waniliana 19.05.2015 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Nie przycieliśmy, padłam chora i ledwo żyję :/ na budowie zimno a my czyściliśmy podłogi i się załatwiłam...przed południem bylam dograć kuchnie i znów zagwozdka z blatem. Cena formici ok ale robią te blaty tylko na ostro, takie kanciaste. No i babka mnie straszy ze takie gladkie powierzchnie są fatalne w utrzymaniu czystosci. Sama widze ze ten laminat bardzo sie palcuje ale nie bardziej niz np lakierowane na wysoki polysk fronty - a jednak ludzie je kupują...? do poludnia musze dac odp ale nie widze zeby cos kamieniopodobnego zastosowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.05.2015 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Formica ma kamieniopodobne. przeglądałaś katalog w necie. Co do palcowania – wszystko co gładkie się palcuje, ale jak pamiętam te kanadyjskie blaty i fronty, i ścianę w łazience, wszystko z Formici, to utrzymanie tego w czystości było bajką. Oni robią na ostro krawędzie, bo je bardzo chytrze kleją. Jak masz w okolicy jakiegoś McDonalda, czy Kentucky Fried Chicken, Albo Burger Kinga, to leć i obmacaj blaty i wszystko co tylko mają z laminatu. Od lat Formica robi im wystrój na całym świecie. Ściany bywają też i drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 19.05.2015 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Zamówiłam otter grey , gładki szary, wpadający lekko w beż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.05.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 (edytowane) Wani, a ten otter grey, to z której kolekcji Formici? Mam znalazłam jest w Collection Colors Edytowane 19 Maja 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 19.05.2015 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Wani, a ten otter grey, to z której kolekcji Formici? Mam znalazłam jest w Collection Colors Tak, na zywo jest naprawde ładny. Jak je zobaczyłam po raz pierwszy byłam zachwycona jak idealnie pasują, dopiero babka d kuchni zasiała wczoraj ziarno wątpliwości z tym utrzymaniem w czystości. No ale w końcu chodzi o to żeby było czysto a nie żeby nie było wida c że jest brudno Co do MD, KFC itd - nie jadam, nie bywam. Ale skoro kładą blaty z Formici to chyba nie po to żeby pracowników wykończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.05.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Wpadam, przeglądam i tyle tego, że niektórych rzeczy nie zapamiętuję Wkleiłam u Aniko, a powinnam tu. Pokój dzieci: https://www.pinterest.com/felabora/junior/?utm_campaign=activity&e_t=dd9ccffcff03415f9422d48b5acda493&utm_medium=2003&utm_source=31&e_t_s=board Do niektórych mam w archiwum więcej zdjęć. W ogóle mam jakieś archiwum z dziecinnymi pokojami, ale głównie na poddasze ze skosami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 20.05.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Współczuję choroby. Ja przez ta całą budowę tak się stresie że non stop jestem chora :/ syna przez to wszystko nie szczepienia i dziwne że mnie jeszcze straż miejska nie ściga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 20.05.2015 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 (edytowane) Dzieki za inspiracje, przyznaje ze nie otwieram teraz bo nue mam sily. Dzis wchodze z antybiotykiem bo nie wyrobie : zatoki, migdały, uszy bolą, leb pęka. Siłą woli staram się dokonczyc kuchnię....dostalam z firmy od mebli bardzo fajną cenę na to cacko, plus 5 lat gwarancji . Ech nie moge wkleic z tel. Mowie o plycie whirpool ACM 795 BA. edit , już mam http://www.ceneo.pl/17377259 Przemawia do mnie 5 pólSzukam tez okapu, rozumiem ze do tej zabudowy co planujemy to podszafkowy, taki wysuwany? Edytowane 20 Maja 2015 przez waniliana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 20.05.2015 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Panel sterowania zmywarki na wierzchu czy ukryty? Nie ma problemu z tymi ukrytymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 20.05.2015 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Ja wolę na wierzchu bo widać ile czasu będzie się jeszcze myć (przynajmniej w mojej tak jest) Ale chyba to zależy czy wybierzesz taką wolnostojąca czy do zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.05.2015 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Też wolę na wierzchu. Teraz mam ukryty i to jest niewygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 20.05.2015 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Panel sterowania zmywarki na wierzchu czy ukryty? Nie ma problemu z tymi ukrytymi? Tylko i wyłącznie ukryty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 20.05.2015 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Pestka dlaczego niewygodne? Marta tylko i wyłącznie ze względów wizualnych? Aniko rzeczywiscie, ja tez lubie widziec ile zostalo do konca programu, zwlaszcza jak zbliza sie pora obiadu a w środku ulubione talerzyki dzieci zmyearki do zabudowy tez mogą miec panel na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 20.05.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 No to chyba sama sobie odpowiedziałam jaki wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.05.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Też lubię widzieć co na wyświetlaczu się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.05.2015 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Panel sterowania zmywarki na wierzchu czy ukryty? Nie ma problemu z tymi ukrytymi? mam porównanie z jednym i drugim w mieszkaniu był odkryty - no widać wszystko ładnie, moje dzieci lubiły sobie wciskać guziczki kiedy niewolno często mi wyłączyły program w trakcie o czym dowiadywałam się sporo później ale wiadomo, nie wszystkie dzieci takie są teraz mam ukryty - troszkę się obawiałam wygody, ale kupiłabym drugi raz zmywarkę można otworzyć i zobaczyć ile czasu do końca, po zamknięciu program rusa znów od miejsca gdzie stanął... ja nie otwieram, wiem ile będzie do końca mniej więcej bo widzę jaki program nastawiam - najczęściej 36min a dwa to jednak estetyka - ładniej wygląda w ciągu szafek - wg mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 21.05.2015 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 ja mam ukrytybez otwierania mogę zerknąć i widzę ile minut jeszcze, albo nie wypinam pupy i nie schylam się, aby to zrobić, tylko otwieram zmywarkę na chwilkę, aby sprawdzić i wiem, nie ma z nim żadnego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 21.05.2015 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 (edytowane) Ja nic nie wypinam przechodząc odwracam na chwilę głowę i już wiem. Ale mam duży wyświetlacz. A nie bije Ci w twarz para jak otwierasz? Bo u mnie tak się dzieje. Edytowane 21 Maja 2015 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 21.05.2015 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Moje dzieci są niezwykle pomocne w podejmowaniu decyzji, najpierw córa zostawiła odkręconą wodę w łazience żebym przypadkiem nie zapomniała o otworze przelewowym w umywalce, teraz synek przeprogramował mi pranie Tak więc chyba jednak panel ukryty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 21.05.2015 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 (edytowane) To nieźle masz urwisy syn też odczuwa wielki pociąg do wszelakich guzików Ale te od AGD omija - chociaż wszystko jeszcze przed nami Edytowane 21 Maja 2015 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts