waniliana 26.04.2015 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Pytanie dodatkowe : mama zamawia narożnik i zastanawia się nad obiciem carabu..... Wecie co to takiego i czy się sprawdza? Narożnik taki, podobno wygodny a o to głównie mamie chodzi http://www.sklep.meblarz.pl/files/invitation%206%20-%20Kopia.jpg http://www.sklep.meblarz.pl/opisproducent/pliki/350/carabu%20HP%20108.jpg Dopłata za to obicie to prawie 700zł Pytanie czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 26.04.2015 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 To jest taka skóra z zamszową łuszczyca? No jak kto woli. Jest elegancki jak skóra i milusie jak zamsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 26.04.2015 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Aniko ja nie mam pojecia co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.04.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 hmm są dwa, białe i czerwone w kartoniku i pisze jeszcze medium sweet reserve 2013 ps nie lubisz "Madzi"? Madzię lubię, ale pstryczek się należy, bo jestem Ania O nazwę wina mi chodziło Półsłodkie z 2013, powinno Ci smakować, choć ja wolę pół- lub wytrawne. I zdecydowanie białe niż czerwone Jak wrażenia z sobotniej degustacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.04.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Pytanie dodatkowe : mama zamawia narożnik i zastanawia się nad obiciem carabu..... Wecie co to takiego i czy się sprawdza? Narożnik taki, podobno wygodny a o to głównie mamie chodzi http://www.sklep.meblarz.pl/files/invitation%206%20-%20Kopia.jpg http://www.sklep.meblarz.pl/opisproducent/pliki/350/carabu%20HP%20108.jpg Dopłata za to obicie to prawie 700zł Pytanie czy warto Nie mam niestety doświadczenia z tą tkaniną, ale opisy np. TU brzmią zachęcająco. Podobno bardzo łatwo się czyści, ale jasne potrafią się intensywniej brudzić w miejscach mocno używanych, np. od dżinsów i ciężko to usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 26.04.2015 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Jeśli to jest to co myślę to ja to lubię miziac bo jest bardzo przyjemne w dotyku. Chociaż 700zł bym za to nie dała, ale jak kto woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.04.2015 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Madzię lubię, ale pstryczek się należy, bo jestem Ania O nazwę wina mi chodziło Półsłodkie z 2013, powinno Ci smakować, choć ja wolę pół- lub wytrawne. I zdecydowanie białe niż czerwone Jak wrażenia z sobotniej degustacji? Przepraszam Cię Aniu, wybacz , co za faux pas :bash: a winko jeszcze leżakuje mąż skusił ballatines no właśnie nic, tam Aniu nie pisze, zastanawiam się dlaczego? może jakaś marketowa seria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.04.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Justynka, zerknij TU, czy to jest to winko? Nie wygląda na marketowe, więc jestem ciekawa Twoich wrażeń, bo ja takiego nie piłam Nie przejmujmy się słabą pamięcią Dla Gospodyni i Gości taka "złota myśl" na nadchodzący tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.04.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Aniu, właśnie to mam! jesteś najlepszym poszukiwaczo - znajdowaczem internetowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 26.04.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Dobry tekst imienniczko bo lubię dobre wino (najbardziej swojskie, z płatków róż ;P ) a przydałoby się na ten tydzień. Albo będziemy oblewac dostanę kredyt albo zapisać smutki jak go nie dostaniemy a pić jeszcze nie mogę ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.04.2015 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Dobry tekst imienniczko bo lubię dobre wino (najbardziej swojskie, z płatków róż ;P ) a przydałoby się na ten tydzień. Albo będziemy oblewac dostanę kredyt albo zapisać smutki jak go nie dostaniemy a pić jeszcze nie mogę ;( Trzymam kciuki, choć do kredytów podchodzę jak pies do jeża Swojskie z płatków róż zabrzmiało przepysznie! Jak to się robi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.04.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 najlepsze jakie swojskie piłam to agrestowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.04.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Piłyście może wina palmowe albo śliwkowe. Oba polecam. Pierwsze gdy upał daje się we znaki, a śliwkowe podane na gorąco dla niezwykłeko smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 27.04.2015 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Dubel Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 27.04.2015 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Robienie win było swojego czasu wielkim hobby mojego taty. Zrobił mi kilka z płatków róż bo wie jak je uwielbiam. Jedno wypilismy na naszej pierwszej parapetowie (wynajmowane mieszkanie), drugie zaplanowane właśnie dla domu - jakieś 10 lat już dochodzi Ciężko o gorsza opinie na temat kredytów i banków niż u nas ale w alternatywnie mam gnicie w tym slumsie (dosłownie) do czasu aż babcia umrze i odziedziczył mieszkanie do totalnego remontu w tylko trochę ciekawsze okolicy. Jak na ironię, po podpisaniu umowy na dom, wyłączeniu pierwszej raty i załatwieniu większości papierów babci odbiło (mówiąc delikatnie) i trwa proces jej ubezwłasnowolnienie i oddania w ręce specjalistów. Ostateczną rozprawą w czerwcu. W każdym normalnym kraju robili by to w tempie ekspresowym bo jest zagrożeniem dla siebie i sąsiadów i rodziny. Można dużo mówić o szacunku do starszych i konieczności opieki przez rodzinę dla takiej osoby ale jak ktoś mówi 'dałam ci życie więc jesteś moja i mam prawo Ci te życie zniszczyć' kiedy bije lekarzy i pielęgniarki którzy przyjeżdżają jej pomóc bo miała problem z sercem to najlepsze co można zrobić to oddać ja tam gdzie będzie miała non stop opiekę 3 służących a nie jednego jak teraz (jak nazywa rodziców)tak czy inaczej jak wszystko dobrze pójdzie to mieszkanie od czerwca będzie puste (chyba że znowu coś jej odbije bo znowu zaczyna i może ktoś w końcu nad rodzicami się zlituje i nie każe im przeżywać pieklo tak długo) Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 27.04.2015 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Dziękuję za odpowiedzi w kwestii obicia kanapy. Przekazałam mamie A ja przywiozłam w końcu moją mandalę. Przeszła już pierwsze crash testy : ochlapałam ją zupą pomidorową, poczekałam aż zaschnie i wyczyściłam W sumie spodziewałam się że będzie dużo gorzej, z rowków ładnie zeszło szczotką a przecież takie wypadki zdarzają się nieczęsto Wrzucę Wam zdjęcia bo na tych internetowych słabo było widać fakturę płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 27.04.2015 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 . Można dużo mówić o szacunku do starszych i konieczności opieki przez rodzinę dla takiej osoby ale jak ktoś mówi 'dałam ci życie więc jesteś moja i mam prawo Ci te życie zniszczyć' Twoja babcia tak mówi? Straszne to co piszesz...Choroby umysłu są często gorsze niż choroby ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 27.04.2015 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Wanilia - płytka jest przepiękna:) Pytałaś o jej cięcie? A czy jest potrzebne? - jeśli miałyby być na lewej ścianie, zaczęłabym w jakimś punkcie kładzenie i skończyła przed półkami - tak, żeby zostawić tą krawędź. Bo rozumiem, że jedna pod drugą pasują tymi rowkami:) I jeszcze pytanie techniczne, czy te wrąbki pomiędzy kółkami fuguje się, czy zostawia? Bo jeśli zostawia to u mnie takie płytki odpadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 27.04.2015 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Właśnie tak ją chcemy położyć - w połączeniu z farbą ceramiczną. Tzn jeśli się zdecydujemy. Co do szczelin na płytce to tez mnie martwią a fugowanie przeszło przez myśl. Jak widac nadal sporo wątpliwosci chociaz płytka naprawdę jest cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.04.2015 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Te szczeliny są właśnie po to, by wpakować tam fugę, która spowoduje, że łączenie poszczególnych płytek wygląda naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts