeby nie robić idealnie równej, wygładzonej powierzchni. Tynk jest teraz mocno nierówny i nie o aż taki efekt mi chodzi ale wydaje mi się że idealnie wygładzone też nie bedzie dobrze wyglądać.

Trzymam mocno kciuki za pracę i wierzę że będzie dobrze :yes:

Widziałaś moją ścianę w wiatrołapie?

IMG_3692w.jpg sciana w wiatrolapie-IMG_3589w.jpg

Jeśli o taki efekt Ci chodzi, to zrobiłam to Śmigiem i szpachlą metalową o zaokrąglonych rogach. Z pewnej odległości już tego tak nie widać.

Pestka teraz mam mniej więcej tak jak na Twoich zdjęciach :D Tylko tynk jakiś taki beżowy... Problem w tym że takiej nierównej powierzchni nie da się chyba pomalować?

Emila chyba bardziej chodzi mi o efekt takiej niedbałości niż kamyczków. Albo xle sobie wyobrażam takie rozwiązanie, przed oczami mam prawie baranka :lol2:

Wani, mi poprzednie ustawienie sofy bardziej się podobało. Teraz jakoś mi nie gra i za bardzo ta sofa wchodzi na komodę z tv. Może nie oglądacie za często, tak, jak my, ale od czasu do czasu jednak coś tam się włączy i nie wiem, jak z takiej pozycji, jak przestawiłaś, cokolwiek oglądać ;)

Ja zakochałam się ostatnio w pokazanej nowości przez Mondex. Być może będą te fotele w innych obiciach, nie wiem (warto zajrzeć do ich e-sklepu, bo wiele śliczności mają :))

fotel.jpg

Podoba mi się kształt, kolorystyka, wielkość. Pytanie, czy wygodny :) Ten z Bonami pokazany przez Pestkę też bardzo ładny, choć mam wątpliwości co do granatu. Byłby z pewnością cudowny w głębokiej zieleni/malachicie :)

Wczoraj szukalam fotela do wstawienia na wizualkę i weszłam na taką jedną stonę, a tam z 500 różnych kształtów foteli, prawie tyle samo sof, a do tego szezlongi i siedziska bezoparciowe. Wymiękłam :( Dlaczego to nie u nas