waniliana 06.05.2015 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Wanna głównie dla maluchów, prysznic dla nas. Tak ma zostać, pytam raczej o kafle i jakies dodatkowe półki, wieszaki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 06.05.2015 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Dziewczyny mam pomysł szalony.... Mój M mnie znienawidzi jeśli tak wymyślę Może... dać w kuchni te kwadraciki piętnastki, z patchworkiem łazienkowym i podłogą wyjechać do pomieszczenia gospodarczego ( gdzie miały być zwykłe TANIE płytki), w lazience zostawić tą białą aztecę 30 x 60, obudowę wanny zrobić w mandali plus pojedyńczy pas pod lustrem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.05.2015 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 (edytowane) Podrzucam Ci http://www.cadface.com/Category/CADFACEBathrooms Może znajdziesz tam jakieś rozwiązania fragmentów łazienki, które pomogą Ci zorganizować przestrzeń. Ta łazienka jest szersza od Twojej, ale ma podobny układ. Wklejam ze względu na podziały ścian przy pomocy kafelków. Zobacz też, gdzie umieszczono kaloryfer, jak gra oświetlenie. to ledy, ale w malej łazience bardzo pomagają ożywić przestrzeń. Nie wstawiałabym tu żadnych wzorzystych płytek, bo w tak małym pomieszczeniu Mandale się uduszą. Drewnopodobne i białe są świetne. No chyba, że te http://www.dune.es/en/product/product:187138/setting:264 wkleję w następnym poście Edytowane 6 Maja 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.05.2015 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 DUNE FROZEN też mają 28x28 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.05.2015 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 DUNE FROZEN też mają 28x28 cm [ATTACH=CONFIG]316032[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]316033[/ATTACH] Ohh Pestko, jakie Ty piękności wynajdujesz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.05.2015 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 To mi się udało przyznaję Jest powalająca. Ale to z powodu Waniliany taki piękny przypadek mi się trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 06.05.2015 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 To mi się udało przyznaję Jest powalająca. Ale to z powodu Waniliany taki piękny przypadek mi się trafił Widziałam ja na żywo - jest baardzo delikatna, ten wzór mało widoczny. Ładna ale "nie moja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.05.2015 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Widziałam ja na żywo - jest baardzo delikatna, ten wzór mało widoczny. Ładna ale "nie moja" ta mogłaby być moja, jeju mam pomysł na jeszcze co najmniej 3 łazienki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 06.05.2015 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 ta mogłaby być moja, jeju mam pomysł na jeszcze co najmniej 3 łazienki:) To zupełnie tak jak ja - szkoda że moja sie nie łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 06.05.2015 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Jak patrzę na kafle które wybrałam na żywo to mi się podobają - patrzę na wizkę i zupełnie nie czuję klimatu. Może dlatego że taka ciemna? Na żywo może będzie ok? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 06.05.2015 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 (edytowane) zdjęcie kafli łazienkowych Do tego chciałąbym szafki białe z dębem Edytowane 6 Maja 2015 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.05.2015 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Wani, a może pomyśl o prysznicu jak tu. W małej łazience, szczególnie, że przy drzwiach może być lepszym rozwiązaniem niż kabina, szczególnie, że te półokrąglę są dość ciasne. Była taka 90x90 u moich rodziców. Dla mnie za ciasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 06.05.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 ta mogłaby być moja, jeju mam pomysł na jeszcze co najmniej 3 łazienki:) i moja Pestko tak sobie wyobrażam wannę z tej pierwszej wersji inspiracji, kaloryfer nad głową i baterie w środku wanny i zabudowana wanna ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 06.05.2015 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Wani, a może pomyśl o prysznicu jak tu. W małej łazience, szczególnie, że przy drzwiach może być lepszym rozwiązaniem niż kabina, szczególnie, że te półokrąglę są dość ciasne. Była taka 90x90 u moich rodziców. Dla mnie za ciasna [ATTACH=CONFIG]316058[/ATTACH] Była o tym mowa na wątku łazienkowym : niestety nie mam odpływu liniowego - już chyba za późno? A o samych kaflach co myślicie? Nijak się mają do wizualizacji, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.05.2015 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 i moja Pestko tak sobie wyobrażam wannę z tej pierwszej wersji inspiracji, kaloryfer nad głową i baterie w środku wanny i zabudowana wanna ładnie wygląda Mnie się tu szczególnie podobają przesuwne drzwi prysznic-toaleta. Świetny pomysł, oszczędność miejsca, są a jakby ich nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 06.05.2015 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Pędzi twój wątek niesamowicie pytanie zadałem bo w łazience na górze też mam podział na wannę i prysznic a jako ktoś kto całe życie mieszka w bloku nigdy nie miałam problemu na szybki prysznic w wannie i tak nie wiem czy poświęcać pieniądze i miejsce na prysznic. Te kafelki by mi pasowały jako dopełnienie do jednokolorowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.05.2015 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 A może połączyć te kafelki z białymi. Jakoś mi się ciasno wydaje w tej łazience...... Chwila, bo czegoś nie rozumiem tu mają być kafelki a'la szare cementowe marokańskie i do tego co? Płytki drewnopodobne w kolorze drewna, czy też to co widać na fotkach, jak rozbielone drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.05.2015 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Łazienkowo się zrobiło w wątkach sąsiednich więc i ja pozwolę sobie na złapanie oddechu (kolejny raz) z kuchnią i zajęcie się łazienką. Trochę się boję....wiem że daleko tej mojej klitce łazienkowej do ideału ale większość decyzji została już podjęta i nad rozlanym mlekiem nie ma co płakać. Pytanie co mogę poprawić? Wymiary : Sciana pod oknem 184 cm, boczne ściany 246 cm, drzwi 88 cm, na lewo od drzwi zostaje 85 cm a na prawo 10 cm wizualizacja http://img3.poczta10.o2.pl/?cmd=getpart&link=4GaugkkXyVlUnF01tSAtPzbaPDMVbzNob2OtLTPwMTNVeDNAhWaZjSMef3OxPTPVcjMwNDMJ8zcabjNsNzNZhmYjPTP2cTOsfDNJ8jNZjTMJ8DbadiNs8CMskgARkDAofmLFMwZk http://img3.poczta10.o2.pl/?cmd=getpart&link=4GaugkkXyVlUnF01tSAtPzbacjN2dzMwhmYijjNRdDORd2OBATPoKTNJPzcacTNwbzN6hnYwjjNVPDNZO2OtLzcaeTOZNDOZhjYRaTPohmYMjzNR8jIk8AAsqAAkNSNfGGc2k Wizualizacja zupełnie nie oddaje kolorów kafli bo podłoga jest bardzo jasna, płytka podstawowa też prawie biała a dekor duuuużo jaśniejszy Wannę zdecydowałam się jednak zamienić na 170kę Chodzi mi po głowie żeby postument wc pociągnąć na wysokość lustra po przeciwnej stronie i kaflować na lewej ścianie tylko ten postument, nad wanną też zdjąć część kafli i zostawić na tą wysokość (propozycja i wizka moniss) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=309791&d=1427137295 A tu wiz Tomkowej http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=310644&d=1427663522 Nie wiem jak rozwiązać sprawę z szafkami bo mam tylko tą jedną pod umywalką. Gdzie ręczniki? Pod prysznicem pusto, nawet głupiego żelu nie ma gdzie postawić :/ Trochę mnie ta łazienka przeraża Te moje maziaje powyżej były na szybko i pamiętam, żeś bardzo uparta Układ Twojej łazienki jest identyczny z łazienką Oli. Cieszę się, że posłuchała moich rad, bo łazienka wyszła świetnie (czekam na efekt końcowy). TU projekt i dalsza dyskusja, a TU i TU realizacja Też możesz pociągnąć zabudowę wc do szyby prysznica i od wewnątrz kabiny zrobić w tej zabudowie wnęki na przybory. Nad wc zrobić szafkę No i hurra, że wanna będzie duża Odpływ liniowy można zrobić skuwając istniejącą wylewkę, ale zależy na jakiej głębokości masz położoną rurę kanalizacyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 06.05.2015 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 A może połączyć te kafelki z białymi. Jakoś mi się ciasno wydaje w tej łazience...... Chwila, bo czegoś nie rozumiem tu mają być kafelki a'la szare cementowe marokańskie i do tego co? Płytki drewnopodobne w kolorze drewna, czy też to co widać na fotkach, jak rozbielone drewno? To co widać na zdj, czyli azteca snow, novabell my space rice, i vivesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 06.05.2015 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Tomkowa pomysł super ale do tego musi być kwadratowa kabina i odpływ liniowy...czarno to widzę żeby M do kucia przekonac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts